Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 09:30

Ledolina

Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta…

Nemoj nista pit na svoju ruku, radije nazovi ginekologa ili idi na infuzije, kako su mi rekli, ne moras ni jest 3 dana, al moras pit. 

tashee7
    29. Veljača 2020. 10:00

Žene, jel vas svrbi koža? Meni je najgore kad legnem, ceskanje me zna probudit jer to radim nesvjesno.  A nakon svakog tusiranja namazem se uljem i kremom i na dodir koža nije suha, al eto. Tak mi je praktički od početka trudnoće..  

nada23
    29. Veljača 2020. 10:03

Ledolina

Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta…

Bas sam i ja razmisljala o tome jer mi ne ide tekućina zbog mučnina... Rehidromiks umjesto infuzije, mislim da može za trudnice. Ja ću isto nazvati dr.u pon da mi potvrdi smije li se.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• justagirl2201
    29. Veljača 2020. 10:20

Pozdrav cure ❤ Meni je danas 5+2...ja uopće nemam mučnina....jel normalno? 😂 jedino jaaako često piškim....po noći idem i po 4 puta....grudi malo natekle i to je to

Hannica0 👧
    29. Veljača 2020. 10:24

justagirl2201

Pozdrav cure ❤ Meni je danas 5+2…ja uopće nemam mučnina….jel normalno? 😂 jedino jaaako često piškim….po noći idem i po 4 puta….grudi malo natekle i to je to

Normalno je da. Ja ih nisam imala do 10tt. I to je nesto popodne malo krenulo muka kao mamurluk. I eto. Bila sam na pregledu s 11+3 sve je oke bilo. Valjda je i dalje

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• LUX
    29. Veljača 2020. 10:40

Ajme cure 🤣🤣 sanjala sam da sam otisla na uzv privatno i doktorica je rekla da beba kasni tj dana ali da je to zato sto pijem premama a ne elebaby 🤣🤣 🤣🤣

Ali kad smo već kod tog, jel kad ste nasle neki prenatal pijete samo taj do kraja ili ste kombinirale tipa svaki mj/dva neki drugi? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 10:52

tashee7

Žene, jel vas svrbi koža? Meni je najgore kad legnem, ceskanje me zna probudit jer to radim nesvjesno. A nakon svakog tusiranja namazem se uljem i kremom i na dodir koža nije suha, al eto. Tak mi je praktički od početka trudnoće..

Bez obzira spomeni to svome ginekologu. https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/bolesti-zdravlje/kolestaza-uzroci-simptomi-i-lijecenje znam da je simptom koleostaze svrbez koze... Zato moze bit bezazleno ali spomeni ginicu

Skakavac
    29. Veljača 2020. 11:09

LUX

Ajme cure 🤣🤣 sanjala sam da sam otisla na uzv privatno i doktorica je rekla da beba kasni tj dana ali da je to zato sto pijem premama a ne elebaby 🤣🤣 🤣🤣

Ali kad smo već kod tog, jel kad ste nasle neki prenatal pijete samo taj do kraja ili ste kombinirale tipa svaki mj/dva neki drugi?

Ja sam na Novalacu. Mislila minjat nakon 12 t, al mi je ginek rekla da nema potrebe, jer je u njima i omega. Sa strane pijem Solgarov magnezij citrat radi glavobolje. Dobar je i za probavu i grčeve. 

Ledolina
    29. Veljača 2020. 11:58

nada23

Ledolina

Bas sam i ja razmisljala o tome jer mi ne ide tekućina zbog mučnina… Rehidromiks umjesto infuzije, mislim da može za trudnice. Ja ću isto nazvati dr.u pon da mi potvrdi smije li se.

Ma i voda mi se gadi ali pijem na silu. Jedino mi odgovara čaj od kamilice koji mi malo i smiri želudac ali opet ne bi htjela pretjerivati s njim, popijem 1-2 šalice na dan. 

nada23
    29. Veljača 2020. 12:07

Ledolina

nada23

Ledolina

Bas sam i ja razmisljala o tome jer mi ne ide tekućina zbog mučnina… Rehidromiks umjesto infuzije, mislim da može za trudnice. Ja ću isto nazvati dr.u pon da mi potvrdi smije li se.

Ma i voda mi se gadi ali pijem na silu. Jedino mi odgovara čaj od kamilice koji mi malo i smiri želudac ali opet ne bi htjela pretjerivati s njim, popijem 1-2 šalice na dan.

Znam, isto mi je tako. :(
    Bojim se jer znam koliko je voda bitna, a ne mogu je nikako. Meni jedino odgovara limunada bez šećera. Malo i smiri mučnine.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.