Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonks
    25. Veljača 2020. 17:46

Ma sve je to normalno dok nisu jaki bolovi & svjeza krv.
    Mene isto znaju jajnici zaboliti kad ustajem, i zdjelica me nocas boluckala nekako, ali nista strasno.

Vi sa 12+, koliko cesto vas narucuju sada na preglede? Meni ce sada proci mjesec dana između pregleda (2.3.mi je iduci), i očekujete li abdominalni uzv nakon 14.tjedna? 🙈 

Tonks
    25. Veljača 2020. 17:46

Takoder, ponovno (i prosli mjesec identična situacija) me strasno bolilo u vrijeme kada sam trebala dobiti mengu - isto je normalno! :) 

• LUX
    25. Veljača 2020. 18:20

Ja cu na slj pregledu bit 15 tj Al ne kuzim ako ce preko trbuha radit uzv, trebao bi pogledati cerviks kao i dosad kaj ne? 

[link=https://lilypie.com][/link]

• justagirl2201
    25. Veljača 2020. 18:59

Cure sutra vadim 2.betu. Prva na 14dpo bila 186.7. Saljem slike testa gornja fotka 13dpo donja 15dpo, to je dobar znak?? Tj.znak da beta raste po jačini crte? Samo nek se dupla!! 🤞🤞🤞 evo fotke:
    https://ibb.co/bWmTpxP

Princess Mimi
    25. Veljača 2020. 19:09

Tonks

Mene isto znaju jajnici zaboliti kad ustajem, i zdjelica me nocas boluckala nekako, ali nista strasno.

Vi sa 12+, koliko cesto vas narucuju sada na preglede? Meni ce sada proci mjesec dana između pregleda (2.3.mi je iduci), i očekujete li abdominalni uzv nakon 14.tjedna? 🙈

Ja sutra imam pregled, uzv i anomaly scan, inace cula Sam da nije ni dobro pre cesto imati preglede i ultrazvuk, mjesec dana mi se čini sasvim u redu razmak.
    Prošli put (kontrola sa 10 tt) sam imala abdominalni ali vidjet ću sutra kakav će biti budući da će svašta mjeriti pa ne znam hoće li se vidjeti ako nije vaginalno.

Princess Mimi
    25. Veljača 2020. 19:10

justagirl2201

Cure sutra vadim 2.betu. Prva na 14dpo bila 186.7. Saljem slike testa gornja fotka 13dpo donja 15dpo, to je dobar znak?? Tj.znak da beta raste po jačini crte? Samo nek se dupla!! 🤞🤞🤞 evo fotke:
    https://ibb.co/bWmTpxP

Super, pojačala se crtica🤗 

Hannica0 👧
    25. Veljača 2020. 19:15

Tonks

Mene jucer gledali abdominalno. A na uzv sam isla svaki tj jednom. Jer je jedan plod stao pa su pratili razvoj situacije.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Napokon 2804
    25. Veljača 2020. 19:56

Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled... Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat 

Princess Mimi
    25. Veljača 2020. 20:02

Napokon 2804

Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled… Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat

Kod mene se vidjela bebica koja je micala rukama i nogama 🤗 vidjelo se srce kako kuca, ali bio je samo kratki kontrolni pregled pa nismo dugo uživali 😄

Napokon 2804
    25. Veljača 2020. 20:04

Princess Mimi

Napokon 2804

Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled… Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat

Kod mene se vidjela bebica koja je micala rukama i nogama 🤗 vidjelo se srce kako kuca, ali bio je samo kratki kontrolni pregled pa nismo dugo uživali 😄

Jedva čekam 😍😍😍😍😍 sad pogotovo ne mogu docekat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.