LUX, mozes li mi molim te napisati gdje si radila Nifty i koliko si platila?
Taj Nifty kit (to je ta njihova kutija u kojoj se sve nalazi) mi je dao ginekolog i s njom sam otisla u Breyer, tamo mi izvadili krv i to, a platila sam nekom trecem, ne Breyeru nego bas tom Geneplanet. Platila sam 4180 kn bio je neki popust.. Inace je 4400kn Nifty plus
[link=https://lilypie.com][/link]
Bokic cure! Isla sam danas na briseve i na pregled i da pogleda onaj moj famozni nalaz sa tumorskim markerima.
Sve je redu hvala Bogu🙏
Gestacijska vrecica se vidi i reko je da mu se cini sve super i da bi uskoro trebali vidit malu tockicu 🥰
A doktora sam posteno nasmijala sa “tumorom” 🙈😅 bar sam mu uljepsala dan posto sam mu bila prva haha
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Bokic cure! Isla sam danas na briseve i na pregled i da pogleda onaj moj famozni nalaz sa tumorskim markerima.
Sve je redu hvala Bogu🙏
Gestacijska vrecica se vidi i reko je da mu se cini sve super i da bi uskoro trebali vidit malu tockicu 🥰
A doktora sam posteno nasmijala sa “tumorom” 🙈😅 bar sam mu uljepsala dan posto sam mu bila prva haha
Divno Peggy uživaj i nek trudnoća bude školska <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Dosla sam sad od dr. Uzv je ok. 10+5. Beba se rita lijepo se sve vidjelo. Nalaz tsh mi je 0.9 dr kaze da je to uredno.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Bok curke,
nisam baš često pisala a ni citala zadnjih tjedan dana jer sam bila bas uplasena do prvog pregleda radi bas puno spontanih ovdje...Danas imali pregled 7+4 smo, imamo mali hematom ali kaze da me to ne zabrinjava, srceko se cuje i sve je ok😀 Bas sam sretna ❤❤❤ sretno svim curama koje danas imaju pregled...
Peggy & Hannica, divne vijesti ste nam donijele! 🤗 Neka se samo tako i nastavi svima nama. 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bok curke,
nisam baš često pisala a ni citala zadnjih tjedan dana jer sam bila bas uplasena do prvog pregleda radi bas puno spontanih ovdje…Danas imali pregled 7+4 smo, imamo mali hematom ali kaze da me to ne zabrinjava, srceko se cuje i sve je ok😀 Bas sam sretna ❤❤❤ sretno svim curama koje danas imaju pregled…
Super Ana! 😊 Bitno da je sve ok sa mrvicom malom. ❤️❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bokic cure ja sam 9+3, nosim trudnicke tajice jer su puno udobnije. Stalno me nesto steze stiska u donjem dijelu trbuha, jel se i vama to dogada? Meni je druga T.
Sortiraj odgovore
Najstariji