Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    29. Veljača 2020. 19:05

jasamja

justagirl2201

Pozdrav cure ❤ Meni je danas 5+2…ja uopće nemam mučnina….jel normalno? 😂 jedino jaaako često piškim….po noći idem i po 4 puta….grudi malo natekle i to je to

Ni ja nemam mucine,ali kako citam da one "nastupaju" oko 10og tt nekako se vec pripremam da cu se malo podruzit s njima 😕

Uglavnom do 12 tt nestaju tako da ne mora biti 😊 ja sam imala i prestale su potpuno oko 10 tt 
    Držim fige 😂🤞

jasamja
    29. Veljača 2020. 19:26

Princess Mimi

jasamja

justagirl2201

Pozdrav cure ❤ Meni je danas 5+2…ja uopće nemam mučnina….jel normalno? 😂 jedino jaaako često piškim….po noći idem i po 4 puta….grudi malo natekle i to je to

Ni ja nemam mucine,ali kako citam da one "nastupaju" oko 10og tt nekako se vec pripremam da cu se malo podruzit s njima 😕

Uglavnom do 12 tt nestaju tako da ne mora biti 😊 ja sam imala i prestale su potpuno oko 10 tt
    Držim fige 😂🤞

Onda sam nesto krivo procitala 😂
    Bite ce cudo ako me izbjegnu 😉 trenutno mi se samo koji dan zna javit neka odbijenost prema hrani pa nemogu jest,ali kad krenem ne stajem 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 20:26

Ja imam grceve i boli me doljni dio leda... Nonstop osjećaj vlaznosti u gacicama, a kad zavirim u njih ili nista, ili malo iscjedka... Sise nekad bole nekad ne bole. 

Skakavac
    29. Veljača 2020. 20:32

nada23

Skakavac

nada23

Skakavac

Evo i mene, satrale su me. Nikako da prestanu. 🤢 Pojedem slanac, mozda neko voce, za rucak sve zivo izbjegavam. Mogu pojist pure (kukuruzna krupica) i manistre. Isto tako tosteve pa grčki jogurt s tim. Kupila neki mix zobenih i integralni u lidla. Pa sinoc u 9 uri to s jogurtom. Meni vise u mozak udaraju. 🤮🙄 Osjetilo njuha mi je izoštreno odavno i jos uvik osjetim apsolutno sve. I najcesce mi udara u mozak bilo sta da pomirisem. Sve se nadam da mi nece bit cilu trudnocu. Za nista sam sa ovim simptomima

Jao, tebi traju još mučnine, a u 14.tt si. Uhhh, a ja se sve tješim da će mi u 12.tt prestati, ali očito nema pravila. 🤷‍♀️ Daaa, meni isto mirisi jako smetaju i odmah mi izazivaju mučninu… Nema mi ništa gore nego miris dima. Susjedi stalno nešto pale. Samo zamišljam život bez mučnina…. Uz sve to, muči me i zatvor koji traje već preko 2 tjedna. Sve sam probala, ali ništa ne pomaže. S druge strane, sve cu to nekako podnijeti, samo da je beba dobro. E jadne mi. Doći će nam bolji dani uskoro, nadam se. 🙃

Da🤮 i ginek mi je rekla da se strpim, da ce do 12mj prestat… Ali nisu. Jutros san pojila slanac, maloprije fetu kruva i tri cevapa, s dosta zelene salate. Vec znan da ce mi naskodit. Najgore sta si ne mogu pomoc, nicime. Sve me straj da ce trajat kroz cilu trudnoću

Ajme grozno je to…. ja uopće ne mogu zamisliti da mučnine traju kroz cijelu trudnoću. Pa to je strašno. Kako funkcionirati normalno uopće? Nadam se da ćeš ih se riješiti uskoro 🙏

Nez sta bi ti rekla. Postane normalno svaki dan se Osjecat nikako. Cini mi se da pred vecer budu intenzivnije. Jos mi glavobolja neda mira skoro svaki dan posljednjih 15 dana. Nez pojiden jedan obrok kakav takav, podriguje mi se svako malo na to sta sam pojila. Bas je iscrpljujuce. Nez kako je zenama koje iz sve mucnine, jos i po vracaju. Mene je satralo. Najgore je sta ni sam sebi ne mozes pomoc. Svaki dan racunam da ce proc, a ne cini se da oce. Pijen vode, nocu po tri puta na wc... I tako. Blazeno stanje kazu

Bosco
    29. Veljača 2020. 22:14

Bok cure!

Jos se nisam preselila tu jer mi je u pon prvi pregled. 
    Jucer radila 2 clearbluea, pokazali plusic nakon 2 sekunde. Bole me jajnici tu i tamo i malo grudi, vise me zabrinjavaju ovi jajnici. Tokiko sam umorna, spava mi se stalno.

U pon se skroz selim kod vas, nadam se da ce bit sve u redu i da ce se cut srce. 🤗

jasamja
    29. Veljača 2020. 22:26

Bosco

Bok cure!

Jucer radila 2 clearbluea, pokazali plusic nakon 2 sekunde. Bole me jajnici tu i tamo i malo grudi, vise me zabrinjavaju ovi jajnici. Tokiko sam umorna, spava mi se stalno.

U pon se skroz selim kod vas, nadam se da ce bit sve u redu i da ce se cut srce. 🤗

Drzim ti 🤞 da sve bude u najboljem redu i da nam se pridruzis 😁 ja imam pregled u utorak,tako da bit ce zanimljiv tjedan 😊❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Bosco
    29. Veljača 2020. 22:46

jasamja

Bosco

Bok cure!

Drzim ti 🤞 da sve bude u najboljem redu i da nam se pridruzis 😁 ja imam pregled u utorak,tako da bit ce zanimljiv tjedan 😊❤️

Hvala ti i sretno!! 🤗😘

Ninche9
    29. Veljača 2020. 23:14

Samo da javim, jucer sam imala pregled s 11tt i sve je dobro, dobili smo tako lijepu slicicu, ima 4cm a vec i nozice i rucice milo za vidjeti
    Doktorica mi dopusta 3 puta dnevno paracetamol 500mg ili pri jakim glavoboljama 1gram odjednom, ali ja pijem rijetko, samo kad je bas bas neizdrživo.
    Protiv mucnina pijem vomex tablete to mi je isto ona rekla, Nausema tablete to su vitamini B i Elevit vitamine za trudnice i mislim da mi to troje malo pomaze najvaznije ne skodi bebici, idući pregled je za 4tj, ko ce to docekat 
    Vec naveliko gledam trudnicku robu a u svemu sto imam izgledam ko slon, hormoni me iznenaduju, danas sam plakala jer muz sutra mora radit i jer ce nas sin jednom napustiti i otici svojim zivotom a dijete nema ni 3 godine, stvarno ovo je drugo stanje 

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 23:15

Bosco

Bok cure!

Ne sekiraj se nista, ja mogu cijeli dan bit u krevetu i spavat... Normalno da si u ovom periodu umornija... Ja jos uvijek imam i grčeve i bolove tako da samo se opusti (meni lako rec opusti se, a od sekiracije osjetim kak mi sijede rastu 😂) 

• celaena
    29. Veljača 2020. 23:31

fenjer ako ti peckanje postane nepodnosljivo, odi na hitnu nek ti naprave pregled i pretrage

Bosco dobrodosla i sretno na pregledu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.