Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    23. Veljača 2020. 08:28

Mimi ne znam koliko te boli.. Mene da bas boli bi otisla na hitnu a ako nije strasno bi pricekala sutra i nazvala svoju, ili da nazoves hitnu pa pitas savjet. Kakvo je sada stanje?

Ja sam sinoc unistila 2 vaginalete, znaci nikako ih nisam mogla staviti, toliko je uskoro dole.. Jednostavno ne ide. 

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 08:45

Jutro žene! Ja sam se dizala 3 puta po noći piškit i budili me grčevi kao pred M....sutra je dan neočekivane i sutra idem vadit betu pa sam sva uzbuđena...pišnula jos jedan test jutros i sad je najtamniji definitivno....neka on samo bude tu 🤩 evo slikice:
    https://ibb.co/xg6b0VY

Talija
    23. Veljača 2020. 09:01

Ninche9

Ja sam toliko opustena, oko niceg ne brinem, jednostavno vjerujem da je beba zasticena i da se moje tijelo brine za nju. I jedva cekam pregled
    U prvoj T sam se pojela oko svake sitnice, to je bilo tako umarajuce, sve forume sam procitala, panicarila, sve simptome svega sam imala a na kraju skolska trudnoca.

I ja sam mirna poprilicno.. zapravo zacudujuce mirna.. imala sam pregled s 8+4 i sve je bilo savrseno... ali sad kad pomislim da mi je iduci pregled tek u 12+0, tek 5.3... jakooo mi je daleko. Najradije bi otisla prije privatno provjerit samo da li srce kuca 🙈

Najvjerojatnije necu, ali bas mi je to daleko...

Princess Mimi
    23. Veljača 2020. 09:17

Marta14

Mimi ne znam koliko te boli.. Mene da bas boli bi otisla na hitnu a ako nije strasno bi pricekala sutra i nazvala svoju, ili da nazoves hitnu pa pitas savjet. Kakvo je sada stanje?
    .
    Ja sam sinoc unistila 2 vaginalete, znaci nikako ih nisam mogla staviti, toliko je uskoro dole.. Jednostavno ne ide.

Popustilo je navečer i uspjela sam zaspati, bez da sam se budila po noci. Danas je dobro, nema bolova. Ako ostane tako pričekat ću srijedu jer tad imam dogovoren pregled a i trebali bi mi doći rezultati urinokulture.

23. Veljača 2020. 12:16

E žene, budući da vidim da nas nekoliko živi u Njemačkoj, ide mali info, ne znam da li ste vi upućene. Ja ovdje namjeravam i roditi, pretpostavljam i vi. Ginekologica je meni više puta naglasila koliko je važno na vrijeme naći Hebamme (babica) koja će vas posjećivati prije porođaja i sljedeća dva mjeseca nakon rođenja (prvih 10 dana svaki dan, onda poslije malo rijeđe). Teško je naći slobodnu, posebice u vrijeme godišnjih  odmora kroz kolovoz. Ako vam je tad termin, počnite već tražit. 😊 Bude li s mojom bebicom sve u redu na pregledu u srijedu, iako mi je termin na početku listopada, počinjem odmah tražit. I da, zdravstveno plaća babicu al na vama je da je nađete.

Napokon 2804
    23. Veljača 2020. 12:27

Sara2020

E žene, budući da vidim da nas nekoliko živi u Njemačkoj, ide mali info, ne znam da li ste vi upućene. Ja ovdje namjeravam i roditi, pretpostavljam i vi. Ginekologica je meni više puta naglasila koliko je važno na vrijeme naći Hebamme (babica) koja će vas posjećivati prije porođaja i sljedeća dva mjeseca nakon rođenja (prvih 10 dana svaki dan, onda poslije malo rijeđe). Teško je naći slobodnu, posebice u vrijeme godišnjih odmora kroz kolovoz. Ako vam je tad termin, počnite već tražit. 😊 Bude li s mojom bebicom sve u redu na pregledu u srijedu, iako mi je termin na početku listopada, počinjem odmah tražit. I da, zdravstveno plaća babicu al na vama je da je nađete.

