https://ibb.co/HKDXJLF
Malo jutarnjeg humora, kad bi muzu ovo pokazala siguro bi i on bio i na manje od pola snage😂😂
A joj sta ce. Tek bit kad budem imala trbuh hahahahahha
Ja bas jutros mm govorim kako nemam bas nikakve bolove/grceve/nesto u trbuhu vec neko vrijeme... rekla bih - nikakav osjecaj! To sam jucer nekak osvjestila...i pocelo me brinut.
Dok me mucnine mucne na dnevnoj bazi i cice me bole..
Pregled mi je tek 9.03. i razmisljala sam ici privatno negdje za 5,6 dana, taman 2 tjedna poslije i 2t prije sljedeceg ultrazvuka.
Jel to pametno? Isla bih jedino da sebe smirim.
Mislim znam da nije pametno ali jel fakat tak stetno?
Rosha, ja također imam sve simptome koje i ti, ali vise nemam bolove niti grčeve u trbuhu. Mislim da se ne bi trebale brinuti i da je to sve normalno. Ali ako bas imaš strah, pođi na pregled za 5-6 dana da se umiriš. Moj prvi pregled je za 6 dana konačno!
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Imam pitanje za curke koje su oko 12. tjedna trudnoce. Imate li bolove u donjem dijelu trbuha? Onako kao pred mengu? Ja sam imala bolove prvih par tjedana i sad zadnjih mjesec dana nemam i evo jucer i danas me bas to muci. Nekad boli jace, nekad slabije. Nema zasad nikakvih iscjedaka niti krvi, ali nekako kad tako jace boli me malo strah, jos je sad vikend.. Pa rekoh da pitam vas, mozda ste pametnije
Fenjer ja ovih dana imala takve bolove, u četvrtak popodne me uuzasnl bolilo s lijeve strane trbuha od visine pupka na dolje, grcevi ko pred menstruaciju i jos bolovi u donjem dijelu leda ( koji me prate vec dobrih tjedan i pol) Uplasila se zbog svega i jucer nakon posla ravno na hitnu posto moj gin vise nije radio. Obavila pretrage i uzv i hvala Bogu bebica je u redu, a ja imam samo neke bakterije u mokraci, danas nosila uzorak na urinokulturu i dobila Klavocin. Sve u svemu, kazu mi da su ti bolovi sasvim normalni jer se desavaju velike promjene u nama, al ja sam morala provjeriti jer sam i ovak panicar i samo si stres stvaram 🙈🙈
Hej cure, ja sam se bas vratila sa kombiniranog iz Petrove, 12+0 sam danas, nuhalni nabor 1.3, kazu da je to super :)
Rekli su mi i nalaze krvi poslati na email u sljedecih 10 dana.
Vjerujem da je sve ok, 26 mi je godina, i niti sa jedne strane nema nekih oboljenja ili poremećaja tako da ne brinem, ali otisla sam doslovno eto… 'kad vec imam uputnicu' :)
Tonks, znas li mozda koliko dana moze najvise proci izmedu ultrazvuka i vadenja krvi?
Marta14 ne znam ti nazalost, ali prijateljica mi je recimo u srijedu bila u Petrovoj na uzv pa su joj nalaz tog istog priznali u petak na vadenju krvi (njoj je njena gin izmjerila prevelik nuhalni nabor pa ju je odmah poslala u Petrovu na drugo misljenje).
A boldana slova, ja oznacim rijec, kliknem ovo gore B na vrhu prozorcica, razmak, pa 'ugasim' B i nastavim dalje pisati 🤭
Jutro cure. Ja sam na pocetku imala osjecaj u donjem dijelu kao da cu dobit. A u zadnje vrijeme to bas ne osjetim, rijetko kad i to bude sekundarno. Inace mi je ok. Cak su mi i mucnine prestale prije 5-6 dana. Apetit se jos nije vratio skroz al nadam se da ce i to s vremenom doci. Tako da se nadam da je kod mene sve u redu, a opet postoji mala nervoza jer u pon imam pregled.
Zanima me kakve ste s odnosima? Ja prvo nisam htjela od straha jer je rano, onda sam imala mucnine pa nista, al zadnjih tjedan dana imam tako cudne snove da me vec izluduju 😂😂😂😂😂 a cekam taj pregled da pitam gin imamo li zeleno svjetlo 🙈🙈😂😂
Mi smo jucer imali i bilo je sve ok😅 pratila sam poslije hocu li vidjeti kakve promjene ali nista 👍
Jedino muz malo pripazi, jer me znalo zaboljeti povremeno ali inace sve super😄
Hvala Tonks, pa ja nisam ni vidjela ovo B i istalo do sada🙈
Ok pitam jer meni je ultrazvuk 23.2 a krv 12.3 🙄Pa mi cudno... Rodak ginekolog mi rekao da ide isti dan, ili par dana.. A ovo je previse.. Pa se pitam na sta me to muz narucio😅
Napokon ja sam prije par dana gledala neki film, normalan film, i poceli se njih dvoje ljubit ja sam morala okrenut program hahahahha jesam ja luda?!?! 😂😂😂😂😂 Koliko si ti trudna?
Roshamislim da ti je to sve normalno, na dane i ja imam osjecaj kao da nisam trudna. Meni su cak bili svi bolovi prestali mucnine nestale ja se prestrasila, na kraju nakon dva dana opet se sve vratilo.
A za uzv iskreno neznam koliko je stvrano stetan, jer normalno te ginekolog narucuje svakih 4 mozda cak i 5 tjedana. Iako bi mi najradije da je to svaki tjedan zbog mira u glavi. Nemoj se opterecivat previse 😊😊
Ja sam 7+4... Godinu i pol pokušava, ja 24 god, muz 32. Prošle godine u 4 mj operirala Endometriozu, tad obaviš odmah prohodnost jajnika i biopsiju maternice. Pila folnu i konopljoku. I kad sam se odlučila odmoriti od svega, ugledala +
😍
Koliki vam je bio tsh kad ste vadile krv?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Bok cure. Cestitke svima na malim/velikim tockicama 😊 neka bude uredno i skolski 🤞
Evo,ja sam jucer ugledala ➕ i to cak na 4 testa,pa vam se pridruzujem. Nadam se da me prihvacate 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji