Dinosaurus cestitke od srca 🤗💓
ja sam danas punih 20 tjedana, Bogu hvala. Prekjučer i jucer sam na kratko osjetila bebu. Nestvaran osjecaj. Bas se neda poistovjetit s nicim.. Tako mi je ginek i rekla, pusti mjehuriće koji pucaju. Kad se beba javi, znat ces sigurno da je beba 😇😍 zelim vam svima samo dobre dane, nemojte se bedirat zivotnim iskustvima drugih. Nazalost, svasta se događa. Koliko je moguce rasteretite se i uzivajmo u ovim danima.. Lipi pozdrav za sve 🙋♀️😌
Ajme vec 20! Cestitaam 🥰 jel ti posteljica napred il iza? Koliki ti je busek s 20 tjedana? Jesi ti u najvisim tjednima u ivoj grupi kaj ne?
[/url
Ja sam sa prvim djetetom oko opreme doslovno izvisila od rođene sestre. Tako da sam se naučila ne oslanjati više na ikoga. Nije nam itko imao ni čarapice dati. Potrošili smo na opremu i prvu robicu preko 20000kn. I nije mi zao. Stoga, sve što vam se nudi, prihvatite. Sitnice su i nakupe se financijski. Lako ako ti se ne svidi ta stvar kad ju dobiješ, kupiš si odgovarajuću. Svakako par novih krpica uvijek treba, mada ne znam koliko robetine dobiješ.
Mc_mouse bome si se ti vec dobro pripremila, ja jos nisam ni jednu stvar uzela. 🙃
Ja cu dobit punoo robice, slinceka, bocica, izdajalicu, kreveti i itd od šogorice. Malo mi je zao jer bi i ja nešto željela kupit, em je prvo dijete, em sam se tom uvijek veselila. Kakav je vas stav prema tome? Znam da je super ušteda al cim ja kazem da cu nes kupit, uvijek je odg: dat cu ti ja, kaj bezveze novce dajes.
Ja ne znam, meni se nekak to prerano sve cini za kupovat robicu, dok nebum 25+ ne kupujem nista zbog straha 🙈
[/url
Marta, imam adresu u Velikoj Britaniji pa sam aktivna na aukcijama.
Bosco, nemoj to dopustit, reci za neke stvari, neka hvala ali mi cemo sami kupiti..pa to je tvoje dijete.
Ja imam od maloga pa bi sad 100 novih stvari htjela..
Sa proslim sam isto od sogorice dobila vrecu robe, nesto sam iskoristila a nesto je ostalo u vreci.. Ove vece stvari smo rekli da cemo kupiti sami i jesmo. I kad su nas pitali sta hocemo od njih i da pokazemo odredenu stvar, mi budale to napravili(nije bilo skupo nit ista takvo) i na kraju nesto drugo dobili sto je ona mislila da je bolje jer eto ona zna haha
Znaci sad ako pita sta cu-nista..
Isabela vjerujem. I sama sam imala spontani, ali ne mogu Non stop razmišljati u tom smjeru. Bit će sve dobro i idemo dalje iz dana u dan. U prvoj trudnoći sam isto uzela jaje na akciji. Maxi cosi cabriofix na -80%, tada sam bila trudna svega 11 tt.
Sad sam kupila jedan komad robe. A slučajno Jaje na -70% maxi cosi Pebble i stokke kolica na -60% (pričam o novim stvarima, ne polovnim). Realno nemam vise šta kupovati osim sitnice za bolnicu no to pred kraj. Gledam uvijek neke nove stvarčice. Guši me ova karantena i što ne idem na posao. Sporo mi prolaze dani i moram nekako pozitivno okruženje napraviti 😂
Imam kolica i od svog dvogodišnjaka no s obzirom koliko je on poslušan, bude i on završio u svojim kolicima.
Nit ga mogu natjerati da mi da ruku, nit se imam namjere hrvat s njim na sred ceste. Još uvijek mi je najlaksa opcija kad moram nešto obaviti - njega u kolica i punim ispod košaru. Nekad zaista nemam vremena za natezanje lijevo - desno, a vise ga ne smijem ni uzeti pa odnijeti kući.
U centru grada smo i nemam bas prostora pustit ga po njegovoj volji, sve dok mm ne dođe s posla i ne izađe s nama.
Dinosaurus cestitke od srca 🤗💓
ja sam danas punih 20 tjedana, Bogu hvala. Prekjučer i jucer sam na kratko osjetila bebu. Nestvaran osjecaj. Bas se neda poistovjetit s nicim.. Tako mi je ginek i rekla, pusti mjehuriće koji pucaju. Kad se beba javi, znat ces sigurno da je beba 😇😍 zelim vam svima samo dobre dane, nemojte se bedirat zivotnim iskustvima drugih. Nazalost, svasta se događa. Koliko je moguce rasteretite se i uzivajmo u ovim danima.. Lipi pozdrav za sve 🙋♀️😌
Ajme vec 20! Cestitaam 🥰 jel ti posteljica napred il iza? Koliki ti je busek s 20 tjedana? Jesi ti u najvisim tjednima u ivoj grupi kaj ne?
Posteljica mi je sprida. U pon mi je na pregledu rekla da prve udarce ocekujem do okvirno 22.tjedna.. Al evo bebe i prije. 😌 Nez jedan li u najvisim tjednima.. Par cura se javlja i tu ali i u ljetnim bebama.. Vecina njih je prosla 25.tjedan a dobar dio i 30. Tako da sam i ovde i tamo 😅 sta se trbuha tice, jače građe san ali svejedno se vidi i nema vise sanse ko nekad, uvuc ga 🤭 proletilo je, ni ja ne virujen 😍😇
Sta se tice robice, krupnijih stvari... Nista neman i jos koji tjedan necu ni kupovat. Racunan da ce bit vrimena.. Kolica max cekat mj dva i to ako karantena nastavi kako jest. Ako bude bolje, muz i ja u kupovinu dok budem jos sposobna. Tad nekad :) rabljene robice nez koliko cu dobit. Nez spol do poroda pa cemo Vidit. Za početak cu sigurno opskrbit a dalje pomalo
Sortiraj odgovore
Najstariji