Kad ste vi pocele piti vitamine (Prenatal), folnu pijem? Mene malo brine da ne kasnim jer na prvi pregled planiram tek za 2 sedmice.
Prenatalne sam pocela nakon sto sam vidjela +... otprilike 4+3..
Folnu pila par mjeseci prije, od 400mcg. U ovim prenatalnim koje koristim ima 800mcg.
Kad ste vi pocele piti vitamine (Prenatal), folnu pijem? Mene malo brine da ne kasnim jer na prvi pregled planiram tek za 2 sedmice.
Ja isto pijem folnu od 400mcg a drugi tjedan idem na pregled pa cu vidjet koje vitamine ce mi doktor preporucit. Nezelim nista uzimat na svoju ruku.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja pijem folacin i premama. Nakon što popijem premama nastavit ću piti od naturals wealtha prenatal i omega 3
url=https://lilypie.com]
Cure 13dpo tj.dan ocekivane…beta 186 ! To ok???
Treba izvadit za 2 dana opet, preporuceno je u isto vrijeme kao i taj dan, mora se poduplat. Onda je sve super, nema tocne pocetne vrijednosti. Sretno 😁😁
Cure 13dpo tj.dan ocekivane…beta 186 ! To ok???
Odlična... Meni je sa 4 dana kašnjenja bila 265 tako da sad se opusti i uzivaj, za 2 dana ponovi betu i sretno
‘Dan cure! Kak ste na ovaj diiiivni ponedjeljak?
Ja se osjecam ko da me nesto pregazilo 🥴 + mucnina.
Odlucila sam sutra posjetiti privatno gin i napravit uzv da vidim... ne mogu vise cekat.
Drugi pregled mi je zakazan tek za 2 tjedna. 🙄
A i ja sam zgazena.. Kako vi sa spavanjem? Ja zaspim sa malim oko 21h, ne mogu se probudit nikako.. Onda od 2h na dalje cirkus.. Sinoc bila budna od 2:30 do 5 a u 7 ustala.. I tako skoro svaki drugi dan..
.
Jutros isla u bolnicu kao na ultrazvuk za Down a na kraju danas je samo vadenje krvi bilo..
Sad cekam pregled kod moje u cetvrtak.
Ja zaspem oko ponoci, 1, 2 kako kad, probudim se oko 10, pa popodne oko 2,3, zadrimam opet, negdje do 6,i tako u krug... Ja sam danas relativno dobro, nadam se da ce tako i ostati... Cekam jos tjedan dana do pregleda
Pozdrav mame i buduće mame
Evo još jedna trudnica koja svoju bebu očekuje u 10.mj. Točan termin još ne znam... Evo ovako za početak, zanima me kako vam vaš ginekolog računa termin, a kako vi? Ja prvi uzv još čekam, moja procjena je da sam u 6.tj. iako po kalkulatoru i aplikaciji 8tj.
Već tri dana imam neke lagane mučnine...mirisi mi jako smetaju, pa samo zračim i više mi nekako odgovara biti na zraku.. Kako se vi nosite s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji