Tea sigurno neće ni jedna odluka biti laka, tu smo ako trebaš podršku, kao što Napokon kaže podrška za bilo koju odluku❤️❤️
Ja ću isto dobiti robice ali svejedno ne mogu izdržati da nešto ne kupim, kad saznam spol preko niftyja bacam se u šoping
A kolica i krevetić želim uživo vidjeti tako da se nadam da će korona proći što prije
Pozz, jesi radila Nifty? Koliko se čekaju rezultati, tj. ima li dužeg čekanja zbog corone?
Ja sam radila kod Škvorca u Samoboru prošli petak. Rekli su da bude od 7 do 10 dana
Ima nas onda više koji čekamo. 😔
Tea sigurno neće ni jedna odluka biti laka, tu smo ako trebaš podršku, kao što Napokon kaže podrška za bilo koju odluku❤️❤️
Ja ću isto dobiti robice ali svejedno ne mogu izdržati da nešto ne kupim, kad saznam spol preko niftyja bacam se u šoping
A kolica i krevetić želim uživo vidjeti tako da se nadam da će korona proći što prije
Pozz, jesi radila Nifty? Koliko se čekaju rezultati, tj. ima li dužeg čekanja zbog corone?
Jesam, u Zg, poliklinika breyer. Ja sam cekala 10dana, normalni je 6-10dana. Inace imam 25god, decko 33god
Tea, drzi se! 🙏
Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra…
Zao mi je što je loš nalaz, znam da je jako teška odluka, al što god da odlučite, mi smo tu. 💗
Ajme cure, nema me par sati, već sam u zaostatku sa čitanjem 🙈
Sto se opreme tice, ja sam nabavila CoZee krevetić, prematalica s kadicom je stigla jučer sa Baby helpa. I narucila sam par komada robice iz H&Ma.
Tea, uz tebe smo❤️
Skakavac predivno mi je pročitati da osjetiš bebu, nadam se da cu I ja uskoro osjetiti te prave udarce 🥰
Tea tu smo uz tebe.
Ja bih prihvatila sve sto netko odluci kupiti, zasto ne pogotovo odjecu.. Brzo rastu i brzo dode vec sljedeci trosak oko robice. Samo bih izabrala one glavne najvece stvari po svojoj zelji. Mi imamo sve od sina i sve najvaznije je u nekim univerzalnim bojama, trebat ce nam jos samo jedan putni krevetic i robica ak ce biti curica a voljeli bi da bude...
Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra…
Uf Tea baš mi je žao... ne znam što bih više rekla. Razgovarajte sa doktorima o svemu da dobijete čim više kvalitetnih informacija i držite se... a ako možemo bilo kako pomoći, samo se javi...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Tea saljem ti virtualni zagrljaj! Jako mi je za sto moras kroz to prolazit 😕 tu smo... ❤️
Skakavacpredivno mi je pročitati da osjetiš bebu, nadam se da cu I ja uskoro osjetiti te prave udarce 🥰
Zelim ti to cim prije 🤗. Pomislim jesam li mozda sve umislila, koliko je nevjerojatno 😅😍 danas nista, jedva cekam da postane ucestalo.
Mi smo u prvoj trudnoci sve kupili. Nismo imali od koga dobiti. Ali nije mi za nimalo. Iako nam sad dolazi curica opet imam sve vec spremno, od kolica, krevetica do robice. Jos je razlika u terminu od prve trudnoce i sad cca 20 dana pa mi je i godisnje doba pogodeno 😁
Jel ta robica kad se dobije od nekoga na posudbu ili vam ju poklone? Mozda glupo pitanje ali stvarno ne znam kako to funkcionira 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji