Ninche9
dogadjalo se meni povremeno, ali imala sam upalu. Jesu li ti brisevi i urin/kks ok? ako jesu, ne bih se zabrinjavala :)
meni su dosli rezultati Panorame i sve je lijepo nizak rizik i stize nam drugi decko ❤️ bas sam presretna.
Trudnicke tajice iz Lidla su savršene! Nista ne stisne, a stoje uz tijelo, samo Ce se rastezati kako trbuscic raste😊
Meni zadnjih par tjedana smeta sve sto je usko uz trbuh, pa mi pasu te visoke tajice i hlace 😊
Hvala Lux!
Blago vama, ja nemam noge za tajice opcenito.. Namjeravam uskoro u trudnicke hlace jer bujam.. Nije mi vise ugodno nikako.
Hvala ti Celaena malo si me umirila..
E bas trudnicke iz lidla i ja nosim, ali malo su mi prekratke nogavice hehe nisu za visoke cure
Pozdrav svima 🙋♀️ danas sam bila na prvom uzv, i imamo 4mm,s obzirom da 6+1 tjedan, sto kazete? Kakva su gasa iskustva s 1.uzv? citam vas vec neko vrijeme, super ste 🙂
Pozdrav svima 🙋♀️ danas sam bila na prvom uzv, i imamo 4mm,s obzirom da 6+1 tjedan, sto kazete? Kakva su gasa iskustva s 1.uzv? citam vas vec neko vrijeme, super ste 🙂
Ja sam bila sa 6+5 8mm, rekli su mi da je sve u redu, i pod kontrolom za to trajanje trudnoce. Iduci mi je sa 10tt. Imam problema sa stitnjacom, stigao mi nalaz tsh 2.79 kazu za mene je to uredno
Hvala curke 🙂 ma ja tek trebam ici vadit krv i to sve, ali bitno da je uzv dobar 🙂
Ja zvala danas ginekologa i narucena sam 3.3. neznam kako cu izdrzat do onda 😕 samo da sve bude uredu 🤞
Peggy drago mi je da je sve uredu s vama. Sad se opusti i uzivaj 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala ti Celaena malo si me umirila..
E bas trudnicke iz lidla i ja nosim, ali malo su mi prekratke nogavice hehe nisu za visoke cure
I ja sam već u Lidlovim trudnickim tajicama. Super su mi. Već sam si naručila iz HM,čekam da stignu. Nadam se da će biti udobne kao i ove.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji