Bome i mene stiskaju hlače preko trbuha ali imam iz C&A par komada onako na gumu ,malo su mi šire i dublje pa mi pristaju sada 🤣. Uživajte❤️❤️❤️❤️
Nifty je super i stize nam curka! 🌺🌺
Drago mi je zbog tebe i tvoje curke!
Ako bas moram izaci iz kuce tajice duboke obucem, a po kuci, ako mi nitko ne dolazi u goste hodam u gacama, i to sam si kupila bapske duboke sto do bubrega dodu, muz mi se smije kaze a do jucer tange nosila i provlačila me po kuci a vid je sad, ali meni je super😂😂😂
Ja sam danas zvala doktora, poslao mi Duphastone 3 puta dnevno i vaginalete Geonistin zbog prevencije infekcije svaku treću večer. Na pregled idem u četvrtak, bit ću 5+1. Nadam se da će se bar nešto vidjeti.
Cure super sto su pregledi dobro prosli, i cestitam! Zasad imamo curu i decka u grupi ❤️💙
Upravo riješen pregled, nije bilo ultrazvuka. Uglavnom komentar je bio to je super, lijepo raste, sve je ok♥️♥️♥️ za mj dana pregled + ultrazvuk. Jedva čekam
Jel koja probala odrediti spol sa onim kineskim kalendarom ? Čak mi je pokazalo točno za sina. Prema tome će biti curica kod mene. Jedva čekam da vidim jel istina 😄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jel koja probala odrediti spol sa onim kineskim kalendarom ? Čak mi je pokazalo točno za sina. Prema tome će biti curica kod mene. Jedva čekam da vidim jel istina 😄
Kakav je to kalendar? Sad i mene zanima😂
Po meni bezvezno praznovjerje. Ja sam za njega čula prije nekoliko godina i išla iz zabave provjeriti za svoje klince koji su već veliki i skoro ništa se ne podudara
Sortiraj odgovore
Najstariji