Ma sve je to normalno dok nisu jaki bolovi & svjeza krv.
Mene isto znaju jajnici zaboliti kad ustajem, i zdjelica me nocas boluckala nekako, ali nista strasno.
Vi sa 12+, koliko cesto vas narucuju sada na preglede? Meni ce sada proci mjesec dana između pregleda (2.3.mi je iduci), i očekujete li abdominalni uzv nakon 14.tjedna? 🙈
Takoder, ponovno (i prosli mjesec identična situacija) me strasno bolilo u vrijeme kada sam trebala dobiti mengu - isto je normalno! :)
Ja cu na slj pregledu bit 15 tj Al ne kuzim ako ce preko trbuha radit uzv, trebao bi pogledati cerviks kao i dosad kaj ne?
[link=https://lilypie.com][/link]
Cure sutra vadim 2.betu. Prva na 14dpo bila 186.7. Saljem slike testa gornja fotka 13dpo donja 15dpo, to je dobar znak?? Tj.znak da beta raste po jačini crte? Samo nek se dupla!! 🤞🤞🤞 evo fotke:
https://ibb.co/bWmTpxP
Mene isto znaju jajnici zaboliti kad ustajem, i zdjelica me nocas boluckala nekako, ali nista strasno.
Vi sa 12+, koliko cesto vas narucuju sada na preglede? Meni ce sada proci mjesec dana između pregleda (2.3.mi je iduci), i očekujete li abdominalni uzv nakon 14.tjedna? 🙈
Ja sutra imam pregled, uzv i anomaly scan, inace cula Sam da nije ni dobro pre cesto imati preglede i ultrazvuk, mjesec dana mi se čini sasvim u redu razmak.
Prošli put (kontrola sa 10 tt) sam imala abdominalni ali vidjet ću sutra kakav će biti budući da će svašta mjeriti pa ne znam hoće li se vidjeti ako nije vaginalno.
Cure sutra vadim 2.betu. Prva na 14dpo bila 186.7. Saljem slike testa gornja fotka 13dpo donja 15dpo, to je dobar znak?? Tj.znak da beta raste po jačini crte? Samo nek se dupla!! 🤞🤞🤞 evo fotke:
https://ibb.co/bWmTpxP
Super, pojačala se crtica🤗
Mene jucer gledali abdominalno. A na uzv sam isla svaki tj jednom. Jer je jedan plod stao pa su pratili razvoj situacije.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled... Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat
Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled… Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat
Kod mene se vidjela bebica koja je micala rukama i nogama 🤗 vidjelo se srce kako kuca, ali bio je samo kratki kontrolni pregled pa nismo dugo uživali 😄
Da li je koja od vas bila u 10tt na pregledu sta se tad vidjelo? Za koliko su vas narucili na slj pregled… Ja sam za tj dana na pregledu i bit cu taman 10tjedana i ne mogu dočekat
Kod mene se vidjela bebica koja je micala rukama i nogama 🤗 vidjelo se srce kako kuca, ali bio je samo kratki kontrolni pregled pa nismo dugo uživali 😄
Jedva čekam 😍😍😍😍😍 sad pogotovo ne mogu docekat
Sortiraj odgovore
Najstariji