Nisi duzan naći babicu, mozes i bez nje, ali u svakom slučaju je lakše sa njom... Isto tako mozes si naci i ginekologa doktora koji te mora porodit... Sve je stvar volje. 
    Jedino sto sam čula da je dobro odmah pedijatara naci, tako da cu to rijesavat kad mi produ 3 mjeseca... Babicu necu tražiti, doci ce mi mama pa će mi ona pomoci, a za porod mi je svejedno

jasamja
    23. Veljača 2020. 12:30

Poceo mi onaj osjecaj dole kao kad imam za dobit M pa sam isla radit lh trakicu jer sam luda na njih 😂 evo rezultata https://ibb.co/sPcT1nR testna linija se prikazala prije kontrolne,tako da valjda je sve uredu 😉 
    Justagirl nisi jedina koja je "luda" na testove 😉 mene da se pita ja bi svaki dan ih radila 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

23. Veljača 2020. 12:33

Napokon 2804

Sara2020

E žene, budući da vidim da nas nekoliko živi u Njemačkoj, ide mali info, ne znam da li ste vi upućene. Ja ovdje namjeravam i roditi, pretpostavljam i vi. Ginekologica je meni više puta naglasila koliko je važno na vrijeme naći Hebamme (babica) koja će vas posjećivati prije porođaja i sljedeća dva mjeseca nakon rođenja (prvih 10 dana svaki dan, onda poslije malo rijeđe). Teško je naći slobodnu, posebice u vrijeme godišnjih odmora kroz kolovoz. Ako vam je tad termin, počnite već tražit. 😊 Bude li s mojom bebicom sve u redu na pregledu u srijedu, iako mi je termin na početku listopada, počinjem odmah tražit. I da, zdravstveno plaća babicu al na vama je da je nađete.

Nisi duzan naći babicu, mozes i bez nje, ali u svakom slučaju je lakše sa njom… Isto tako mozes si naci i ginekologa doktora koji te mora porodit… Sve je stvar volje.
    Jedino sto sam čula da je dobro odmah pedijatara naci, tako da cu to rijesavat kad mi produ 3 mjeseca… Babicu necu tražiti, doci ce mi mama pa će mi ona pomoci, a za porod mi je svejedno

Ok, ja sam mislila da se baš mora bar po onom sto sam čula i kako mi je doktorica rekla. Ja ću je tražit. I da, hvala na podsjetniku za pedijatra, dugo mi je tribalo da nađem meni i mužu doktora opće prakse, mogu mislit kako će mi bit za pedijatra. 

Napokon 2804
    23. Veljača 2020. 12:38

Sara2020

Napokon 2804

Sara2020

Nisi duzan naći babicu, mozes i bez nje, ali u svakom slučaju je lakše sa njom… Isto tako mozes si naci i ginekologa doktora koji te mora porodit… Sve je stvar volje.
    Jedino sto sam čula da je dobro odmah pedijatara naci, tako da cu to rijesavat kad mi produ 3 mjeseca… Babicu necu tražiti, doci ce mi mama pa će mi ona pomoci, a za porod mi je svejedno

Ok, ja sam mislila da se baš mora bar po onom sto sam čula i kako mi je doktorica rekla. Ja ću je tražit. I da, hvala na podsjetniku za pedijatra, dugo mi je tribalo da nađem meni i mužu doktora opće prakse, mogu mislit kako će mi bit za pedijatra.

Dosta kolegica je ovdje rodilo i sami je jedna htjela babicu, to je ustvari u hrv patronazna sestra, no nije obavezna, nju traze uglavnom oni koji nemaju nikoga sa strane za pomoc i koji ne znaju nista npr oko kupanja, pupcica i slicno... 
    Da za pedijatra, jako ga je teško naci, pa svi savjetuju da se odmah trazi i da se rezervira ne znam kako bi rekla drugacije. 

23. Veljača 2020. 12:51

Napokon 2804

Sara2020

Napokon 2804

Sara2020

Dosta kolegica je ovdje rodilo i sami je jedna htjela babicu, to je ustvari u hrv patronazna sestra, no nije obavezna, nju traze uglavnom oni koji nemaju nikoga sa strane za pomoc i koji ne znaju nista npr oko kupanja, pupcica i slicno…
    Da za pedijatra, jako ga je teško naci, pa svi savjetuju da se odmah trazi i da se rezervira ne znam kako bi rekla drugacije.

Vidim da imaš više iskustva što se tiče te procedure ovdje, očekuj još pitanja. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.