Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    10. Travanj 2020. 10:57

Cure sad sam primijetila krvavi iscjedak,ali dosta taman, do SAD mi se to dogodilo samo jednom i isto je bilo nakon dužeg stajanja. Inače je sve OK sa trudnocom, cak mi je dr rekla da mogu sve altivnosti kao i prije trudnoće. 
    Ne bi pravila paniku zbog to malo iscjedka, ali opet me strah ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ninche9
    10. Travanj 2020. 11:01

Duhovni pristup rađanju, to sam procitala prije poroda. 

Tejic

I ja bih voljela procitati neku dobru literaturu o trudnoci, porodu i svemu sto nas ceka 😊 tak da svaki prijedlog je dobro dosao 🙂 ja do sad nisam uspjela naci nista pametno 🤔
    Sto se tice tih bockanja, pritisaka i ostalo pretpostavljam i ja da je sve to normalno al uvijek te iznenadi neki novi osjecaj pa se pitas kaj je sad to i jel tak bas mora biti 😀🙈 

Dal ste pocele raditi Kegelove vjezbe? 🙂 Ja pocela jer sam primjetila da se ponekad kad kihnem za kapljicu upiskim hahah 🙈🙈😶🙄 sramota me cisto al ne mozes to zadrzati nikako, a sad u ovo vrijeme me prati alergija pa kisem ko luda, onda si mozete mislit kak mi je 😔
    Bas vam zavidim na kupnji stvarcica za bebace, ja jos nista ne kupujem jer od sljedećeg tjedna imamo radove u stanu, pa jedva cekam da sve sredimo da mogu navaliti 😁😁😁

Ninche9

Imam je negdje na mailu

isabelagregorijan
    10. Travanj 2020. 11:05

teica30

Cure sad sam primijetila krvavi iscjedak,ali dosta taman, do SAD mi se to dogodilo samo jednom i isto je bilo nakon dužeg stajanja. Inače je sve OK sa trudnocom, cak mi je dr rekla da mogu sve altivnosti kao i prije trudnoće.
    Ne bi pravila paniku zbog to malo iscjedka, ali opet me strah …

I ja ga imam evo vec treci dan...uglavnom ujutro kod brisanja bude par smedih komada na papiru...ne znam, nije ga bilo tjedan dana i sad opwt...uopce ne razumijem, a umirem od straha 

[/url

Tejic
    10. Travanj 2020. 11:06

teica30

Ne bi pravila paniku zbog to malo iscjedka, ali opet me strah …

Teica30 koji si tjedan trudnoce? Ak nema bolova i ak ne potraje duze iscjedak, i kak kazes ak je sa trudnocom sve super onda se nemoj brinuti. Ali mozes radi svog unutarnjeg mira nazvati gin i pitati cisto za strucni savjet. 

Demetria
    10. Travanj 2020. 11:08

Tejic

I ja bih voljela procitati neku dobru literaturu o trudnoci, porodu i svemu sto nas ceka 😊 tak da svaki prijedlog je dobro dosao 🙂 ja do sad nisam uspjela naci nista pametno 🤔
    Sto se tice tih bockanja, pritisaka i ostalo pretpostavljam i ja da je sve to normalno al uvijek te iznenadi neki novi osjecaj pa se pitas kaj je sad to i jel tak bas mora biti 😀🙈

Dal ste pocele raditi Kegelove vjezbe? 🙂 Ja pocela jer sam primjetila da se ponekad kad kihnem za kapljicu upiskim hahah 🙈🙈😶🙄 sramota me cisto al ne mozes to zadrzati nikako, a sad u ovo vrijeme me prati alergija pa kisem ko luda, onda si mozete mislit kak mi je 😔
    Bas vam zavidim na kupnji stvarcica za bebace, ja jos nista ne kupujem jer od sljedećeg tjedna imamo radove u stanu, pa jedva cekam da sve sredimo da mogu navaliti 😁😁😁

Suosjećam s tobom. Nama je soba isto u rasulu, otkako su na zimu izbile gljivice jer prokišnjava krov zgrade otpali su nam svi zidovi pa smo u maloj sobici.
    Zbog korone se krov ne može sanirati, a time i naša soba :( imamo manje od 6 mjeseci do poroda valjda će stići sve sanirati na vrijeme

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• lilfn
    10. Travanj 2020. 11:10

Pozdrav, 
    može preporuka za vitamine sa folnom kiselinom? Razmisljala sam o Elevit Elenatal do 12 tjedna jer sam procitala da ima vise folne kiseline u sastavu nego neke druge marke. Hvala svima 

inaaa
    10. Travanj 2020. 11:12

Princess Mimi

Cure koje ste u višim tjednima, jeste li osjećale pritisak oko mjehura i u donjem dijelu trbuha?
    Ja danas kako god da se namjestim, pritišće me i nije baš ugodno😕

I meni je od jucer popodne to isto..onak koda mi se cijela maternica prevrce, nije neka bol..ali cijelo vrijeme osjetim neku tezinu..

happy_m
    10. Travanj 2020. 11:24

Curke jedno pitanje...od prvog dana sam na Novalacu i odlicne su mi...medutim citam da bi nakon prvog tromjesjecja trebala uzimati jos neke stvari. 
    Koja su vasa iskustva i sto pijete? 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.