Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    24. Veljača 2020. 08:01

Fancy

Kad ste vi pocele piti vitamine (Prenatal), folnu pijem? Mene malo brine da ne kasnim jer na prvi pregled planiram tek za 2 sedmice.

Prenatalne sam pocela nakon sto sam vidjela +... otprilike 4+3..

Folnu pila par mjeseci prije, od 400mcg. U ovim prenatalnim koje koristim ima 800mcg.

jasamja
    24. Veljača 2020. 09:03

Fancy

Kad ste vi pocele piti vitamine (Prenatal), folnu pijem? Mene malo brine da ne kasnim jer na prvi pregled planiram tek za 2 sedmice.

Ja isto pijem folnu od 400mcg a drugi tjedan idem na pregled pa cu vidjet koje vitamine ce mi doktor preporucit. Nezelim nista uzimat na svoju ruku. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

mara1992
    24. Veljača 2020. 09:59

Ja pijem folacin i premama. Nakon što popijem premama nastavit ću piti od naturals wealtha prenatal i omega 3

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    24. Veljača 2020. 10:21

Cure 13dpo tj.dan ocekivane...beta 186 ! To ok???

• Tea2807
    24. Veljača 2020. 10:29

justagirl2201

Cure 13dpo tj.dan ocekivane…beta 186 ! To ok???

Treba izvadit za 2 dana opet, preporuceno je u isto vrijeme kao i taj dan, mora se poduplat. Onda je sve super, nema tocne pocetne vrijednosti. Sretno 😁😁

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 11:17

justagirl2201

Cure 13dpo tj.dan ocekivane…beta 186 ! To ok???

Odlična... Meni je sa 4 dana kašnjenja bila 265 tako da sad se opusti i uzivaj, za 2 dana ponovi betu i sretno 

Rosha
    24. Veljača 2020. 12:22

‘Dan cure! Kak ste na ovaj diiiivni ponedjeljak?
    Ja se osjecam ko da me nesto pregazilo 🥴 + mucnina.
    Odlucila sam sutra posjetiti privatno gin i napravit uzv da vidim... ne mogu vise cekat. 
    Drugi pregled mi je zakazan tek za 2 tjedna. 🙄

Marta14
    24. Veljača 2020. 12:29

A i ja sam zgazena.. Kako vi sa spavanjem? Ja zaspim sa malim oko 21h, ne mogu se probudit nikako.. Onda od 2h na dalje cirkus.. Sinoc bila budna od 2:30 do 5 a u 7 ustala.. I tako skoro svaki drugi dan..

Jutros isla u bolnicu kao na ultrazvuk za Down a na kraju danas je samo vadenje krvi bilo..
    Sad cekam pregled kod moje u cetvrtak. 

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 12:51

Ja zaspem oko ponoci, 1, 2 kako kad, probudim se oko 10, pa popodne oko 2,3, zadrimam opet, negdje do 6,i tako u krug... Ja sam danas relativno dobro, nadam se da ce tako i ostati... Cekam jos tjedan dana do pregleda 

Ledolina
    24. Veljača 2020. 13:15

Pozdrav mame i buduće mame 
    Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam... Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
     Već tri dana imam neke lagane mučnine...mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku..  Kako se vi nosite s tim? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.