Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    13. Veljača 2020. 21:58

Ketty1309

Uzimate li folnu kiselinu i koje preparate koristite?

Folat uzimam. I magnezij povremeno

2020
    13. Veljača 2020. 22:00

Ketty1309

Uzimam Elenatal, počela još prije trudnoće... Utrogestan 3x2 od početka + andol100. To mi je propisano. Sama uzimam još omegu3, jod, Q10 i ponekad magnezij, vitamin D pošto sam na mirovanju i ne vidim često sunce 🙂

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 22:01

Ketty1309

Folio forte za prvih 12 tjedana, i magnezij

Hannica0 👧
    14. Veljača 2020. 08:35

2020

Hannica0

2020

Žene drage evo i ja sam bila na pregledu.. 1 blizanac ok, 17mm, sve uredno, srce kuca. Drugi se nažalost nije razvio, 5mm i otić će, tako da očekujem blago krvarenje. Bolje sada nego kasnije. Sretna sam i da je ovaj 1 dobar i sretna sam što sam odabrala vratiti 2 embrija (IVF) a ne 1 kako su oni htjeli…

Ista situacija i kod mene. Jedan stao na 6mm. A drugi je oke dalje. Bila sam u petqk kad je bilo 9 tt. I idem u pon na 10+3 malo cesce me prate sada. A rekli su da ne ocekujem krvarenje. da ce se sam rastvoriti.

Rekao je vjerojatno blago krvarenje jer imam i mali hematom kraj njega.. Da se ne prepadnem. Aj dobro, šta ćemo, tako nam je suđeno 🙂 rekao je i da postoji maaaala vjerojatnost da taj 1 kad ode povuče i drugoga ako bude jače krvarenje, ali ne želim ni pomišljat na to

Uh meni to nisu govorili. Rekli su da ne ovise jedan o drugome. Bila samna pregledu s 9tt kad je ovaj dobar bio 2.26cm a ovaj se smanjio skoro na 4mm. Nadam se da nema sanse da ga povuce. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta14
    14. Veljača 2020. 08:44

Koji magnezij koristite? I je li vam to rekao doktor ili ste same odlucile? 

14. Veljača 2020. 09:09

Dobro jutro! Evo bila sam kod gin, vidi se GS 4mm, danas sam 5+3, dobila sam heparin, i zasad je sve savršeno!
    🎉🎉

Napokon 2804
    14. Veljača 2020. 09:09

Marta14

Koji magnezij koristite? I je li vam to rekao doktor ili ste same odlucile?

Magnesium verla 
    To mi je doktor rekao da pijem u obliku tableta 

Lalla
    14. Veljača 2020. 09:19

2under2

Dobro jutro! Evo bila sam kod gin, vidi se GS 4mm, danas sam 5+3, dobila sam heparin, i zasad je sve savršeno!
    🎉🎉

Čestitam! 

Ketty1309
    14. Veljača 2020. 09:58

2under2

🎉🎉

Čestitam! Nek tak i ostane! 

Marta14
    14. Veljača 2020. 10:06

Joj zenske, ja sam se sva pogubila..
    Uopce ne kuzim ovo sa tim testovima.. Kad sam prije 6 godina bila trudna nisam ovoliko oko toga razmisljala.
    Ako odem na 4D ultrazvuk, da li se tamo moze vidjeti ako nesto nije u redu? Imam za 10 dana kombi. I ne znam da li da idem.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.