E i ja sam u 3cem mjesecu, imala sam dermoid..
Pa da vjerojatno je do vremena
Ja sam za 2 dana 12ti i bas sam ovaj tj pocela govorit prijateljicama, obitelj zna jos od prvog pregleda... Ova ostala javnost ce saznat kad mi dode rezultat niftyja
[link=https://lilypie.com][/link]
Lux kad ce rezultati?
Ponedjeljak....makar sam se ja ponadala da će i prije haha
[link=https://lilypie.com][/link]
Evo mene sa pregleda, srceko prokucalo vec u 5+4 zbog kracih ovulacija. Sve je u redu osim malo naguzvane gestacijske vrecice, pa sam zbog toga dobila dufostan i magnezij. I od pon sam na komplikacijama i sad samo da sve bude ok 🤞🤞
I ja živim u maloj selendri i čim nekome kažem to će svi znati a pošto mi je ovo peto dijete znam da će biti i ružnih i zlobnih komentara pa si ne želim priuštiti nerviranje oko toga bar u ovih prvih 3 mjeseca koji su najosjetljiviji...
Cure koje ste tek nedavno saznale da ste trudne jeste se odmah naručivale na pregled?
Žene drage evo i ja sam bila na pregledu.. 1 blizanac ok, 17mm, sve uredno, srce kuca. Drugi se nažalost nije razvio, 5mm i otić će, tako da očekujem blago krvarenje. Bolje sada nego kasnije. Sretna sam i da je ovaj 1 dobar i sretna sam što sam odabrala vratiti 2 embrija (IVF) a ne 1 kako su oni htjeli...
Žene drage evo i ja sam bila na pregledu.. 1 blizanac ok, 17mm, sve uredno, srce kuca. Drugi se nažalost nije razvio, 5mm i otić će, tako da očekujem blago krvarenje. Bolje sada nego kasnije. Sretna sam i da je ovaj 1 dobar i sretna sam što sam odabrala vratiti 2 embrija (IVF) a ne 1 kako su oni htjeli…
Ista situacija i kod mene. Jedan stao na 6mm. A drugi je oke dalje. Bila sam u petqk kad je bilo 9 tt. I idem u pon na 10+3 malo cesce me prate sada. A rekli su da ne ocekujem krvarenje. da ce se sam rastvoriti.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Žene drage evo i ja sam bila na pregledu.. 1 blizanac ok, 17mm, sve uredno, srce kuca. Drugi se nažalost nije razvio, 5mm i otić će, tako da očekujem blago krvarenje. Bolje sada nego kasnije. Sretna sam i da je ovaj 1 dobar i sretna sam što sam odabrala vratiti 2 embrija (IVF) a ne 1 kako su oni htjeli…
Ista situacija i kod mene. Jedan stao na 6mm. A drugi je oke dalje. Bila sam u petqk kad je bilo 9 tt. I idem u pon na 10+3 malo cesce me prate sada. A rekli su da ne ocekujem krvarenje. da ce se sam rastvoriti.
Rekao je vjerojatno blago krvarenje jer imam i mali hematom kraj njega.. Da se ne prepadnem. Aj dobro, šta ćemo, tako nam je suđeno 🙂 rekao je i da postoji maaaala vjerojatnost da taj 1 kad ode povuče i drugoga ako bude jače krvarenje, ali ne želim ni pomišljat na to
Sortiraj odgovore
Najstariji