Pokupila sam od sina virozu, umirem.. Je li koja imala u trudnoci? Bas me strah.. Ide van na sve strane a grcevi.. boze sacuvaj..
Imala sam namjeru na hitnu ako se ne smiri, ali srecom je malo bolje nakon par salica caja! A i na hitnoj bi mi uzeli obican urin, ionako ne rade urinokulture pa mi ne mogu dati antibiotik 🤯 bas se sve sto sto ne treba poklopi vikendima! 🙈
Nadam se da ste sve ostale buduce mame dobro i da uzivate ovaj vikend 😘
Imala sam namjeru na hitnu ako se ne smiri, ali srecom je malo bolje nakon par salica caja! A i na hitnoj bi mi uzeli obican urin, ionako ne rade urinokulture pa mi ne mogu dati antibiotik 🤯 bas se sve sto sto ne treba poklopi vikendima! 🙈
Nadam se da ste sve ostale buduce mame dobro i da uzivate ovaj vikend 😘
Dali bi ti antibiotik na hitnoj ili uroantiseptik pa bi ti ga prilagodili kad obaviš urinokulturu.
Drago mi je da ti je bolje, samo punoooo tekućine unosi i što manje šećera.
Evo da se i ja malo javim 😊
Uzivam zadnja dva dana jer su mi se mucnine smanjile na minimum, tj muka mi je jedino kad se najdem pa pokusavam jest vise manjih obroka. Nadam se da ce uskoro prestat u potpunosti 😃
Cicke su mi nabubrile, cesto moram na wc i kak legnem tak zaspim. Trenutno iscekujem pregled 13.3. I nadam se da bi se tad bebica vec mogla lijepo vidjeti.
Nadam se da ce i ostalim curama uskoro proci mucnine, a vama kojima su tek pocele drzite se 🤗🤗
Jutro 🌸
Hvala na savjetima.
Jos jedno pitanje imam i onda prestajem, ipak je sutra pregled 🤭
Ja sam testove pozitivne clearblue radila u petak, ali nekih 10 dana prije toga sam popodne radila bipin first sign i nije ni sjenica bila, a mislim da bi se trebala pokazat ak sam tad vec bila 4 i pol tjedna, nezz 😔
Jutro 🌸
Hvala na savjetima.
Ja sam testove pozitivne clearblue radila u petak, ali nekih 10 dana prije toga sam popodne radila bipin first sign i nije ni sjenica bila, a mislim da bi se trebala pokazat ak sam tad vec bila 4 i pol tjedna, nezz 😔
Nista se ne brini. Vjerojatno ti je ovulacija bila kasnije, pa si i nesto manje trudna. Ako su ti testovi u petak bili pozitivni nemas se zbog cega brinut 😃
Jutro 🌸
Hvala na savjetima.
Samo smireno! Ovulacija je vjerojatno bila kasnije, pa nije razina hormona bila dovoljno visoka da se primjeti!;)
Jutro cure 😊 meni je dns 5 + 3....simptoma uopće nemam...malo sam umornija i grčevi a sise su me cam prestale boljet i nisu vise tak napuhane...imam li razloga za brigu? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji