sunce1 u prvoj trudnoci upalu jajnika i urinarnog trakta, sada prvo candidu, pa upalu urinarnog trakta, pa jos i upalu grla/sinusa, koja se nakon dva tjedna vratila kao bronhitis pa sam morala i na pulmologiju. Moj ginekolog sve odmah lijeci, a imam srece da barem ove upale “dolje” izlijecim iz prve... sinusi su mi bolna tocka, a imam i astmu
Zaza ja sam bila u mpo u Vinogradskoj. Tamo sam vadila bete, kks, urin, i imala prve preglede i uzv. Tek kad su oni rekli da mogu dalje nastaviti u trudnickoj ambulanti ili kod svog ginekologa, onda sam isla do ginekologa.
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i među trudnicama. Ulazim za koji dan u treći mjesec. Imam mučninu bez povraćanja 24h od pete nedjelje. Zadnja dva dana je dosta manje. Da li su se vama dešavale takve pauze i da li je to razlog za brigu?
Ja sam znala imati pauze po tri dana pa tri dana opet mučnina.. zadnja pauza je bila skoro tjedan dana i onda jučer opet muka… A danas mi je 12+5
Hvala ti puno na odgovoru 🌸
Kada su ti se dešavale te pauze od tri dana? Ja sam 7+5
To što si imala pauzu u 12oj nedjelji je znak da prolaze. Barem sam tako čitala.
Cure koje septolete za grlo uzimate? Meni isao danas muz do ljekarne i trazio izricito neke da mogu trudnice i dala mu one neke isla od islandskog lisaja, a cini mi se kako sam negdje citala da se nesmije islanski lisaj u trudnoci, a u uputstvima ne pise nista da je zabranjeno i sada ne znam dali da uzimam ili ne. 🙀
Pozdrav svima!
Nova sam na forumu i među trudnicama. Ulazim za koji dan u treći mjesec. Imam mučninu bez povraćanja 24h od pete nedjelje. Zadnja dva dana je dosta manje. Da li su se vama dešavale takve pauze i da li je to razlog za brigu?
Ja sam znala imati pauze po tri dana pa tri dana opet mučnina.. zadnja pauza je bila skoro tjedan dana i onda jučer opet muka… A danas mi je 12+5
To što si imala pauzu u 12oj nedjelji je znak da prolaze. Barem sam tako čitala.
Trodnevne pauze su bile negdje 10.tj.
Ma ima i onih koje nemaju mučnine, sretnice. A neke ih imaju cijelu trudnoću, nema pravila. Moja sogorica je u 15.tj sad, njoj su trajala neka 2 tjedna, mislim da su prestale u 8.-9.
Pozdrav svima!
Trodnevne pauze su bile negdje 10.tj.
Ma ima i onih koje nemaju mučnine, sretnice. A neke ih imaju cijelu trudnoću, nema pravila. Moja sogorica je u 15.tj sad, njoj su trajala neka 2 tjedna, mislim da su prestale u 8.-9.
Hvala ponovo:)
Znam da nema pravila, ali kod mene je malo specifična situacija. Imala sam spontani missed i tada smo po prestanku mučnina znali da nešto nije ok pa me sad malo strah istog scenarija.
Lorimery meni su mucnine (bez povracanja) prestale u 6tom tjednu, kada drugima tek pocinju🙈, i opet mi se u 9tom vratilo malo. Isto me bilo strah ali sve je ok na kraju. .
Na zalost bila je tu cura koja je imala sve simptome a beba nije srcanu reakciju imala..
Mislim da nema nekog pravila, treba misliti pozitivno. Sve ce biti u redu ovaj put🍀
sunce1 u prvoj trudnoci upalu jajnika i urinarnog trakta, sada prvo candidu, pa upalu urinarnog trakta, pa jos i upalu grla/sinusa, koja se nakon dva tjedna vratila kao bronhitis pa sam morala i na pulmologiju. Moj ginekolog sve odmah lijeci, a imam srece da barem ove upale “dolje” izlijecim iz prve… sinusi su mi bolna tocka, a imam i astmu
Uh,uh...svasta te snaslo. Meni je pocelo s e.coli u urinu, pijem antibiotik, ali evo vec dva dana lagana temp,proljev, peckanje i iziritiranost dole. Briseve jos nisam ni radila, mogu samo misliti sto ce sve tu biti😱
sunce1 ma koma su te upale. svakako napravi briseve s barem tri dana razmaka od zadnjeg antibiotika, inace ti mozda bude lazni rezultat. Meni su nakon svega brisevi svi ok, tako da ima nade :) ima da antibiotik sve pobije :D
NinaJ meni je zena u ljekarni rekla da su to toliko male kolicine icega u tim pastilama da mogu bilo koje... uzela sam neke lenisal biljne.
Pozdrav, cure jel trudnice mogu piti rehidromiks? Ne povraćam ali jako se loše osjećam jer konstantno imam mučnine, pa slabo unosim tekućine,a jesti ne mogu gotovo ništa osim prepečenog tosta...
Sortiraj odgovore
Najstariji