Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    17. Veljača 2020. 20:50

Ako je zelja za slatkim jedan od pokazatelja spola onda mislim da i mene ceka curica 😂🙈🙈 hm znaci ja sam Nifty radila u cetvrtak prosli tjedan, tak da cu ih probati nazvati tak oko cetvrtka 😁 dal ima koja cura ovdje iz Varazdina da je u Adarti radila Nifty? 🙂 

klupko_srece
    17. Veljača 2020. 21:00

Mana_Mare

vzmala

Mana_Mare

Vecer cure, evo i mene danas obavila pregled! Sve je super, bebica raste, suprug je bio na pregledu, imali smo i 3D i nemozemo vjerovat da je to jos malo a tako se vidi kao da je veliko. Sretni smo i uzbudeni nakon danasnjih slikica i pregleda! 😍😍😍
    Zelim i vama ostalim curama da bude sve super!

Znači 3D se lijepo vidi? Čekala sam da se javiš ☺️☺️☺️☺️

Da bas se lijepo vidilo sve! Cak nam je ukljucio i 4D pa smo vidjeli kako bebica boksa 😂😂😂 ali rekao je taj 4D ce najbolje vidjeti za mjesec ipo i kad pregled bude preko trbuha. Jos danas mi je bio vaginalni pregled. Ginekolog je zadovoljan sa svime i mi jos i vise! ❤️❤️

Tako mi je drago radi tebe ☺️☺️☺️ mi danas nismo imali ultrazvuk...  Drugi puta bude... Ona možda saznam šta nosim ☺️☺️☺️ koliko vidim razlika smo 1 dan. ☺️☺️☺️☺️☺️

Ninche9
    17. Veljača 2020. 22:13

Tejic, ja sam blizu Varazdina ali nisam radila Nifty.. Zelja mi je otici kod Dr Jukica jednom na kompletan pregled i uzv jer je jako dobar, sjecam se kad je jos radio u bolnici.. Al je skupo

Tejic
    17. Veljača 2020. 23:16

Ninche9

Tejic, ja sam blizu Varazdina ali nisam radila Nifty.. Zelja mi je otici kod Dr Jukica jednom na kompletan pregled i uzv jer je jako dobar, sjecam se kad je jos radio u bolnici.. Al je skupo

Ninche, da dosta je skupo. Al idem kod njih na te dodatne preglede kad bude vrijeme za to posto mi je prva trudnoca zavrsila spontanim pa bih sad htjela biti sigurna da je sve u redu. Znam da se mozda i previse brinem al si ne mogu pomoci  😕🙈 

Napokon 2804
    17. Veljača 2020. 23:34

De mi recite sta su vama ginekolozi rekli sta smijete piti npr za bolove, snižavanje temperature? Lupocet?Paracetamol?
    Čitam po netu i negdje piše smije se paracetamo, s negdje da steti plodu

Marta14
    17. Veljača 2020. 23:40

Paracetamol, 
    Lekadol je kao blazi za zeludac..barem mi je tako rekla prije par dana u ljekarni. 

Napokon 2804
    17. Veljača 2020. 23:51

Marta14

Paracetamol,
    Lekadol je kao blazi za zeludac..barem mi je tako rekla prije par dana u ljekarni.

A meni u apoteci rekla zena da do 11tt ne uzima se ni paracetamol najbolje, ali ako se bas ne moze izdrzat onda pola jedne tablete da se popije

Fluffy
    18. Veljača 2020. 01:03

Lekadol i Lupocet su paracetamol. Mozete njih slodobno koristiti kad vam se jave bolovi. Naravno da je uvijek bolje ako se moze bez ikakve tablete proci, ali nije stetno za plod ako se uzme. 

Princess Mimi
    18. Veljača 2020. 03:46

Pije li koja Euthyrox u trudnoći?
    Zadnjih par veceri me probude grcevi i proljev, ne znam je li od lijeka ili nije vezano za to....

18. Veljača 2020. 06:16

Dobro jutro!
    Ako vas boli glava i sl., može sve na bazi paracetamola, dakle lupocet, lekadol. Ja uzmem pola doze (250) ili jednu tabletu teen 300, umjesto one za odrasle od 500, ali rijetko, nastojim trpiti, pa ako ne ide, popijem.
    Muž sad dva dana na putu, a u četvrtak na pregled, jedva čekam!
    Dobrodošle nove cure, bravo svima za preglede! 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.