Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2020. 10:11

Marta14

Joj zenske, ja sam se sva pogubila..
    Uopce ne kuzim ovo sa tim testovima.. Kad sam prije 6 godina bila trudna nisam ovoliko oko toga razmisljala.
    Ako odem na 4D ultrazvuk, da li se tamo moze vidjeti ako nesto nije u redu? Imam za 10 dana kombi. I ne znam da li da idem..

Ja sam odbila kombi, rezultati su im glupi, postoje lazno pozitivni i lazno negativni i sve je to izgledalo kao samo jos vise stresa. Mjerila mi je moja gin nuhalni nabor koji je naravno uredan i na tome ostajem. 

• LUX
    14. Veljača 2020. 10:33

Fenjer jel smijem pitat vjerojatno kolko ti je bio nuhalni? I kad je mjereno?
    Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03... To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok

[link=https://lilypie.com][/link]

14. Veljača 2020. 10:36

LUX

Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03… To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok

Mjerila mi je na 11+6 i bio je 0,18. Isto mi je rekla da moze malo narasti, ali da je sve ispod 2mm savrseno  

14. Veljača 2020. 10:36

fenjer

LUX

Meni je izmjerio u pon, bila sam tad 11+2 i bilo je 1,03… To je ok kaj ne, cak i da naraste malo je ok

Mjerila mi je na 11+6 i bio je 0,18. Isto mi je rekla da moze malo narasti, ali da je sve ispod 2mm savrseno

0,81*** 

Tonks
    14. Veljača 2020. 10:46

Hej cure, ja sam se bas vratila sa kombiniranog iz Petrove, 12+0 sam danas, nuhalni nabor 1.3, kazu da je to super :)

Rekli su mi i nalaze krvi poslati na email u sljedecih 10 dana. 

Vjerujem da je sve ok, 26 mi je godina, i niti sa jedne strane nema nekih oboljenja ili poremećaja tako da ne brinem, ali otisla sam doslovno eto... 'kad vec imam uputnicu' :) 

14. Veljača 2020. 10:46

A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim  slovima da se mole da partneri ostanu vani  i onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.

Tonks
    14. Veljača 2020. 10:48

Takoder, mama mi se smije stalno kak to nista nije bilo kad je ona mene rađala i da nije ni upola bila panicarka jer naravno nije imala ni Internet 😂😂

Osim toga, bila je medicinska sestra na hitnoj i radila jee do 7.mj, a ja se ovdje ne mogu ustat s kauca ako osjetim male mucnine, nedajtiboze 😂😂

tako da eto ona me malo smiri i nasmije uvijek oko ovih nasih 1000 pitanja, a u pravu je zena hahha

danchy1990
    14. Veljača 2020. 10:50

fenjer

A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim slovima da se mole da partneri ostanu vanii onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.

U prvoj trudnoći je bio samnom od početka do kraja trudnoće u ordinacijama. Ovaj put se sve to mijenja 😭,mora netko ostati sa sinom kod kuće 😄

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tonks
    14. Veljača 2020. 10:51

fenjer

A da vas pitam? Jesu s vama muzevi isli koji put na uzv kod soc. gin.?? Moj bas ima zelju ici, a kod moje gin na vratima pise veeelikim slovima da se mole da partneri ostanu vanii onda mi je uopce bed i pitati jel bi mogao uci bar jednom.

Ma zamoli je :D imam samo iskustvo od rodice u Splitu, isto je kao bilo zabranjeno, ali se u malo kasnijoj trudnoci usudila pitati i gin je pustila bez problema :D 

Doduse ja sam privatno i rekla mi je da nema problema kada krene abdominalni, tamo od 14.tjedna. 

Marta14
    14. Veljača 2020. 11:27

U prvoj trudnoci je isao muz sa mnom, sad nismo jos do toga dosli ali valjda bude..

A vi koje ste se odlucile za  Nifty, jeste odabrale onaj najskuplji? Koji sve obuhvaca..?
    Da Internet je cudo, previse informacija.. Sto vise citas manje znas 🙈 Na moju zalost, moja gin. nije neka od informacija, ona me posalje na internet haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.