Ledolina Dobrodošla! 🤗
Kako se nosim s mučninama? Evo me, ležim i čekam da popusti da mogu nastaviti s poslom...ako me totano ne iscrpi 😑
Ponekad mi pomogne hrana koji mi se jede u datom trenutku a nekad, kao sada - ništa.
Ako sam u stanju, šetnja je uvijek dobra ideja.
A za spavanje- za vikend sam zapala u autu na putu do doma (nisam ja vozila). 😅
Gotova sam u 21h.
Hvala 🤗
mučnina kod mene nije jaka (zasad, nek tako i ostane) ali je prisutna kroz cijeli dan...pojedem nešto, na kratko bude bolje i onda opet isto...iako apetit skoro da i nemam, više jedem silom samo da nešto pojedem... Brojim dane a tek je počelo
Pozdrav mame i buduće mame
Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam… Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
Već tri dana imam neke lagane mučnine…mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku.. Kako se vi nosite s tim?
Cestitam i dobro nam dosla 😊❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo dobila sam nalaze urinokulture nakon mog inzistiranja da odradim to zbog povisenih leukocita. Pronadena je e.coli 10 na 4- 10 na 5. Ima li jos koja e.coli i kako se borite protiv nje?
Sretno Ledolina 🍀🍀
Trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstruacije.
sunce1 jesi se javila ginekologu? trebala bi dobiti antibiotik i lijeciti.
Ledolina cestitam i dobrodosla! Termin ce ti racunati u odnosu na prvi dan zadnje M, ali ako imas duge cikluse i recimo ovulacija ti je bila na 28. dan (umjesto na standardni 14.) kako je meni bilo u prosloj trudnoci, vidjet ce se na uzv da je beba mladja i korigirat ce ti ginekolog termin. Moj korigira ako je odstupanje vece od tjedan dana. Bitno je da beba napreduje od pregleda do pregleda.
sunce1 jesi se javila ginekologu? trebala bi dobiti antibiotik i lijeciti.
Evo sad sam ga tek uspjela dobiti. Rekao je klavocin bid 14 dana, 2 puta po 1 tabl.
Pozdrav mame i buduće mame
Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam… Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
Već tri dana imam neke lagane mučnine…mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku.. Kako se vi nosite s tim?
Čestitam i dobrodošla! 😊
Mene sad vec nervoza hvata, a treba izdržati do sljedećeg ponedjeljka za pregled, tako bi htjela vidjeti svoju mrvicu da je sve ok i da raste
Sortiraj odgovore
Najstariji