Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    24. Veljača 2020. 13:32

Ledolina Dobrodošla! 🤗
    Kako se nosim s mučninama? Evo me, ležim i čekam da popusti da mogu nastaviti s poslom...ako me totano ne iscrpi 😑
    Ponekad mi pomogne hrana koji mi se jede u datom trenutku a nekad, kao sada - ništa. 
    Ako sam u stanju, šetnja je uvijek dobra ideja.
    A za spavanje- za vikend sam zapala u autu na putu do doma (nisam ja vozila). 😅 
    Gotova sam u 21h.

Ledolina
    24. Veljača 2020. 13:47

Hvala 🤗
    mučnina kod mene nije jaka (zasad, nek tako i ostane) ali je prisutna kroz cijeli dan...pojedem nešto, na kratko bude bolje i onda opet isto...iako apetit skoro da i nemam, više jedem silom samo da nešto pojedem... Brojim dane a tek je počelo 

jasamja
    24. Veljača 2020. 13:58

Ledolina

Pozdrav mame i buduće mame
    Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam… Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
    Već tri dana imam neke lagane mučnine…mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku.. Kako se vi nosite s tim?

Cestitam i dobro nam dosla 😊❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• sunce1
    24. Veljača 2020. 13:59

Evo dobila sam nalaze urinokulture nakon mog inzistiranja da odradim to zbog povisenih leukocita. Pronadena je e.coli 10 na 4- 10 na 5. Ima li jos koja e.coli i kako se borite protiv nje?

Marta14
    24. Veljača 2020. 14:00

Sretno Ledolina 🍀🍀
    Trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstruacije. 

• celaena
    24. Veljača 2020. 14:05

sunce1 jesi se javila ginekologu? trebala bi dobiti antibiotik i lijeciti. 

• celaena
    24. Veljača 2020. 14:10

Ledolina cestitam i dobrodosla! Termin ce ti racunati u odnosu na prvi dan zadnje M, ali ako imas duge cikluse i recimo ovulacija ti je bila na 28. dan (umjesto na standardni 14.) kako je meni bilo u prosloj trudnoci, vidjet ce se na uzv da je beba mladja i korigirat ce ti ginekolog termin. Moj korigira ako je odstupanje vece od tjedan dana. Bitno je da beba napreduje od pregleda do pregleda.

• sunce1
    24. Veljača 2020. 15:13

celaena

sunce1 jesi se javila ginekologu? trebala bi dobiti antibiotik i lijeciti.

Evo sad sam ga tek uspjela dobiti. Rekao je klavocin bid 14 dana, 2 puta po 1 tabl.

Ketty1309
    24. Veljača 2020. 15:55

Ledolina

Pozdrav mame i buduće mame
    Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam… Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
    Već tri dana imam neke lagane mučnine…mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku.. Kako se vi nosite s tim?

Čestitam i dobrodošla! 😊

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 16:06

Mene sad vec nervoza hvata, a treba izdržati do sljedećeg ponedjeljka za pregled, tako bi htjela vidjeti svoju mrvicu da je sve ok i da raste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.