U prvoj trudnoci je isao muz sa mnom, sad nismo jos do toga dosli ali valjda bude..
A vi koje ste se odlucile za Nifty, jeste odabrale onaj najskuplji? Koji sve obuhvaca..?
Da Internet je cudo, previse informacija.. Sto vise citas manje znas 🙈 Na moju zalost, moja gin. nije neka od informacija, ona me posalje na internet haha
Haha e to je prava doktorica
Ja uzimam tblte zovu se folio 1,unutra je folna, B12, mit.D i jod i uzmem Omega 3 ali nisam svaki dan,mozda 3-4x tjedno.
Da, Nifty Plus.. Jos je i bio neki popust na taj, mislim da je cak do 15.02., nije puno nekih 5% ali bar nesto..
[link=https://lilypie.com][/link]
Ovo ni je 6. trudnoća i nikad nisam radila testove iako vidim da žene sve više idu na razna testiranja. Ja se neka vodim mišlju da bez obzira što bi saznala i dalje bi nastavila trudnoću pa bi mi to samo bio dodatni izvor stresa. Možda zvučim blesavo i zaostalo al šta mogu 😏
Ja sam odbila Nifty jer planiram roditi bez obzira na sve. Od tableta pijem Folacin doktor prepisao i vitamine PREMAMA sa ribljim uljem koje je bitno za razvoj, i ponekat magneziij direkt od 300 mg.
url=https://lilypie.com]
Ovo ni je 6. trudnoća i nikad nisam radila testove iako vidim da žene sve više idu na razna testiranja. Ja se neka vodim mišlju da bez obzira što bi saznala i dalje bi nastavila trudnoću pa bi mi to samo bio dodatni izvor stresa. Možda zvučim blesavo i zaostalo al šta mogu 😏
I ja sam tako zaostala
Ni ja vjerojatno necu na Nifty/Harmony/panoramu. Jedino ako ce mm inzistirati.
Znači ima nas više takvih. To mi je drago da nisam jedina. Vjerujem da će naše bebice biti žive, zdrave i baš SAVRŠENE i ne želim o drugome ni razmišljati već uživati u vremenu pred nama.
Mislim da neću ni ja na ikakva testiranja, jer smatram to potencijalnim stresom koji može vise naštetiti nego pomoći... Vjerovat ću i molit se Bogu da sve bude u redu.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja cu pricekati iduci uzv pa cu vidjeti sto gin kaze, Ali nifty sam odlučila preskočiti.
Sto se uzv tice moj muz je od prvog pregleda (u trudnoći) samnom unutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji