Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happy_m
    01. Ožujak 2020. 09:53

To ti je sve normalno...tak je i meni bilo, dva dana bole pa par dana ne bole... neki simptomi ce ti tek doc a neke mozda neces ni imat...stvarno je svaka od nas drugacija i nemoj se nista brinut, ali tak sam i ja stalno pratila simptome pa te skroz razumijem 😊

• justagirl2201
    01. Ožujak 2020. 09:54

Hvala ti happy 😊😍 

01. Ožujak 2020. 10:51

justagirl2201

Jutro cure 😊 meni je dns 5 + 3….simptoma uopće nemam…malo sam umornija i grčevi a sise su me cam prestale boljet i nisu vise tak napuhane…imam li razloga za brigu? 🤔

Meni isto tako, kad dođem ovdje na forum, sve žene imaju teške mučnine, a ja ono trpan sve živo u sebe. Mislim, pazim dakako sta jedem, ali na nista mi se ne povraća. Grudi bole, bradavice jos nisu, a vecini žena su bradavice najbolnije. Da nemam ovog velikog umora zbog kojeg bi po cijele dane samo ležala, ne bi ni znala da san trudna. Svaka žena je priča za sebe. 

Boba
    01. Ožujak 2020. 11:53

happy_m

Evo da se i ja malo javim 😊
    Uzivam zadnja dva dana jer su mi se mucnine smanjile na minimum, tj muka mi je jedino kad se najdem pa pokusavam jest vise manjih obroka. Nadam se da ce uskoro prestat u potpunosti 😃
    Cicke su mi nabubrile, cesto moram na wc i kak legnem tak zaspim. Trenutno iscekujem pregled 13.3. I nadam se da bi se tad bebica vec mogla lijepo vidjeti.
    Nadam se da ce i ostalim curama uskoro proci mucnine, a vama kojima su tek pocele drzite se 🤗🤗

I ja imam 13.3 pregled i jedva čekam 😍🥰😁

Da

happy_m
    01. Ožujak 2020. 12:11

Boba

happy_m

Uzivam zadnja dva dana jer su mi se mucnine smanjile na minimum, tj muka mi je jedino kad se najdem pa pokusavam jest vise manjih obroka. Nadam se da ce uskoro prestat u potpunosti 😃
    Cicke su mi nabubrile, cesto moram na wc i kak legnem tak zaspim. Trenutno iscekujem pregled 13.3. I nadam se da bi se tad bebica vec mogla lijepo vidjeti.
    Nadam se da ce i ostalim curama uskoro proci mucnine, a vama kojima su tek pocele drzite se 🤗🤗

Nadam se da ce nam sve dobro proc 😍😍 inace kako se osjecas?

Boba
    01. Ožujak 2020. 13:16

happy_m

Boba

happy_m

Nadam se da ce nam sve dobro proc 😍😍 inace kako se osjecas?

Super sam, mučnine polako prestaju, cice još uvijek bole, grčeve više nemam. 

Da

• celaena
    01. Ožujak 2020. 14:23

fenjer dat ce ti na hitnoj antibiotik ako vide upalu, ali super da ti danas nije tako strasno, brzo ce taj ponedjeljak! 

nemojte se toliko zabrinjavati za simptome, nismo sve iste, a bome nisu nam ni trudnoce iste - ja s prvim nisam imala uopce osjecaj da sam trudna do 20tt kad je krenuo lupat, a s ovim mucnine, povracanja, probadanja u jajnicima, u trbuhu, dolje 😅 rado bih opet ponovila prvu trudnocu 🤣

firstsign iz Bipe je slabo osjetljiv tako da se na njemu rana trudnoca tesko detektira, zivjeli kinezi i lovljenje sjena 😁 inace, ne samo da ovulacija moze biti kasnije, vec i implantacija nakon koje tek krece porast hcg hormona, tako da zbilja nema razloga za brigu ako je kasniji test pozitivan 🥳

teica30
    01. Ožujak 2020. 21:04

Pozdrav curke... Nova sam ovdje, pa evo da se javim ... + na testu, bebica bi trebala stići krajem 10-tog mjeseca... Prva beba, i jedva ju čekamo... Veselim se druženju 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• BruNa
    01. Ožujak 2020. 21:12

Teica30

Cestitam i dobrodosla😃

Bosco
    01. Ožujak 2020. 21:13

teica30

Pozdrav curke… Nova sam ovdje, pa evo da se javim … + na testu, bebica bi trebala stići krajem 10-tog mjeseca… Prva beba, i jedva ju čekamo… Veselim se druženju 😁

Dobrodošla 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.