Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamino zlateko
    13. Veljača 2020. 16:44

Mi jos nikome nismo rekli,cekamo pregled,al mislim da cu sefici morat rec da se pripremi polagano..

Princess Mimi
    13. Veljača 2020. 16:45

Moji svi znaju, rekla sam svima nakon zadnjeg uzva kad smo vidjeli srceko i bebu. Nisam mogla cekati vise jer sam doma na komplikacijama pa mi je lakše da znaju 😊

Princess Mimi
    13. Veljača 2020. 16:47

I mali update: bila sam danas na Sv duhu kod endokrinologa, smirio me skroz. Rekao je da su nebuloze ovo sto sam cula od tog doktora, da je samnom sve ok i da Ce beba biti dobro 😊 cak mi je smanjio dozu lijeka.👍

Rosha
    13. Veljača 2020. 16:52

Princess Mimi

I mali update: bila sam danas na Sv duhu kod endokrinologa, smirio me skroz. Rekao je da su nebuloze ovo sto sam cula od tog doktora, da je samnom sve ok i da Ce beba biti dobro 😊 cak mi je smanjio dozu lijeka.👍

Eto vidis 😉

Rosha
    13. Veljača 2020. 16:55

Ja sam rekla najblizim frendicama i to je to.
    Isto zbog nedavnog spontanog ne zelim nista prerano govoriti ostalima.

• mamino zlateko
    13. Veljača 2020. 17:21

Princess Mimi

Bravo,bas mi je drago 🥰😍

Marta14
    13. Veljača 2020. 17:41

Super Mimi 🤗

Lalla
    13. Veljača 2020. 17:49

Ja sam rekla: mami, bratu, sogorici, jednoj prijateljici i sefu. Namjeravam jos reci 2-3 osoba. Moj muz nije nikome rekao, on nema tu potrebu. Ako se i desi opet spontani ja imam potrebu o tome pricati s nekim osobama.

Marta14
    13. Veljača 2020. 18:08

Mene nesto desni jajnik probada danas i panika hvata. 
    Ali dosla sam kod mojih i vrijeme se mijenja, a na tome jajniku sam imala operaciju.. Mozda od toga.. Rekli su da ce tako kod promjene vremena.. 

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 18:22

Marta14

Mene nesto desni jajnik probada danas i panika hvata.
    Ali dosla sam kod mojih i vrijeme se mijenja, a na tome jajniku sam imala operaciju.. Mozda od toga.. Rekli su da ce tako kod promjene vremena..

Ja sam Endometriozu lani u 4 mjesecu operirala... Mozda onda i zbog toga mene boli nonstop 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.