Skakavac, ti jedina ne zelis saznati spol, koliko sam skuzila.. Jel vam dode nekad zelja da saznate ili ne? 😁
Isabelavjerujem. I sama sam imala spontani, ali ne mogu Non stop razmišljati u tom smjeru. Bit će sve dobro i idemo dalje iz dana u dan. U prvoj trudnoći sam isto uzela jaje na akciji. Maxi cosi cabriofix na -80%, tada sam bila trudna svega 11 tt.
Sad sam kupila jedan komad robe. A slučajno Jaje na -70% maxi cosi Pebble i stokke kolica na -60% (pričam o novim stvarima, ne polovnim). Realno nemam vise šta kupovati osim sitnice za bolnicu no to pred kraj. Gledam uvijek neke nove stvarčice. Guši me ova karantena i što ne idem na posao. Sporo mi prolaze dani i moram nekako pozitivno okruženje napraviti 😂
Gdje si nasla stokke na snizenju?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Marta da ne promislin sta li je unutra, maleni ili malecka, promislin. Ali kako smo od samog starta znali da necemo Pitat za spol, ok sam s tim. Vece nam je iscekivanje, bar mi se tako cini. 😇💓 Mislim da san i u ljetnim bebama jedina ili je bila jos jedna cura. Nisan Sigurna. Znan samo da se i ginek iznenadila. Kaze da je to prvo sta pita vecina. Kako kome drago 🤗
Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra...
Isabelavjerujem. I sama sam imala spontani, ali ne mogu Non stop razmišljati u tom smjeru. Bit će sve dobro i idemo dalje iz dana u dan. U prvoj trudnoći sam isto uzela jaje na akciji. Maxi cosi cabriofix na -80%, tada sam bila trudna svega 11 tt.
Sad sam kupila jedan komad robe. A slučajno Jaje na -70% maxi cosi Pebble i stokke kolica na -60% (pričam o novim stvarima, ne polovnim). Realno nemam vise šta kupovati osim sitnice za bolnicu no to pred kraj. Gledam uvijek neke nove stvarčice. Guši me ova karantena i što ne idem na posao. Sporo mi prolaze dani i moram nekako pozitivno okruženje napraviti 😂
Gdje si nasla stokke na snizenju?
U UK
Ja imam pregled sutra i cekamo konacnu potvrdu spola, jer se zadnji put beba nije dala namjestit da vidimo. Tvrdoglava na mamu 🙈
Odlucili smo nikome ne reci spol, neka svima bude iznenadenje.
Sto se tice robice, ja sam planirala ovih dana narucit nesto, cisto da ubijem ovu dosadu. A za krupnije stvari se nadam da ce se jednog dana ova situacija smirit i da cemo moc uzivo pogledat po baby trgovinama ponudu, zapravo, krupne stvari su jedino kolica i krevetic
A bez obzira na to nikom ne reci, nama ces reci, zar ne 😁😁😁😁😁😁
Tea koliko imaš godina?
Baš mi je žao za lošiji nalaz, nekako sam se nadala da ipak nema mjesta panici. :(
Želim ti svu hrabrost svijeta i neka bude onako kako se ti osjećaš i kako ti misliš da je najbolje.
Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra…
Ne znam sta da ti kazem, a i vjerujem da ne bi pomoglo nista govoriti, samo želim da znas,
Uz tebe smo ❤️ i sta god odlučiš, podrška smo ti maximalna ❤️❤️❤️❤️❤️
Ajme Tea, drzi se..♥️
Cure jel sam ja negdje krivo vidla ili ste pisale o tome da se nije dobro mazit po trbuhu?
Sortiraj odgovore
Najstariji