Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    24. Veljača 2020. 16:34

Hvala vam svima na dobrodošlici 🙂 
    Meni je isto pregled idući tjedan, tko će dočekati.. 

Autumn
    24. Veljača 2020. 17:37

Pozdrav dragim mamicama i onima koje ce to tek postati od jedne takodjer mommy to be! 
    Svom se cudu nadam krajem 10.og mjeseca🤗 
    Da sam trudna otkrila sam tek u petak, trenutno sam 4+4, prvi pregled imam zakazan 16.3. kada cu uci u 8.tjedan. Iznenadilo me isprva da je tako kasno pregled, ali ocito to tako ide. 
    Moja jedina briga je polip koji imam vec ca.2 godine, 8mm velicine, tocno “gore” na stijenci maternice na sredini stoji. Prije 2 godine su mi se dva-tri puta pojavila krvarenja radi polipa, posljednjih godinu i pol miruje. E sad dolazi zanimljiviji dio: prije tocno 2 tjedna sam bila kod ginekologa na normalnoj kontroli, radila papu i uzv. I tu sam mu rekla kako planiram trudnocu i da smo muz i ja vec i probali 3 dana prije kad mi je bila ovulacija, na sto mi je on rekao da jos uvijek imam dosta ovulacijske sluzi te ako se sad ne primi da ne zna kad ce. I ako ne ostanem trudna, da je vjerojatno do tog polipa te da ga odem operirati. Pri izlasku mi je dao naravno i uputnicu za operaciju. I tako sam 2 tjedna zivjela u uvjerenju kak cu dobiti mengu i da idem na OP, kad odjednom u petak menga izostane, napravim test i 2 crtice su tu🥰
    Zanima me ima li medju vama koja u slicnoj situaciji? Malo da me umiri da ce biti sve ok. Jutros sam vadila i betu, idem ujutro pokupiti nalaz. Vjerujem da ce tu sve biti ok. Jedino na jednom mjestu, osjetim malu bol na dodir, ali doslovno jedna jedina tockica. I to mi se bas cini u blizini tog polipa. Sta bi to moglo biti. Trebam li si uopce stvarati frku ak nemam jacih bolova i krvarenja?

Saljem poljupce! 

• NinaJ
    24. Veljača 2020. 17:38

Evo mene sa pregleda, srce kuca ko ludo, kako slatko izgleda kada ne vidis skoro ništa osim tih titraja na ekranu , ma neopisivi osjecaj ❤️❤️❤️
    Slijedeci pregled vec za 3 tjedna imam i jedva cekam. 🤭🤭

Ketty1309
    24. Veljača 2020. 18:00

NinaJ

Evo mene sa pregleda, srce kuca ko ludo, kako slatko izgleda kada ne vidis skoro ništa osim tih titraja na ekranu , ma neopisivi osjecaj ❤️❤️❤️
    Slijedeci pregled vec za 3 tjedna imam i jedva cekam. 🤭🤭

Čestitam! Baš mi je drago zbog tebe 😊

Princess Mimi
    24. Veljača 2020. 18:43

Meni su došli nalazi urinokulture i uredni su. Ne znam što me to boljelo i smetalo onda, pitat ću svog doktora prekosutra na pregledu.
    Nove cure, Čestitam i dobrodošle 🤗

• LUX
    24. Veljača 2020. 19:01

Poz cure, jel zna netko jel ima sad u nekoj privatnoj gin neki popust na ultrazvuk? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    24. Veljača 2020. 19:11

Autumn mislim da ne trebas brinuti, spomenula si da radite na bebi i ginekolog bi ti rekao nesto da ne smijes zbog polipa ili slicno..
    Boli svugdje pomalo, svaki dan drugacije 😅Sve je to normalno, jedino ako bas krenu jaaaki bolovi onda trebas reagirati..
    Dobrodosla 🍀🍀

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 19:45

Sami isprobavam traku da vidim da li sam uspjela 😂

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 19:48

Napokon 2804

Sami isprobavam traku da vidim da li sam uspjela 😂

Ne kužim zašto mi je link a ne slika

Marta14
    24. Veljača 2020. 19:58

Jesi isla pod "Forums" pa onda Pseudo..? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.