Bas sam isla pogledati hah, za prvo je tocno ispalo-musko, a sad opet - musko.. Khm.. 😅Vidjet cemo
Nifty je super i stize nam curka! 🌺🌺
Čestitam! 🥳
Jel ti bilo stresno cekati rezultate? I kakva ti je trudnoca bila do sada? Obzirom ma “babske” price o trudnoci s curicom, jel ti se jede slatko, mucnine....?
Sve me zanima jer i ja bi si tak curicu 🎀 🙈
Jel koja probala odrediti spol sa onim kineskim kalendarom ? Čak mi je pokazalo točno za sina. Prema tome će biti curica kod mene. Jedva čekam da vidim jel istina 😄
Kakav je to kalendar? Sad i mene zanima😂
Provjeri na Googlu 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Nifty je super i stize nam curka! 🌺🌺
Ajme super 😊😊🎉 Radit ću i ja Nifty za 2-3 tjedna, can't wait!!
Čestitke i ostalim mamama na dobrim pregledima, baš mi je drago da svima trudnoća dobro napreduje 💞
Meni na tom kineskom ispada muško a i svi moji nekako misle da ću sina rodit, ne znam zašto. Meni svejedno. Bumo vidjeli 😁 a taj kalendar je svima koje sam pitala do sad točan, baš čudno... Neka malo za zabavu dok iščekujemo 😉😛
LUX koliko si cekala rezultat Niftya? Jel stvarno 10-ak dana kak kazu? 🙂 Ja ga radila prije tjedan dana i ne mogu se docekati rezultata
Nifty sam radila u prosli pon, danas dobila nalaz, s time da na nalazu pise 15.02. (znaci ako ih se zivka, mozete dobit nalaz i prije). Valjda 🤣
I da, stresno je cekat Nifty ali najgore mi je bilo danas posto sam znala da cu dobit nalaz...
Iskreno, ja sam trudnocu osjetila samo na pocetku, tj negdje 7-8-9 tjedan. Tad se moglo rec da mi je nesto.. Tipa ako ne jedem nije mi dobro, bolne sise, pekle su me bradavice i slicno.
Sada, vec tipa dobra 2-3 tjedna mi apsolutno nije nista.. Par dana me nesto bolio trbuh, u meduvremenu sam popila kutiju Duphastona i tada su mi izbili pristici.
Želje nemam nikakve, cak mi se ni slatko ne jede neszo posebno...osim mozda kakao. To si cak i u kafiću narucim, sa slagom 🤣🤣🤣
[link=https://lilypie.com][/link]
Vecer cure, evo i mene danas obavila pregled! Sve je super, bebica raste, suprug je bio na pregledu, imali smo i 3D i nemozemo vjerovat da je to jos malo a tako se vidi kao da je veliko. Sretni smo i uzbudeni nakon danasnjih slikica i pregleda! 😍😍😍
Zelim i vama ostalim curama da bude sve super!
Znači 3D se lijepo vidi? Čekala sam da se javiš ☺️☺️☺️☺️
Danchy obavezno javikakve su tajice iz HMa, imam njihove traperice, ok su.
Lux cestitam na curici.
Ja imam osjecaj da i nama dolazi curica.. Muz je skoro pa siguran u to. Jos uvijek me pate mucnine, nije mi dobro, stalno moram nesto jesti a onda mi je lose.. Uff
Cestitke na dobrim nifty testovima i pregledima! Lijepo je cuti i sretne vijesti!
Ja sam se nadala da sam se rijesila mucnina kad ono.. bilo 4 dana pauze i sad opet traje cetvrti dan za redom 😒 stvarno je iscrpljujuce.
Sortiraj odgovore
Najstariji