Cure vracala sam se par stranica unazad. Pa sad neznam koja je sto pitala 🙈🙈🙈
Uglavnom, ja sam bila na pregledu sa 13 tjedana i gin mi je rekao ajde jos cemo ovaj put vaginalni pregled.
Sto se tice suhomesnatih proizvoda ja ni inace to nisam jela, al kad bi mi dosla zelja, pojela bi ili feticu prsuta ili kuhane sunke, to bi bilo mozda jedna fetica u dva tjedna. Mucnina sam se rijesila u 12 tjednu, na srecu nisam povracala al su me svejedno bile umorile. Ali prije nego su stale isto par dana bile prisutne pa stanu, pa se opet vrate.
Dva mjeseca prije trudnoce a mozda i vise pocela sam piti folnu kiselinu, nakon jedne doze kupila sam drugu par dana prije pozitivnog testa, dali su mi u ljekarni folacin od solagara, kad sam bila kod gin rekao mi je da nastavim pit to dok ne popijem sve, pitala sam moram li jos nesto uzimat rekao je da za sada ne. Krvna slika i mokraca su mi nalazi super.
A sto se tice grudi ja bas nemam neke promjene osim da mi se jako vide zile po njima. A pupica se vidi 😊😊😊😊
Joj jedva cekam da krenem rasti i zaokruzivat se. Mislim da cu si toliko mazit trbuh da ce muz biti ljubomoran 😂😍
Ja imam lagane grčeve kao pred M....to normalno? 2 dana je do neočekivane 😊
Ja imam lagane grčeve kao pred M….to normalno? 2 dana je do neočekivane 😊
Ja i u 8 tjednu imam grceve kao pred m samo manjeg intenziteta... Opusti se i uzivaj dok nisu mucnine krenule ☺️
Ja imam lagane grčeve kao pred M….to normalno? 2 dana je do neočekivane 😊
Ja jos uvijek imam povremene bolove kao da cu dobiti. Pa bol u ledima, probadanje u jajnicima , preponama...ma svasta. Kazu da je to sve normalno.
Cure vracala sam se par stranica unazad. Pa sad neznam koja je sto pitala 🙈🙈🙈
Uglavnom, ja sam bila na pregledu sa 13 tjedana i gin mi je rekao ajde jos cemo ovaj put vaginalni pregled.
Sto se tice suhomesnatih proizvoda ja ni inace to nisam jela, al kad bi mi dosla zelja, pojela bi ili feticu prsuta ili kuhane sunke, to bi bilo mozda jedna fetica u dva tjedna. Mucnina sam se rijesila u 12 tjednu, na srecu nisam povracala al su me svejedno bile umorile. Ali prije nego su stale isto par dana bile prisutne pa stanu, pa se opet vrate.
Dva mjeseca prije trudnoce a mozda i vise pocela sam piti folnu kiselinu, nakon jedne doze kupila sam drugu par dana prije pozitivnog testa, dali su mi u ljekarni folacin od solagara, kad sam bila kod gin rekao mi je da nastavim pit to dok ne popijem sve, pitala sam moram li jos nesto uzimat rekao je da za sada ne. Krvna slika i mokraca su mi nalazi super.
A sto se tice grudi ja bas nemam neke promjene osim da mi se jako vide zile po njima. A pupica se vidi 😊😊😊😊
Joj jedva cekam da krenem rasti i zaokruzivat se. Mislim da cu si toliko mazit trbuh da ce muz biti ljubomoran 😂😍
Hahaha ovo kao da sam ja napisala 😁😁😁👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure molim pomoć! Jučer i danas cijeli dan mi je na gaćama mokro, koliko god puta ih promijenim.
Mrlja bude kao 5 kuna promjera, i to nije onaj mliječni iscjedak kao inače nego baš prozirna voda (nije sluzavo, nema boju).
Danas me i bolucka oko jajnika. Je li moguće da je to plodna voda? Ima li razloga da se brinem?
Ne znam ni sama šta bi 😟
Prije nesto sa mokracom.. Jesi dobila nalaze urinokulture?
Cure molim pomoć! Jučer i danas cijeli dan mi je na gaćama mokro, koliko god puta ih promijenim.
Mrlja bude kao 5 kuna promjera, i to nije onaj mliječni iscjedak kao inače nego baš prozirna voda (nije sluzavo, nema boju).
Danas me i bolucka oko jajnika. Je li moguće da je to plodna voda? Ima li razloga da se brinem?
Ne znam ni sama šta bi 😟
Idući tjedan bi trebali doći. Ne znam dal' mi može sto biti ako ne odem doktoru do idućeg tjedna, ako je neka bakterija...ili bolje da se uputim na hitnu?
Možda sad dok je pod kontrolom ne, ali ako se bol pojača da odem?
Ne znam ni sama šta bi 😟
Idući tjedan bi trebali doći. Ne znam dal' mi može sto biti ako ne odem doktoru do idućeg tjedna, ako je neka bakterija…ili bolje da se uputim na hitnu?
Možda sad dok je pod kontrolom ne, ali ako se bol pojača da odem?
Ja ne bi čekala, znas kak se kaze, bolje spriječiti nego liječiti
Ja sam toliko opustena, oko niceg ne brinem, jednostavno vjerujem da je beba zasticena i da se moje tijelo brine za nju. I jedva cekam pregled
U prvoj T sam se pojela oko svake sitnice, to je bilo tako umarajuce, sve forume sam procitala, panicarila, sve simptome svega sam imala a na kraju skolska trudnoca.
Sortiraj odgovore
Najstariji