Kako liječite prehladu, imam osjecaj da bi me moglo nesto uhvatit -.-
U apoteci kupila septolete koje smiju trudnice, kapi za nos takoder za trudnice i inhaliranje na kamilici, puno voća. Meni je kak sam trudna ovo druga prehlada
ja sam isto prehlađena...nos i kašalj...srećom nema temperature...al isto osjećam onak da me zaboli kad se istežem ili na neki pokret...ali valjda je to normalno
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Oprostite na upadu, upadam s ljetnih beba, samo sam.htjela odgovoriti sunce ,nisam imala e.c. ali.mi je urinokultura pokazala betahemoliticki streptokok 10 na 4. U biti, nije ju potrebno lijeciti ali infektologinja mi je dala ipak penicilin tjedan dana jer sam imala simptome tako sto me probadao desni bubreg i imala sam slabi mlaz, tu i tamo nisam.mogla zaustaviti mokracu. Ovaj tip bakterije nije inace opasan ali moze igroziti bebu na porodu pa cu morati primiti jaku dozu antibiotika na porodu. Pij puno brusnice ali koncentrirane, ja sam pila onu iz bio&bio mislim da je id Voegel tako nesto, uzasno je kisela, najmanje 2,5l vode ali.nemoj piti brusnicu 10 dana prije urinokulture da ti ne bude lazni nalaz. Bit ce sve ok, sad znas da je bestija tu pa ces se i lakse izboriti s njom 😘
Oprostite na upadu, upadam s ljetnih beba, samo sam.htjela odgovoriti sunce ,nisam imala e.c. ali.mi je urinokultura pokazala betahemoliticki streptokok 10 na 4. U biti, nije ju potrebno lijeciti ali infektologinja mi je dala ipak penicilin tjedan dana jer sam imala simptome tako sto me probadao desni bubreg i imala sam slabi mlaz, tu i tamo nisam.mogla zaustaviti mokracu. Ovaj tip bakterije nije inace opasan ali moze igroziti bebu na porodu pa cu morati primiti jaku dozu antibiotika na porodu. Pij puno brusnice ali koncentrirane, ja sam pila onu iz bio&bio mislim da je id Voegel tako nesto, uzasno je kisela, najmanje 2,5l vode ali.nemoj piti brusnicu 10 dana prije urinokulture da ti ne bude lazni nalaz. Bit ce sve ok, sad znas da je bestija tu pa ces se i lakse izboriti s njom 😘
Hvala ti na odgovoru. 😘Bas sam zabrinuta jer znam da e.coli moze biti jako opasna. Uzela sam jucer odmah caj encian od brusnice, pijem antibiotik i puno vode. Nadam se najboljem.
Sunce sad je pod kontrolom pa ces znati prilagoditi i lijecenje i eventualno prehranu. Ma bit ce sve u redu, bitno je da se dovoljno izmokravas. Bakterije vole vlagu pa nosi pamucne gacice, ja sam stavila nekoliko komada u kupaonu pa ih mijenjam 3-4 puta dnevno.
Evo dobila sam nalaze urinokulture nakon mog inzistiranja da odradim to zbog povisenih leukocita. Pronadena je e.coli 10 na 4- 10 na 5. Ima li jos koja e.coli i kako se borite protiv nje?
Sunce, ja!
Isto 10 na 5 sam imala. Dobila sam antibiotik i sada cekam da produ 3 tjedna od zadnjeg antibiotika da ponovno radim urinokulturu.
Pijem sokove i cajeve od brusnice u meduvremenu, a uvin h caj se ne preporuca.
Sto su tebi preporucili?
Doktor mi je dao klavocin bid 14 dana, svaki dan po dvije tablete. Kupila sam encianov caj od brusnice i pijem vode. Doktor je rekao nakon 3 dana antibiotika opet raditi urinokulturu i onda opet ponoviti jos dva puta u razmaku par dana. Ja sam bas zabrinuta zbog e.coli. Znam da ona moze biti stetna za bebu😢 koji ti je soj e.coli? Meni je neki bas osjetljivi jer mi je izlistalo da ce reagirati na sve antibiotike. Pa se nadam cu je se brzo rijesiti.
Hmm ne znam koji je, ali imam jedno 5-6 antibiotika izlistanih.
Meni je gin rekao da se realno ne treba zabrinjavazi, samo puno tekucine, antibiotici i urinokulture i da su zbilja minimalne sanse da to ima nekog utjecaja na bebu. Tako da me skroz smirio oko e. Coli.
Cure, vi koje ste prošle 12 tt, imate li kakve bolove? Mene danas baš boli Donji dio trbuha i zdjelica jako, pa si mislim jel to normalno?
Cure, vi koje ste prošle 12 tt, imate li kakve bolove? Mene danas baš boli Donji dio trbuha i zdjelica jako, pa si mislim jel to normalno?
Ee mene ne boli nista alii me tipa od jucer po desnoj strani trbuha nesto pecka isto nemam pojma sta je to ni da li je normalno
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji