Cure, stigli su mi nalazi krvi i mokraće. Sad moram čekati do pon pa ću vidjeti sto će dr reći.
U krvi su povišeni neutrofilni granulociti ( 6.50) i bazofilni granulociti ( 0.10). Bakterije u mokraći = masa, soli- amorfni fosfati = nešto.
Što mislite, jeli ovo neka upala ili bakterija u pitanju?
Vjerojatno neka upala. Napravi urinokulturu pa da vidis ima li tamo nesto☺meni je pod bakterije bilo nista, ali su leukociti bili poviseni. Na urinokulturi je nadena eserihija
Nadam se samo da ako nešto i jest, da se može još uvijek na vrijeme riješiti. Tko zna koliko to dugo već imam. Da li si imala ikakve simptome za eserihiju, kao peckanje ili bol pri mokrenju?
Nisam nista. Posumnjala sam na nesto samo zbog leukocita. Koliki su u tebe leukociti u urinu? Ne znaci da imas nesto, neke cure su imale i gore nalaze pa urinokultra sterilna.
Pocela sam piti antibiotike prije 5 dana. A otada mi je iskreno samo gore. Bol u ledima, prepala se da nisu bubrezi pa bila na hitnoj, temperatura mala, proljev, dolje dobila nekakav dermatitis, stavljam kortikosteoridnu kremu. Uglavom, antibiotici me unistili. Nikakva sam. Ali se nadam da ce bar rijesiti eserihiju.
Znaci nikakvi simptomi za eserihiju... grozna beštija! Nadam se da ćeš je se riješiti sto prije. Antibiotici koliko su neophodni su i štetni, ali bitno da pomognu. Da li piješ čaj od brusnice? Meni su leukociti u mokraći 0-2 ( u granicama normale).
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Lorimery meni su mucnine (bez povracanja) prestale u 6tom tjednu, kada drugima tek pocinju🙈, i opet mi se u 9tom vratilo malo. Isto me bilo strah ali sve je ok na kraju. .
Na zalost bila je tu cura koja je imala sve simptome a beba nije srcanu reakciju imala..
Mislim da nema nekog pravila, treba misliti pozitivno. Sve ce biti u redu ovaj put🍀
Hvala Marta. Idem u utorak na uzv pa ćemo vidjeti. Hvala hvala 🌸
Joj cure, sad citam o vasim urinarnim upalama i dode mi da placem. Od danas popodne me stalno tjera na mokrenje, izmokrim 2 kapi, i ponovo, jedno dobrih sat vremena sam samo sjedila na wc skoljki jer sam bila izludena. I onda je pocelo peckanje. Uzas! Dragi mi je sad kupio encianov caj cd brusnice i susene brusnice, pijem uz to puno vode. Ima li koja jos neki savjet sto mogu napravit da mi bude lakse?
Uvijek se ovakve stvari dogode vikendom, naravno! I onda na google-u jos procitam da je jako puno zena izgubilo bebu zbog tih glupih uroinfekcija.. Bas me satralo danas sve 🤕
Mislim da ti je za sada najbitnije piti dosta vode. U pon traži uputnicu za krv i mokraću pa ćeš znati na čemu si. Ne moraju sve infekcije biti opasne. Bitno ih je otkriti na vrijeme i sve će se riješiti. Moramo misliti pozitivno 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Joj cure, sad citam o vasim urinarnim upalama i dode mi da placem. Od danas popodne me stalno tjera na mokrenje, izmokrim 2 kapi, i ponovo, jedno dobrih sat vremena sam samo sjedila na wc skoljki jer sam bila izludena. I onda je pocelo peckanje. Uzas! Dragi mi je sad kupio encianov caj cd brusnice i susene brusnice, pijem uz to puno vode. Ima li koja jos neki savjet sto mogu napravit da mi bude lakse?
Uvijek se ovakve stvari dogode vikendom, naravno! I onda na google-u jos procitam da je jako puno zena izgubilo bebu zbog tih glupih uroinfekcija.. Bas me satralo danas sve 🤕
Ja sam isto preplasena jer sam procitala svasta o eserihiji. Pij puno, encianov caj je super i u pon idi u ginekologa. Bit ce to sve dobro☺
Cure, stigli su mi nalazi krvi i mokraće. Sad moram čekati do pon pa ću vidjeti sto će dr reći.
