Cure koje piju Heferol, jeste kao posljedicu manjka željeza osjećale umor, slabost, lupanje srca? Ako jeste, jel vam to prestalo nakon što ste počele piti tablete. Mene je dr zvala da mi je prepisala 2 kutije jer mi je željezo nisko, i da se vjerojatno zbog toga osjećam iscrpljeno i imam te simptome koje sam gore navela.
Da tocno takav osjecaj, umor i slabost. Zeljezo mi puno pomaze protiv umora cak i nekakve nervoze.
Pila sam ga u ciklusima kad sam osjetila da mi treba pogotovo dok sam radila
Meni je danas isto propisan heferol…dal se mora kombinirati s vitaminom c? Tj citala sam da je bolja apsorpcija ako se pije s vitaminom c..sam ne znam dla moze i sumeci ili mora bit u tabletama 🤔
Ja sam uzela i vitamin c. Nisam isto znala koji bi i pitam u ljekarnoj, dala mi je u tabletama od Dietpharma, a sad tek vidim da na kutiji piše "ne koristiti za vrijeme trudnoće" i sad nisam pametna šta da radim...
Tea drzi se ❤️
Inaa ja sam citala na Ljetnim bebama pa mozes tamo pitati, i jos negdje na netu sam procitala. . Ali ne preporuca se kad imas BH kontrakcije, inace moze.
Tea sigurno neće ni jedna odluka biti laka, tu smo ako trebaš podršku, kao što Napokon kaže podrška za bilo koju odluku ❤️❤️
Ja ću isto dobiti robice ali svejedno ne mogu izdržati da nešto ne kupim, kad saznam spol preko niftyja bacam se u šoping
A kolica i krevetić želim uživo vidjeti tako da se nadam da će korona proći što prije
Tea zelim vam svu razboritosti ovoga svita.. Kako god se odlucili, ova nasa mala zajednica je tu. Sritno sa svime. Nemoj klonit duhom.
Tea sigurno neće ni jedna odluka biti laka, tu smo ako trebaš podršku, kao što Napokon kaže podrška za bilo koju odluku❤️❤️
Ja ću isto dobiti robice ali svejedno ne mogu izdržati da nešto ne kupim, kad saznam spol preko niftyja bacam se u šoping
A kolica i krevetić želim uživo vidjeti tako da se nadam da će korona proći što prije
Pozz, jesi radila Nifty? Koliko se čekaju rezultati, tj. ima li dužeg čekanja zbog corone?
Ja mislim da na svakom preparatu pise ne koristiti za vrijeme trudnoće, ne vjerujem da vitamin c lose utjece na trudnoću osim ako je u abnormalnim količinama.
[/url
Tea, tebi ne znam kaj bi rekla, uzasno mi tesko to pročitat i vidjet, nema rijeci utjehe, kako god bilo i kako god odlučili sve smo uz vas, mislimo i svi smo uz vas i uz malog batmana ♥️
[/url
Tea sigurno neće ni jedna odluka biti laka, tu smo ako trebaš podršku, kao što Napokon kaže podrška za bilo koju odluku❤️❤️
Pozz, jesi radila Nifty? Koliko se čekaju rezultati, tj. ima li dužeg čekanja zbog corone?
Jesam, u Zg, poliklinika breyer. Ja sam cekala 10dana, normalni je 6-10dana. Inace imam 25god, decko 33god
Tea zelim ti ogromnu snagu. Tesko je ovo uopce procitati..
Ovdje smo ako nas budes trebala 💪🏻❤️
Ja sam radila kod Škvorca u Samoboru prošli petak. Rekli su da bude od 7 do 10 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji