Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mely26.11
    01. Ožujak 2020. 21:21

Zdravo cure,nova sam ovdje i jutros sam ugledala + nakon 11 dana kašnjenja M. Danas mi je 6+1 za sada nemam neke mucnine,pa da vas pitam kad krecu one. I koristite li vi sta za mazanje grudi i trbuha da ne bi doslo do strija.

jasamja
    01. Ožujak 2020. 21:52

teica30

Pozdrav curke… Nova sam ovdje, pa evo da se javim … + na testu, bebica bi trebala stići krajem 10-tog mjeseca… Prva beba, i jedva ju čekamo… Veselim se druženju 😁

Cestitam i dobrodosla 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    01. Ožujak 2020. 21:53

mely26.11

Zdravo cure,nova sam ovdje i jutros sam ugledala + nakon 11 dana kašnjenja M. Danas mi je 6+1 za sada nemam neke mucnine,pa da vas pitam kad krecu one. I koristite li vi sta za mazanje grudi i trbuha da ne bi doslo do strija.

11 dana si izdrzala dok nisi napravila test? 😯 Svaka cast 👍
    Dobrodosla i cestitam 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ketty1309
    01. Ožujak 2020. 22:00

teica30 i mely26. 11 dobrodošle! 

• mely26.11
    01. Ožujak 2020. 22:02

jasamja

mely26.11

Dobrodosla i cestitam 😊

Jesam,jer pokusavamo vec par mj da imamo bebu i nakupovali se testova,bacila para i para svaki dan radila jer mi je kasnilo sve po 3-4 dana i onda kad se nismo nadali kasni 11 dana odem kupim i lijepo se vidi. Bila sam strpljiva i docekala

teica30
    01. Ožujak 2020. 22:56

mely26.11

Dobrodošla... I svaka čast što si toliko izdrzala... 😁
    Ja sam osjećala mučninu i prije nego sam napravila test, ali to sam pridavala nekoj cirozi... A kad ono 😁😁😁... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Tea2807
    01. Ožujak 2020. 23:44

mely26.11

jasamja

mely26.11

Dobrodosla i cestitam 😊

Jesam,jer pokusavamo vec par mj da imamo bebu i nakupovali se testova,bacila para i para svaki dan radila jer mi je kasnilo sve po 3-4 dana i onda kad se nismo nadali kasni 11 dana odem kupim i lijepo se vidi. Bila sam strpljiva i docekala

Dobrodosla i svaka cast da si izdrzala, ja sam radila test 4 dana prije M jer sam bila sigurna da se primilo 😂, nisam mogla cekat. I odma iduci dan vadila betu da potvrdim. Za mucnine je kako kome, meni krenule u 5tt i trajale do 8tt, i to mucnine po cjeli dan i svaki dan bar 1 povracanje. Vec tj dana ih nemam, sad me samo umor sora, u 9 navecer su vec borbe da drzim oci otvorene. Danas evo neki izuzetak 🙊

Bosco
    02. Ožujak 2020. 06:40

Jutro!
     Ja danas imam prvi pregled, uzas me strah, cak i da ce rec da je prerano da srce kuca, pa da moram cekat jos tjedan dana :(
    Meni nije ni malo muka, nego me ubijaju jajnick, vec me polako strasi. Nis me ne boli i onda me minutu presjeku jajnici i donji dio leda, pa prestane, al bol je katastrofa :(
    Jeste vi rekle na poslu da ste trudne? 

• justagirl2201
    02. Ožujak 2020. 07:15

Dobro jutro curke 🤩 nove dobrodošle!! 
    Bosco tak ti je i meni...meni je sutra 1.pregled, n
    5 +5, strah me...al moramo bit hrabre i mislit pozitivno. Ja mučnina uopće nemam, sise tu i tamo...imam grčeve kao pred M....isto presijeku tu i tamo....i evo sinoc se budila 3 puta u znoju

jasamja
    02. Ožujak 2020. 07:17

mely26.11

jasamja

mely26.11

Dobrodosla i cestitam 😊

Super 😊 ja nemam mucnine ali imam faze kad mi se nista ne jede. Jucer sam pojela hamburger oko 13h i nisam osjecala nikakvu glad cijeli dan,nego samo da mi je dosta hrane za taj dan. 

Bosco

Jutro!
    Ja danas imam prvi pregled, uzas me strah, cak i da ce rec da je prerano da srce kuca, pa da moram cekat jos tjedan dana :(
    Meni nije ni malo muka, nego me ubijaju jajnick, vec me polako strasi. Nis me ne boli i onda me minutu presjeku jajnici i donji dio leda, pa prestane, al bol je katastrofa :(
    Jeste vi rekle na poslu da ste trudne?

Na poslu sam rekla samo sefici i tako ce bit dok ne odem na porodajni,znaci jos cca mjesec i pol ili 2. Ovisi kako se budem osjecala i sta bude dr rekao sutra. 
    Javi kako je bilo na pregledu 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.