U krvi su povišeni neutrofilni granulociti ( 6.50) i bazofilni granulociti ( 0.10). Bakterije u mokraći = masa, soli- amorfni fosfati = nešto.
Vjerojatno neka upala. Napravi urinokulturu pa da vidis ima li tamo nesto☺meni je pod bakterije bilo nista, ali su leukociti bili poviseni. Na urinokulturi je nadena eserihija
Nadam se samo da ako nešto i jest, da se može još uvijek na vrijeme riješiti. Tko zna koliko to dugo već imam. Da li si imala ikakve simptome za eserihiju, kao peckanje ili bol pri mokrenju?
Nisam nista. Posumnjala sam na nesto samo zbog leukocita. Koliki su u tebe leukociti u urinu? Ne znaci da imas nesto, neke cure su imale i gore nalaze pa urinokultra sterilna.
Pocela sam piti antibiotike prije 5 dana. A otada mi je iskreno samo gore. Bol u ledima, prepala se da nisu bubrezi pa bila na hitnoj, temperatura mala, proljev, dolje dobila nekakav dermatitis, stavljam kortikosteoridnu kremu. Uglavom, antibiotici me unistili. Nikakva sam. Ali se nadam da ce bar rijesiti eserihiju.
Znaci nikakvi simptomi za eserihiju… grozna beštija! Nadam se da ćeš je se riješiti sto prije. Antibiotici koliko su neophodni su i štetni, ali bitno da pomognu. Da li piješ čaj od brusnice? Meni su leukociti u mokraći 0-2 ( u granicama normale).
Pijem. I ja se nadam da cu s ovom turom antibiotika to rijesiti.
Znaci nikakvi simptomi za eserihiju… grozna beštija! Nadam se da ćeš je se riješiti sto prije. Antibiotici koliko su neophodni su i štetni, ali bitno da pomognu. Da li piješ čaj od brusnice? Meni su leukociti u mokraći 0-2 ( u granicama normale).
Pijem. I ja se nadam da cu s ovom turom antibiotika to rijesiti.
Bit će to ok, mora biti!
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mameee,kako secete noktice vasim bebama? Ja jos nisam mojoj,sami su otpadali,pa se plasim i da pocnem da je ne povrrdim nestasna je malo hehe. Unapred hvala. :)
Žene pomagajte! Sinoć sam završila na Hitnoj jer sam uočila malo svježe krvi prilikom odlaska na wc. Na Hitnoj su mi napravi uzv i pregledali me. Na uzv je sve bilo super, u najboljem redu, čak mi je i spol rekla s popriličnom sigurnošću 🥰
Ono sto me malo zabrinulo je to da je dr prilikom pregleda u ušću naišla na neku izraslinicu…na prvu je ona rekla da je polip pa je kasnije rekla da nije to ni polip, kao da je neko tkivo koje je prokrvljeno i da prilikom odnosa ili čak kihanja može malo prokrvariti (sto se meni i dogodilo). Rečeno mi je da to ne može ugroziti bebu, dala mi je vaginalne i preporučila da napravim briseve.
Je li imala koja slično iskustvo? Dosad su mi sve pape bile uredne, trudnoća uredna…
Ne znam što bi moglo biti, ali ako je uzv u redu mislim da nema razloga za brigu. Samo redovito kontroliraj😊
Pozdrav cure ❤ Meni je danas 5+2…ja uopće nemam mučnina….jel normalno? 😂 jedino jaaako često piškim….po noći idem i po 4 puta….grudi malo natekle i to je to
Ni ja nemam mucine,ali kako citam da one "nastupaju" oko 10og tt nekako se vec pripremam da cu se malo podruzit s njima 😕
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Curke ja sam danas ugledala plusic ali sam zabrinuta malo.. Stalno imam grcice kao da cu dobit svaki cas. Vec par dana. Bas imam nekakav čudan osjecaj u donjem dijelu trbuha. Kad radim nesto i nagnem se naprijed osjecam nekakvo probadanje, grcice u donjem dijelu trbuha. Dali je to normalno?
Cestitam na plusu 😊 sve ce bit uredu,samo smireno ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji