Joj zenske, ja sam se sva pogubila..
Uopce ne kuzim ovo sa tim testovima.. Kad sam prije 6 godina bila trudna nisam ovoliko oko toga razmisljala.
Ako odem na 4D ultrazvuk, da li se tamo moze vidjeti ako nesto nije u redu? Imam za 10 dana kombi. I ne znam da li da idem..
Ja sam odbila kombi, rezultati su im glupi, postoje lazno pozitivni i lazno negativni i sve je to izgledalo kao samo jos vise stresa. Mjerila mi je moja gin nuhalni nabor koji je naravno uredan i na tome ostajem.
Fenjer jel smijem pitat vjerojatno kolko ti je bio nuhalni? I kad je mjereno?
Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03... To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok
[link=https://lilypie.com][/link]
Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03… To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok
Mjerila mi je na 11+6 i bio je 0,18. Isto mi je rekla da moze malo narasti, ali da je sve ispod 2mm savrseno
Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03… To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok
Mjerila mi je na 11+6 i bio je 0,18. Isto mi je rekla da moze malo narasti, ali da je sve ispod 2mm savrseno
0,81***
Hej cure, ja sam se bas vratila sa kombiniranog iz Petrove, 12+0 sam danas, nuhalni nabor 1.3, kazu da je to super :)
Rekli su mi i nalaze krvi poslati na email u sljedecih 10 dana.
Vjerujem da je sve ok, 26 mi je godina, i niti sa jedne strane nema nekih oboljenja ili poremećaja tako da ne brinem, ali otisla sam doslovno eto... 'kad vec imam uputnicu' :)
A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim slovima da se mole da partneri ostanu vani i onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.
Takoder, mama mi se smije stalno kak to nista nije bilo kad je ona mene rađala i da nije ni upola bila panicarka jer naravno nije imala ni Internet 😂😂
Osim toga, bila je medicinska sestra na hitnoj i radila jee do 7.mj, a ja se ovdje ne mogu ustat s kauca ako osjetim male mucnine, nedajtiboze 😂😂
tako da eto ona me malo smiri i nasmije uvijek oko ovih nasih 1000 pitanja, a u pravu je zena hahha
A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim slovima da se mole da partneri ostanu vanii onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.
U prvoj trudnoći je bio samnom od početka do kraja trudnoće u ordinacijama. Ovaj put se sve to mijenja 😭,mora netko ostati sa sinom kod kuće 😄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim slovima da se mole da partneri ostanu vanii onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.
Ma zamoli je :D imam samo iskustvo od rodice u Splitu, isto je kao bilo zabranjeno, ali se u malo kasnijoj trudnoci usudila pitati i gin je pustila bez problema :D
Doduse ja sam privatno i rekla mi je da nema problema kada krene abdominalni, tamo od 14.tjedna.
U prvoj trudnoci je isao muz sa mnom, sad nismo jos do toga dosli ali valjda bude..
A vi koje ste se odlucile za Nifty, jeste odabrale onaj najskuplji? Koji sve obuhvaca..?
Da Internet je cudo, previse informacija.. Sto vise citas manje znas 🙈 Na moju zalost, moja gin. nije neka od informacija, ona me posalje na internet haha
Sortiraj odgovore
Najstariji