Napokon kad ti je beta bila 265 kolika ti je bila sljedeca - nakon 2 dana?
27.1. 265
28.1. 412
30.1. 1021
3.2. 5056
Ako se dobro sjećam...
27.1. 265
28.1. 412
30.1. 1021
3.2. 5056
Ako se dobro sjećam…
Zadnja menga bila 24.12, sljedeću trebala dobit 22.1, test pravila 25.1.
Sa 26. Na 27. Završila u bolnici zbog jakih bolova u stomaku i sumnjali su na vanmaternicnu, a na uzv se nista nije vidjelo osim zadebljanog endometija, pa sy zato dan za danom vadili samo da se vidi da raste
Evo dobila sam nalaze urinokulture nakon mog inzistiranja da odradim to zbog povisenih leukocita. Pronadena je e.coli 10 na 4- 10 na 5. Ima li jos koja e.coli i kako se borite protiv nje?
Sunce, ja!
Isto 10 na 5 sam imala. Dobila sam antibiotik i sada cekam da produ 3 tjedna od zadnjeg antibiotika da ponovno radim urinokulturu.
Pijem sokove i cajeve od brusnice u meduvremenu, a uvin h caj se ne preporuca.
Sto su tebi preporucili?
Evo dobila sam nalaze urinokulture nakon mog inzistiranja da odradim to zbog povisenih leukocita. Pronadena je e.coli 10 na 4- 10 na 5. Ima li jos koja e.coli i kako se borite protiv nje?
Sunce, ja!
Isto 10 na 5 sam imala. Dobila sam antibiotik i sada cekam da produ 3 tjedna od zadnjeg antibiotika da ponovno radim urinokulturu.
Pijem sokove i cajeve od brusnice u meduvremenu, a uvin h caj se ne preporuca.
Sto su tebi preporucili?
Doktor mi je dao klavocin bid 14 dana, svaki dan po dvije tablete. Kupila sam encianov caj od brusnice i pijem vode. Doktor je rekao nakon 3 dana antibiotika opet raditi urinokulturu i onda opet ponoviti jos dva puta u razmaku par dana. Ja sam bas zabrinuta zbog e.coli. Znam da ona moze biti stetna za bebu😢 koji ti je soj e.coli? Meni je neki bas osjetljivi jer mi je izlistalo da ce reagirati na sve antibiotike. Pa se nadam cu je se brzo rijesiti.
Ovo moram podijelit s vama 😉
https://ibb.co/7jxbDBy koja pluscina za dobro jutro 😍 samo da smo uredu. Nemogu docekat iduci utorak ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja čestitam!!
Cure, jel vas zna nekad zaboliti u predjelu jajnika kad kašljete. Mene zna ako ležim ispruženih nogu... Sad isto tako, ležim i došao mi je nagon za povraćanje, kako sam se krenula ustati zabolilo me negdje iznad jajnika, možda 10ak sekundi. Nije mi baš bilo svejedno...
Jasamja čestitam!!
Cure, jel vas zna nekad zaboliti u predjelu jajnika kad kašljete. Mene zna ako ležim ispruženih nogu… Sad isto tako, ležim i došao mi je nagon za povraćanje, kako sam se krenula ustati zabolilo me negdje iznad jajnika, možda 10ak sekundi. Nije mi baš bilo svejedno…
Hvala 😊 mene kao da prereze kad se naglo ustanem iz kreveta ili sa kauca. Isto bude neugodna bol
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mene bas presjece kad kihnem.
Kako vama organizam pokazuje da vam je imunitet u komi?
Kod mene je odmah po saznanju za T nastupila prehlada, od tad evo i sad one ruzne rane u kutovima usana, afte... krvarenje desni 😱😱😱
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji