Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    28. Veljača 2020. 18:06

sunce1 u prvoj trudnoci upalu jajnika i urinarnog trakta, sada prvo candidu, pa upalu urinarnog trakta, pa jos i upalu grla/sinusa, koja se nakon dva tjedna vratila kao bronhitis pa sam morala i na pulmologiju. Moj ginekolog sve odmah lijeci, a imam srece da barem ove upale “dolje” izlijecim iz prve... sinusi su mi bolna tocka, a imam i astmu 

• celaena
    28. Veljača 2020. 18:10

Zaza ja sam bila u mpo u Vinogradskoj. Tamo sam vadila bete, kks, urin, i imala prve preglede i uzv. Tek kad su oni rekli da mogu dalje nastaviti u trudnickoj ambulanti ili kod svog ginekologa, onda sam isla do ginekologa.

28. Veljača 2020. 18:12

tashee7

Lorimery

Pozdrav svima!

Nova sam na forumu i među trudnicama. Ulazim za koji dan u treći mjesec. Imam mučninu bez povraćanja 24h od pete nedjelje. Zadnja dva dana je dosta manje. Da li su se vama dešavale takve pauze i da li je to razlog za brigu?

Ja sam znala imati pauze po tri dana pa tri dana opet mučnina.. zadnja pauza je bila skoro tjedan dana i onda jučer opet muka… A danas mi je 12+5

Hvala ti puno na odgovoru 🌸
    Kada su ti se dešavale te pauze od tri dana? Ja sam 7+5
    To što si imala pauzu u 12oj nedjelji je znak da prolaze. Barem sam tako čitala. 

• NinaJ
    28. Veljača 2020. 18:25

Cure koje septolete za grlo uzimate? Meni isao danas muz do ljekarne i trazio izricito neke da mogu trudnice i dala mu one neke isla od islandskog lisaja, a cini mi se kako sam negdje citala da se nesmije islanski lisaj u trudnoci, a u uputstvima ne pise nista da je zabranjeno i sada ne znam dali da uzimam ili ne. 🙀

tashee7
    28. Veljača 2020. 18:25

Lorimery

tashee7

Lorimery

Pozdrav svima!

Nova sam na forumu i među trudnicama. Ulazim za koji dan u treći mjesec. Imam mučninu bez povraćanja 24h od pete nedjelje. Zadnja dva dana je dosta manje. Da li su se vama dešavale takve pauze i da li je to razlog za brigu?

Ja sam znala imati pauze po tri dana pa tri dana opet mučnina.. zadnja pauza je bila skoro tjedan dana i onda jučer opet muka… A danas mi je 12+5

To što si imala pauzu u 12oj nedjelji je znak da prolaze. Barem sam tako čitala.

Trodnevne pauze su bile negdje 10.tj. 
    Ma ima i onih koje nemaju mučnine, sretnice. A neke ih imaju cijelu trudnoću, nema pravila. Moja sogorica je u 15.tj sad, njoj su trajala neka 2 tjedna, mislim da su prestale u 8.-9.

28. Veljača 2020. 18:38

tashee7

Lorimery

tashee7

Lorimery

Pozdrav svima!

Trodnevne pauze su bile negdje 10.tj.
    Ma ima i onih koje nemaju mučnine, sretnice. A neke ih imaju cijelu trudnoću, nema pravila. Moja sogorica je u 15.tj sad, njoj su trajala neka 2 tjedna, mislim da su prestale u 8.-9.

Hvala ponovo:)
    Znam da nema pravila, ali kod mene je malo specifična situacija. Imala sam spontani missed i tada smo po prestanku mučnina znali da nešto nije ok pa me sad malo strah istog scenarija. 

Marta14
    28. Veljača 2020. 18:44

Lorimery meni su mucnine (bez povracanja) prestale u 6tom tjednu, kada drugima tek pocinju🙈, i opet mi se u 9tom vratilo malo. Isto me bilo strah ali sve je ok na kraju. .
    Na zalost bila je tu cura koja je imala sve simptome a beba nije srcanu reakciju imala.. 
    Mislim da nema nekog pravila, treba misliti pozitivno. Sve ce biti u redu ovaj put🍀

• sunce1
    28. Veljača 2020. 19:10

celaena

sunce1 u prvoj trudnoci upalu jajnika i urinarnog trakta, sada prvo candidu, pa upalu urinarnog trakta, pa jos i upalu grla/sinusa, koja se nakon dva tjedna vratila kao bronhitis pa sam morala i na pulmologiju. Moj ginekolog sve odmah lijeci, a imam srece da barem ove upale “dolje” izlijecim iz prve… sinusi su mi bolna tocka, a imam i astmu

Uh,uh...svasta te snaslo. Meni je pocelo s e.coli u urinu, pijem antibiotik, ali evo vec dva dana lagana temp,proljev, peckanje i iziritiranost dole. Briseve jos nisam ni radila, mogu samo misliti sto ce sve tu biti😱

• celaena
    29. Veljača 2020. 00:14

sunce1 ma koma su te upale. svakako napravi briseve s barem tri dana razmaka od zadnjeg antibiotika, inace ti mozda bude lazni rezultat. Meni su nakon svega brisevi svi ok, tako da ima nade :) ima da antibiotik sve pobije :D

NinaJ meni je zena u ljekarni rekla da su to toliko male kolicine icega u tim pastilama da mogu bilo koje... uzela sam neke lenisal biljne. 

Ledolina
    29. Veljača 2020. 09:27

Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.