Zdravo cure,nova sam ovdje i jutros sam ugledala + nakon 11 dana kašnjenja M. Danas mi je 6+1 za sada nemam neke mucnine,pa da vas pitam kad krecu one. I koristite li vi sta za mazanje grudi i trbuha da ne bi doslo do strija.
Pozdrav curke… Nova sam ovdje, pa evo da se javim … + na testu, bebica bi trebala stići krajem 10-tog mjeseca… Prva beba, i jedva ju čekamo… Veselim se druženju 😁
Cestitam i dobrodosla 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zdravo cure,nova sam ovdje i jutros sam ugledala + nakon 11 dana kašnjenja M. Danas mi je 6+1 za sada nemam neke mucnine,pa da vas pitam kad krecu one. I koristite li vi sta za mazanje grudi i trbuha da ne bi doslo do strija.
11 dana si izdrzala dok nisi napravila test? 😯 Svaka cast 👍
Dobrodosla i cestitam 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobrodosla i cestitam 😊
Jesam,jer pokusavamo vec par mj da imamo bebu i nakupovali se testova,bacila para i para svaki dan radila jer mi je kasnilo sve po 3-4 dana i onda kad se nismo nadali kasni 11 dana odem kupim i lijepo se vidi. Bila sam strpljiva i docekala
Dobrodošla... I svaka čast što si toliko izdrzala... 😁
Ja sam osjećala mučninu i prije nego sam napravila test, ali to sam pridavala nekoj cirozi... A kad ono 😁😁😁...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Dobrodosla i cestitam 😊
Jesam,jer pokusavamo vec par mj da imamo bebu i nakupovali se testova,bacila para i para svaki dan radila jer mi je kasnilo sve po 3-4 dana i onda kad se nismo nadali kasni 11 dana odem kupim i lijepo se vidi. Bila sam strpljiva i docekala
Dobrodosla i svaka cast da si izdrzala, ja sam radila test 4 dana prije M jer sam bila sigurna da se primilo 😂, nisam mogla cekat. I odma iduci dan vadila betu da potvrdim. Za mucnine je kako kome, meni krenule u 5tt i trajale do 8tt, i to mucnine po cjeli dan i svaki dan bar 1 povracanje. Vec tj dana ih nemam, sad me samo umor sora, u 9 navecer su vec borbe da drzim oci otvorene. Danas evo neki izuzetak 🙊
Jutro!
Ja danas imam prvi pregled, uzas me strah, cak i da ce rec da je prerano da srce kuca, pa da moram cekat jos tjedan dana :(
Meni nije ni malo muka, nego me ubijaju jajnick, vec me polako strasi. Nis me ne boli i onda me minutu presjeku jajnici i donji dio leda, pa prestane, al bol je katastrofa :(
Jeste vi rekle na poslu da ste trudne?
Dobro jutro curke 🤩 nove dobrodošle!!
Bosco tak ti je i meni...meni je sutra 1.pregled, n
5 +5, strah me...al moramo bit hrabre i mislit pozitivno. Ja mučnina uopće nemam, sise tu i tamo...imam grčeve kao pred M....isto presijeku tu i tamo....i evo sinoc se budila 3 puta u znoju
Dobrodosla i cestitam 😊
Super 😊 ja nemam mucnine ali imam faze kad mi se nista ne jede. Jucer sam pojela hamburger oko 13h i nisam osjecala nikakvu glad cijeli dan,nego samo da mi je dosta hrane za taj dan.
Jutro!
Ja danas imam prvi pregled, uzas me strah, cak i da ce rec da je prerano da srce kuca, pa da moram cekat jos tjedan dana :(
Meni nije ni malo muka, nego me ubijaju jajnick, vec me polako strasi. Nis me ne boli i onda me minutu presjeku jajnici i donji dio leda, pa prestane, al bol je katastrofa :(
Jeste vi rekle na poslu da ste trudne?
Na poslu sam rekla samo sefici i tako ce bit dok ne odem na porodajni,znaci jos cca mjesec i pol ili 2. Ovisi kako se budem osjecala i sta bude dr rekao sutra.
Javi kako je bilo na pregledu 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji