Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonks
    29. Veljača 2020. 12:50

LUX

Ajme cure 🤣🤣 sanjala sam da sam otisla na uzv privatno i doktorica je rekla da beba kasni tj dana ali da je to zato sto pijem premama a ne elebaby 🤣🤣 🤣🤣

Ali kad smo već kod tog, jel kad ste nasle neki prenatal pijete samo taj do kraja ili ste kombinirale tipa svaki mj/dva neki drugi?

Hahah koji san 😂
    Sto se prenatala tice, ja sam pila dietpharm, pa sam se sad prebacila na cisti folacin (jer mi je gin dala na recept pa eto, bez nekog posebnog razloga) plus sa strane mg direkt od 400 i C vitamin. 

Tonks
    29. Veljača 2020. 12:53

nada23

Ledolina

nada23

Ledolina

Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta…

Bas sam i ja razmisljala o tome jer mi ne ide tekućina zbog mučnina… Rehidromiks umjesto infuzije, mislim da može za trudnice. Ja ću isto nazvati dr.u pon da mi potvrdi smije li se.

Ma i voda mi se gadi ali pijem na silu. Jedino mi odgovara čaj od kamilice koji mi malo i smiri želudac ali opet ne bi htjela pretjerivati s njim, popijem 1-2 šalice na dan.

Znam, isto mi je tako. :(
    Bojim se jer znam koliko je voda bitna, a ne mogu je nikako. Meni jedino odgovara limunada bez šećera. Malo i smiri mučnine.

Cure držim fige da sto prije prestanu. Meni nedavno tek stale, sad samo ujutro povratim i sve super dalje. 
    A dok mi je bila muka pomagala mi je također cista limunada ili cijedena naranca plus prazni kroasani i tostevi s puuuuno sira i uz sve to hladni oblog na čelu, tišina i polumrak 😂 i bomboni rondo C. 
    Frendici je recimo pomagao miris ciste domaće rakije pa je to drzala kraj kreveta.
    Treba istraživati 😂

Malamala
    29. Veljača 2020. 13:02

Curke ja sam danas ugledala plusic ali sam zabrinuta malo.. Stalno imam grcice kao da cu dobit svaki cas. Vec par dana. Bas imam nekakav čudan osjecaj u donjem dijelu trbuha. Kad radim nesto i nagnem se naprijed osjecam nekakvo probadanje, grcice u donjem dijelu trbuha. Dali je to normalno? 

Mala

29. Veljača 2020. 13:10

Malamala

Curke ja sam danas ugledala plusic ali sam zabrinuta malo.. Stalno imam grcice kao da cu dobit svaki cas. Vec par dana. Bas imam nekakav čudan osjecaj u donjem dijelu trbuha. Kad radim nesto i nagnem se naprijed osjecam nekakvo probadanje, grcice u donjem dijelu trbuha. Dali je to normalno?

Ja na dan kad sam saznala sam imala ogromne grčeve, tj imala sam ujuto tolke grčeve kakve u životu nisan osjetila, nisam se ispravit mogla i pola dana sam priležala u krevetu iščekivajuć menstruaciju koja nije dosla. Kupila test i bio pozitivan. Nakon toga par dana sam laganije grceve imala i bolove u preponama. Mislim da je ti sve normalno. 

nada23
    29. Veljača 2020. 13:10

Malamala

Čestitam na plusiću i ovdje! 🤗 Lagani menstrualni grčevi su normalni, pogotovo na samom početku trudnoće. Nemas razloga za brigu. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    29. Veljača 2020. 13:13

Tonks

nada23

Ledolina

nada23

Ledolina

Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta…

Bas sam i ja razmisljala o tome jer mi ne ide tekućina zbog mučnina… Rehidromiks umjesto infuzije, mislim da može za trudnice. Ja ću isto nazvati dr.u pon da mi potvrdi smije li se.

Ma i voda mi se gadi ali pijem na silu. Jedino mi odgovara čaj od kamilice koji mi malo i smiri želudac ali opet ne bi htjela pretjerivati s njim, popijem 1-2 šalice na dan.

Bojim se jer znam koliko je voda bitna, a ne mogu je nikako. Meni jedino odgovara limunada bez šećera. Malo i smiri mučnine.

Cure držim fige da sto prije prestanu. Meni nedavno tek stale, sad samo ujutro povratim i sve super dalje.
    A dok mi je bila muka pomagala mi je također cista limunada ili cijedena naranca plus prazni kroasani i tostevi s puuuuno sira i uz sve to hladni oblog na čelu, tišina i polumrak 😂 i bomboni rondo C.
    Frendici je recimo pomagao miris ciste domaće rakije pa je to drzala kraj kreveta.
    Treba istraživati 😂

Hvala ti. 😊 Jedva čekam da prestanu!  Da, i meni bas odgovara sve sa sirom. Jedino ne mogu zamisliti miris rakije. 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Malamala
    29. Veljača 2020. 13:14

Hvala, ajde malo mi je lakše. Još nisam probavila informaciju da smo dobili plus. Trebat će mi par dana da dođem sebi, sad zapravo tek vidim koliko simptoma imam

Mala

Tonks
    29. Veljača 2020. 13:30

Malamala

Hvala, ajde malo mi je lakše. Još nisam probavila informaciju da smo dobili plus. Trebat će mi par dana da dođem sebi, sad zapravo tek vidim koliko simptoma imam

Jao čestitam! 😊😊😊 Daa, normalno je, vjerojatno će te stalno nešto tako boluckati itd. Ali stvara se mjesto za bebu i normalno je da će ti se grčiti crijeva, da ćeš možda malo drugačiju probavu imati, a i da će te boliti kao da trebaš dobiti u vrijeme kada trebaš dobiti. :)

Kako puno cura i gin kaže, dok je bol izdrživa i dok nema svježe krvi sve je ok! 😊

Tonks
    29. Veljača 2020. 13:31

nada23

Tonks

nada23

Ledolina

nada23

Ledolina

Treba istraživati 😂

Hvala ti. 😊 Jedva čekam da prestanu! Da, i meni bas odgovara sve sa sirom. Jedino ne mogu zamisliti miris rakije. 😂

Hahhah to ti vjerujem, meni se i sad diže želudac na spomen toga iako nemam više mučnine 😂

Skakavac
    29. Veljača 2020. 15:17

Evo i mene, satrale su me. Nikako da prestanu. 🤢 Pojedem slanac, mozda neko voce, za rucak sve zivo izbjegavam. Mogu pojist pure (kukuruzna krupica) i manistre. Isto tako tosteve pa grčki jogurt s tim. Kupila neki mix zobenih i integralni u lidla. Pa sinoc u 9 uri to s jogurtom. Meni vise u mozak udaraju. 🤮🙄 Osjetilo njuha mi je izoštreno odavno i jos uvik osjetim apsolutno sve. I najcesce mi udara u mozak bilo sta da pomirisem. Sve se nadam da mi nece bit cilu trudnocu. Za nista sam sa ovim simptomima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.