Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    09. Travanj 2020. 15:38

Marta nisi mi daleko 😌💓💃

Marta14
    09. Travanj 2020. 15:40

Skakavac, ti jedina ne zelis saznati spol, koliko sam skuzila.. Jel vam dode nekad zelja da saznate ili ne? 😁

Hannica0 👧
    09. Travanj 2020. 15:45

mc_mouse

Isabelavjerujem. I sama sam imala spontani, ali ne mogu Non stop razmišljati u tom smjeru. Bit će sve dobro i idemo dalje iz dana u dan. U prvoj trudnoći sam isto uzela jaje na akciji. Maxi cosi cabriofix na -80%, tada sam bila trudna svega 11 tt.
    Sad sam kupila jedan komad robe. A slučajno Jaje na -70% maxi cosi Pebble i stokke kolica na -60% (pričam o novim stvarima, ne polovnim). Realno nemam vise šta kupovati osim sitnice za bolnicu no to pred kraj. Gledam uvijek neke nove stvarčice. Guši me ova karantena i što ne idem na posao. Sporo mi prolaze dani i moram nekako pozitivno okruženje napraviti 😂

Gdje si nasla stokke na snizenju?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Skakavac
    09. Travanj 2020. 15:46

Marta  da ne promislin sta li je unutra, maleni ili malecka, promislin. Ali kako smo od samog starta znali da necemo Pitat za spol, ok sam s tim. Vece nam je iscekivanje, bar mi se tako cini. 😇💓 Mislim da san i u ljetnim bebama jedina ili je bila jos jedna cura. Nisan Sigurna. Znan samo da se i ginek iznenadila. Kaze da je to prvo sta pita vecina. Kako kome drago 🤗

• Tea2807
    09. Travanj 2020. 15:57

Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra...

mc_mouse
    09. Travanj 2020. 16:04

Hannica0

mc_mouse

Isabelavjerujem. I sama sam imala spontani, ali ne mogu Non stop razmišljati u tom smjeru. Bit će sve dobro i idemo dalje iz dana u dan. U prvoj trudnoći sam isto uzela jaje na akciji. Maxi cosi cabriofix na -80%, tada sam bila trudna svega 11 tt.
    Sad sam kupila jedan komad robe. A slučajno Jaje na -70% maxi cosi Pebble i stokke kolica na -60% (pričam o novim stvarima, ne polovnim). Realno nemam vise šta kupovati osim sitnice za bolnicu no to pred kraj. Gledam uvijek neke nove stvarčice. Guši me ova karantena i što ne idem na posao. Sporo mi prolaze dani i moram nekako pozitivno okruženje napraviti 😂

Gdje si nasla stokke na snizenju?

U UK

Napokon 2804
    09. Travanj 2020. 16:05

Mana_Mare

Ja imam pregled sutra i cekamo konacnu potvrdu spola, jer se zadnji put beba nije dala namjestit da vidimo. Tvrdoglava na mamu 🙈
    Odlucili smo nikome ne reci spol, neka svima bude iznenadenje.
    Sto se tice robice, ja sam planirala ovih dana narucit nesto, cisto da ubijem ovu dosadu. A za krupnije stvari se nadam da ce se jednog dana ova situacija smirit i da cemo moc uzivo pogledat po baby trgovinama ponudu, zapravo, krupne stvari su jedino kolica i krevetic

A bez obzira na to nikom ne reci, nama ces reci, zar ne 😁😁😁😁😁😁

mc_mouse
    09. Travanj 2020. 16:06

Tea koliko imaš godina? 
    Baš mi je žao za lošiji nalaz, nekako sam se nadala da ipak nema mjesta panici. :( 
    Želim ti svu hrabrost svijeta i neka bude onako kako se ti osjećaš i kako ti misliš da je najbolje. 

Napokon 2804
    09. Travanj 2020. 16:07

Tea2807

Evo update sa podobnika. Nuhalni 6mm, bubrezi zaostaju u razvoju tjedan dana, srcana mana i visak tekucine oko tijela. Nalaz ce bit za 8dana, al mi je rekao prof podobnik da mi nece nis uljepsavat, id i se pripremimo na najgore. U slucaju i da bude malisa malisa bez downovog, pri rodenju ce odma morat na operaciju srca, ako i prezivi to sve. Kaze mi da sam mlada i da dobro promislim sta cemo napravit kad dodu rezultati. Jedino pozitivno je bilo da je plodna voda bistra…

Ne znam sta da ti kazem, a i vjerujem da ne bi pomoglo nista govoriti, samo želim da znas, 
    Uz tebe smo ❤️ i sta god odlučiš, podrška smo ti maximalna ❤️❤️❤️❤️❤️

inaaa
    09. Travanj 2020. 16:21

Ajme Tea, drzi se..♥️

Cure jel sam ja negdje krivo vidla ili ste pisale o tome da se nije dobro mazit po trbuhu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.