Babica je jako velika pomoć u prvoj trudnoći i iza poroda. Nisam ju imala jer sam već bila dosta upućena u sve oko bebe. Pomaže oko dojenja,i prvo kupanje ona obavlja,i naravno vaganje. Tu je za svaki problem. Ja ju neću traziti,ipak mi je sad ovo 2. trudnoća a i tih par dana iza poroda dok se navikavamo na novonastalu situaciju želim da smo sami nas 4.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Meni je prosla babica puno pomogla, najvise psihicki. Bas me gurala naprijed jer sam bila sva depresivna i uplakana..
Pupak mi je ona rijesila ja nisam nista dirala.
Mislim da cu traziti babicu, pogotovo jer pomoci nemam, ali ne ocekujem ovaj put neke price jer moram na njemacki 🙈
Ma ja tu imam srece jer mi je mama 35 godina babica u bolnici 😂😂 tak da tu ce mi ona pomoci.
Iako nju ne volim traziti ikakav savjet jer nije sa mnom pa se bezveze sekira, lakse mi je sa vama 😁 ali uglavnom od ovih mojih kolegica samo jedna kojoj nije imao tko doc je trazila babicu, ostale su sve uz pomoc majki rijesile.
Ma ja tu imam srece jer mi je mama 35 godina babica u bolnici 😂😂 tak da tu ce mi ona pomoci.
Iako nju ne volim traziti ikakav savjet jer nije sa mnom pa se bezveze sekira, lakse mi je sa vama 😁 ali uglavnom od ovih mojih kolegica samo jedna kojoj nije imao tko doc je trazila babicu, ostale su sve uz pomoc majki rijesile.
Ajme iskreno, mislim da ce mi bit lakse uz nekog koga ne znan. Inace san takva šta mrzim pametovanja, posebice kad se nikog ne pita, a jel se nesto pita, to ne zna reć konkretno nego nadugo i na siroko. Nemam bas strpljenja sa majkon i svekrvom. Doći će mi sestra, ona je mlađa 6 god od mene i nema pojma o bebama, ona će bit tu za otić do dućana ako zatriba i usisat mi kuću, jadna li je 🙈
Jasam ja ti si kao ja 🤣🤣 evo i moje lh trakice od danas dakle 12dpo sutra dan neočekivane:
https://ibb.co/5L0Nr7v
Ko će dočekat 1.pregled 😊😊😊😊
Jasam ja ti si kao ja 🤣🤣 evo i moje lh trakice od danas dakle 12dpo sutra dan neočekivane:
Ajme iskreno, mislim da ce mi bit lakse uz nekog koga ne znan. Inace san takva šta mrzim pametovanja, posebice kad se nikog ne pita, a jel se nesto pita, to ne zna reć konkretno nego nadugo i na siroko. Nemam bas strpljenja sa majkon i svekrvom. Doći će mi sestra, ona je mlađa 6 god od mene i nema pojma o bebama, ona će bit tu za otić do dućana ako zatriba i usisat mi kuću, jadna li je 🙈
Meni je bolje sto ce biti nekoj moj pa se mogu i posvadat, a ovako bi samo sutila i klimala glavom... A i u krajnjem slucaju ako zelim spavat, samo napravim primopredaju bebe mojoj mami i milina
😂
Bokic cure😊 evo meni je danas 6tj i 3 dana 🥰 vidim pitaju neke za grceve.. imam ih i ja, ali laganije, s tim da su mi npr prosli tjedan bili jaci
Iduci pregled mi je 2.3 i jedva cekam 😍
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ma ja bas volim radit testove,kad znam da ce bit pozitvni 😂😂 kratit cemo vrijeme lh trakicama hahahahahaha
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, da li mjerite temp? Meni je manje-vise stalno oko 37. Zaboravila sam to napomenuti gin.na pregledu, a ne znam iskreno da li je to normalno ili ne? 🤔
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji