Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    16. Veljača 2020. 16:35

Lalla

Ketty1309

Kad sam bila prvi put trudna bila sam ful opustena i nisam se brinula jer nisam imala dijete i nisam znala kako je to. Sad se uzasno brinem i jako mi je 

Lalla
    Koliko godina imaš?
    Imala sam spontani u trećoj trudnoći u 14 tjednu i znam taj strah i zbog njega se ni sad još ne usudim radovati trudnoći onak zastvarno jer stalno strepim da ju neću uspjeti održati s obzirom na taj spontani i još dva prijevremena poroda.

Imam 37, a ti?
    Jedan dan budem pozitivna pa onda drugi dan citam iskustva drugih pa klonem. Naravno da se nadam da ce sve biti ok, al puno je veci strah. Nesto me zaboli dole i vec pomislim da je gotovo…

Ja ću najesen 37. Znači tu smo si negdje. Joj, znam. Ja mislim da će moj strah s odmicanjem trudnoće samo rasti jer sam oba sina rodila prijevremeno. Al, tako valjda mora biti.
    Mm i ja smo u posljednjih par mjeseci razgovarali o još jednom djetetu al nekako nismo mislili da će nam uspjeti od prve pa smo djelomično iznenađeni. I sad dok sam ponovila test i potvrdila plusić počele su mi se po glavi vrtjeti razne misli o svemu što se može dogoditi, svemu što sam prošla i svemu što me čeka. Nekako imam osjećaj da nisam više ona stara koja je bila čvrsta i snažna za izdržati sce to...

Hannica0 👧
    16. Veljača 2020. 16:36

31 god. Druga trudnoca. Prva zavrsila spontanim u 7tj

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Ketty1309
    16. Veljača 2020. 16:38

2020

🙂🙂
    Žene, koliko imate godina ako smijem pitat i koja vam je trudnoća po redu?
    Ja ću sljedeći mjesec napunit 31, prva trudnoća..

36 godina, šesta trudnoća, peta beba jer je treća trudnoća završila spontanim😓

Talija
    16. Veljača 2020. 16:41

27 godina, druga trudnoca.. prva zavrsila spontanim u 7. tjednu.

Talija
    16. Veljača 2020. 16:42

Bas me deprimira ovo kad vidim spontane u 12+ tjednu. Ja nikako docekati tih 12 da bude “sigurnije”... al eto, ocito nije ni tad sigurno ☹️

Ketty1309
    16. Veljača 2020. 16:50

Talija

Bas me deprimira ovo kad vidim spontane u 12+ tjednu. Ja nikako docekati tih 12 da bude “sigurnije”… al eto, ocito nije ni tad sigurno ☹️

Da, nije sigurno ali postotak opada pa su šanse puno manje. I ja sam ga prošla u 14 om al ne treba previše razmišljati o tome (lakše reći nego učiniti 😓%) 

Rosha
    16. Veljača 2020. 16:51

34, treca trudnoca. Druga (prije 3mj) zavrsila spontanim u 6tt.
    Sad strahujem na sve... a u prvoj trudnoci sam tak lijepo bila opustena, i nekako bezbriznija, hrabrija. A sad...🤔

nada23
    16. Veljača 2020. 16:54

Ja imam 33 god. Ovo mi je treća trudnoća u zadnjih 9 mjeseci. Prva je bila missed ab, a druga biokemijska.
    Isto imam strahove, ali se borim da ih ignoriram i budem sto pozitivnija. 🍀🍀🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Lalla
    16. Veljača 2020. 17:02

Ketty1309

Lalla

Ketty1309

Kad sam bila prvi put trudna bila sam ful opustena i nisam se brinula jer nisam imala dijete i nisam znala kako je to. Sad se uzasno brinem i jako mi je

Lalla
    Koliko godina imaš?
    Imala sam spontani u trećoj trudnoći u 14 tjednu i znam taj strah i zbog njega se ni sad još ne usudim radovati trudnoći onak zastvarno jer stalno strepim da ju neću uspjeti održati s obzirom na taj spontani i još dva prijevremena poroda.

Imam 37, a ti?
    Jedan dan budem pozitivna pa onda drugi dan citam iskustva drugih pa klonem. Naravno da se nadam da ce sve biti ok, al puno je veci strah. Nesto me zaboli dole i vec pomislim da je gotovo…

Ja ću najesen 37. Znači tu smo si negdje. Joj, znam. Ja mislim da će moj strah s odmicanjem trudnoće samo rasti jer sam oba sina rodila prijevremeno. Al, tako valjda mora biti.
    Mm i ja smo u posljednjih par mjeseci razgovarali o još jednom djetetu al nekako nismo mislili da će nam uspjeti od prve pa smo djelomično iznenađeni. I sad dok sam ponovila test i potvrdila plusić počele su mi se po glavi vrtjeti razne misli o svemu što se može dogoditi, svemu što sam prošla i svemu što me čeka. Nekako imam osjećaj da nisam više ona stara koja je bila čvrsta i snažna za izdržati sce to…

Meni je prva trudnoca bila uspjesna i sve je proslo super, onda je druga zavrsila spontanim u 12. tjednu. Prije toga nisam ni bila svjesna koliko je to cesta pojava. Bas tuzno... zao mi je svih zena koje su to prosle. Mm se ljutio na mene da previse dramim. Rekao je da ni ne znam kako se ljudi muce koji imaju problema s plodnoscu. Nije mi dao da previse tugujem oko toga i kao da me izgurao iz tog čemera. Ako opet bude neuspješno to ce me pogoditi i dati cu si vrijeme da to prebolim, ali nece me slomiti i to sam vec rijesila sa sobom u glavi. 

Lalla
    16. Veljača 2020. 17:04

Ketty koliko su ti ranije sinovi rodjeni i da li su imali zbog toga problema?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.