Bas nas dosta ima i u ovoj grupi koje smo imale spontane. Moj najveći strah je da nisam obavila sve pretrage koje sam trebala ( npr trombofilija) i da mi se radi toga ne ponovi isto. S druge strane moj gin. smatra da nema potrebe za tim pretragama i da su kromosomske greške uzrok prethodnim pobačajima. Kao sve je ok, to se događa. 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Svi ti spontani 12+ jesu li se desili tad. Ili ranije pa ste saznale tek na tom pregledu kad ste dosle kod gin.?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam na pregledu u 12 tj.saznala da je srce prestalo kucati u 7.tj.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Da se ispravim- na pregledu u 11.tj., ne u 12.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja imam 29god,treca trudnoca..
Bas mi je zao svih vas sto ste imale spontane..drzim fige za sve nas,da nam budu trudnoce skolske i uredne...
I jedva cekam pregled u srijedu
Meni druga trudnoca, sljedeci mjesec cu imati 31.
Ja nekako nemam strah kao u prvoj, ali i puuuno vise citam i istrazujem nego u prvoj trudnoci. Tada nisam imala pojma o nicemu, isla sam raditi sta su me slali a sad kao da moram sve znati prije nego sto doktor pocne pricati. Bolest 🙈
Ja imam 29, ovo mi je 5. trudnoća. Prve tri završile u 8., 12., 8. tjednu, onda četvrta trudnoća uspješna, mali ima 16 mjeseci, i sad opet trudna ☺️☺️
A ja imam 39 god. i 3. mi je trudnoća 😄 .Isto tako samo čitam i istražujem poslije imam glavobolje 🤣🤣🤣🤣(biće od buljenja u mobitel). Još uvijek radim pa kad dođem sa posla mrtva sam umorna. Koža na rukama mi je suha bez obzira na sve one skupe i jeftine masne kreme .Inače ova 3.trudnoća po simptomima mi je skroz drugačija od predhodne dvije ❤️.
29 godina,2. trudnoća
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
32 god, druga trudnoca. prva je bila prirodn, ova sad mpo.
meni su ove trudnoce ko nebo i zemlja, s prvim nisam imala uopce osjecaj da sam trudna do 20tt (osim malo rasta trbuha), sad imam toliko pregleda i dijagnoza da je stalno nesto.
Uz malca mi zato vrijeme jako brzo prolazi, i ne stignem brinuti. Vjerujem da ce sve biti dobro.
Jako mi je zao svih koje ste imale spontani, mogu samo zamisliti tu bol. Drzim vam fige da sada bude sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji