Mi jos nikome nismo rekli,cekamo pregled,al mislim da cu sefici morat rec da se pripremi polagano..
Moji svi znaju, rekla sam svima nakon zadnjeg uzva kad smo vidjeli srceko i bebu. Nisam mogla cekati vise jer sam doma na komplikacijama pa mi je lakše da znaju 😊
I mali update: bila sam danas na Sv duhu kod endokrinologa, smirio me skroz. Rekao je da su nebuloze ovo sto sam cula od tog doktora, da je samnom sve ok i da Ce beba biti dobro 😊 cak mi je smanjio dozu lijeka.👍
I mali update: bila sam danas na Sv duhu kod endokrinologa, smirio me skroz. Rekao je da su nebuloze ovo sto sam cula od tog doktora, da je samnom sve ok i da Ce beba biti dobro 😊 cak mi je smanjio dozu lijeka.👍
Eto vidis 😉
Ja sam rekla najblizim frendicama i to je to.
Isto zbog nedavnog spontanog ne zelim nista prerano govoriti ostalima.
Bravo,bas mi je drago 🥰😍
Ja sam rekla: mami, bratu, sogorici, jednoj prijateljici i sefu. Namjeravam jos reci 2-3 osoba. Moj muz nije nikome rekao, on nema tu potrebu. Ako se i desi opet spontani ja imam potrebu o tome pricati s nekim osobama.
Mene nesto desni jajnik probada danas i panika hvata.
Ali dosla sam kod mojih i vrijeme se mijenja, a na tome jajniku sam imala operaciju.. Mozda od toga.. Rekli su da ce tako kod promjene vremena..
Mene nesto desni jajnik probada danas i panika hvata.
Ali dosla sam kod mojih i vrijeme se mijenja, a na tome jajniku sam imala operaciju.. Mozda od toga.. Rekli su da ce tako kod promjene vremena..
Ja sam Endometriozu lani u 4 mjesecu operirala... Mozda onda i zbog toga mene boli nonstop
Sortiraj odgovore
Najstariji