Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    14. Veljača 2020. 11:34

Marta14

U prvoj trudnoci je isao muz sa mnom, sad nismo jos do toga dosli ali valjda bude..

A vi koje ste se odlucile za Nifty, jeste odabrale onaj najskuplji? Koji sve obuhvaca..?
    Da Internet je cudo, previse informacija.. Sto vise citas manje znas 🙈 Na moju zalost, moja gin. nije neka od informacija, ona me posalje na internet haha

Haha e to je prava doktorica
    Ja uzimam tblte zovu se folio 1,unutra je folna, B12, mit.D i jod i uzmem Omega 3 ali nisam svaki dan,mozda 3-4x tjedno. 

• LUX
    14. Veljača 2020. 11:37

Da, Nifty Plus.. Jos je i bio neki popust na taj, mislim da je cak do 15.02., nije puno nekih 5% ali bar nesto.. 

[link=https://lilypie.com][/link]

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 12:07

Ovo ni je 6. trudnoća i nikad nisam radila testove iako vidim da žene sve više idu na razna testiranja. Ja se neka vodim mišlju da bez obzira što bi saznala i dalje bi nastavila trudnoću pa bi mi to samo bio dodatni izvor stresa. Možda zvučim blesavo i zaostalo al šta mogu 😏

mara1992
    14. Veljača 2020. 12:15

Ja sam odbila Nifty jer planiram roditi bez obzira na sve. Od tableta pijem Folacin doktor prepisao i vitamine PREMAMA sa ribljim uljem koje je bitno za razvoj, i ponekat magneziij direkt od 300 mg.

url=https://lilypie.com]

• malisa
    14. Veljača 2020. 15:10

Ketty1309

Ovo ni je 6. trudnoća i nikad nisam radila testove iako vidim da žene sve više idu na razna testiranja. Ja se neka vodim mišlju da bez obzira što bi saznala i dalje bi nastavila trudnoću pa bi mi to samo bio dodatni izvor stresa. Možda zvučim blesavo i zaostalo al šta mogu 😏

I ja sam tako zaostala

Lalla
    14. Veljača 2020. 15:37

Ni ja vjerojatno necu na Nifty/Harmony/panoramu. Jedino ako ce mm inzistirati.

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 15:53

Znači ima nas više takvih. To mi je drago da nisam jedina. Vjerujem da će naše bebice biti žive, zdrave i baš SAVRŠENE i ne želim o drugome ni razmišljati već uživati u vremenu pred nama. 

nada23
    14. Veljača 2020. 16:32

Mislim da neću ni ja na ikakva testiranja, jer smatram to potencijalnim stresom koji može vise naštetiti nego pomoći... Vjerovat ću i molit se Bogu da sve bude u redu.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    14. Veljača 2020. 16:39

Ja cu pricekati iduci uzv pa cu vidjeti sto gin kaze, Ali nifty sam odlučila preskočiti.

Sto se uzv tice moj muz je od prvog pregleda (u trudnoći) samnom unutra. 

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 16:48

Odkud ste cure? Ima koja iz Koprivničkog kraja? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.