Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    14. Veljača 2020. 21:03

mamino zlateko

Boba

vzmala

I ja sam iz međimurja ☺️☺️☺️

Kojeg djela? Ja sam iz Pušćina 🥰

I ja sam iz medjimurja 😁…donji dio..

G. Hraščan ☺️

14. Veljača 2020. 22:54

Imam pitanje za curke koje su oko 12. tjedna trudnoce. Imate li bolove u donjem dijelu trbuha? Onako kao pred mengu? Ja sam imala bolove prvih par tjedana i sad zadnjih mjesec dana nemam i evo jucer i danas me bas to muci. Nekad boli jace, nekad slabije. Nema zasad nikakvih iscjedaka niti krvi, ali nekako kad tako jace boli me malo strah, jos je sad vikend.. Pa rekoh da pitam vas, mozda ste pametnije 

Princess Mimi
    14. Veljača 2020. 23:08

Ketty1309

Princess Mimi

Ketty1309

Vodiš trudnoću kod ginekologa preko HZZO ili neka privatna?

Privatno. Ali i da sam preko HZZO-a barem bi pitala 😊

Gdje ideš privatno i koje su cijene?

Poliklinika Medifem. Jako sam zadovoljna, kod njih sam i planirala trudnocu pa sad samo nastavila voditi. 
    https://www.medifem.hr/mobile.html#cjenik

Tu si pogledajte cijene i pretrage 😊

Princess Mimi
    14. Veljača 2020. 23:12

fenjer

Imam pitanje za curke koje su oko 12. tjedna trudnoce. Imate li bolove u donjem dijelu trbuha? Onako kao pred mengu? Ja sam imala bolove prvih par tjedana i sad zadnjih mjesec dana nemam i evo jucer i danas me bas to muci. Nekad boli jace, nekad slabije. Nema zasad nikakvih iscjedaka niti krvi, ali nekako kad tako jace boli me malo strah, jos je sad vikend.. Pa rekoh da pitam vas, mozda ste pametnije

Ja sam samo prvih 3,4 tjedna imala takve bolove, ali zadnjih par dana ponovo povremeno osjetim. Nije jako i popraceno bilo cime sto bi me zabrinulo, ali mislila sam da ce do sad proci 😅

Pitanje za cure koje imaju problema s nadutosti. Kako to rješavate? Primjetila sam navecer da mi bude tvrd trbuh i bas se osjevam ko balon 🙈 cak se znam i probuditi po noci i ne mogu spavati 🙄😅

Napokon 2804
    14. Veljača 2020. 23:51

Princess Mimi

fenjer

Ja sam samo prvih 3,4 tjedna imala takve bolove, ali zadnjih par dana ponovo povremeno osjetim. Nije jako i popraceno bilo cime sto bi me zabrinulo, ali mislila sam da ce do sad proci 😅

Pitanje za cure koje imaju problema s nadutosti. Kako to rješavate? Primjetila sam navecer da mi bude tvrd trbuh i bas se osjevam ko balon 🙈 cak se znam i probuditi po noci i ne mogu spavati 🙄😅

Meni tu samo mineralna pomaze i onda se ispodrigujem i isordim (jebiga) i bude lakše 

Boba
    15. Veljača 2020. 08:04

vzmala

mamino zlateko

Boba

vzmala

I ja sam iz međimurja ☺️☺️☺️

Kojeg djela? Ja sam iz Pušćina 🥰

I ja sam iz medjimurja 😁…donji dio..

G. Hraščan ☺️

Onda smo susjede😂bu i nekva kava pala🥰😁

Da

Marta14
    15. Veljača 2020. 08:25

Kako se ova slova podebljaju? 🙈

Marta14
    15. Veljača 2020. 08:40

Tonks

Hej cure, ja sam se bas vratila sa kombiniranog iz Petrove, 12+0 sam danas, nuhalni nabor 1.3, kazu da je to super :)

Rekli su mi i nalaze krvi poslati na email u sljedecih 10 dana.

Vjerujem da je sve ok, 26 mi je godina, i niti sa jedne strane nema nekih oboljenja ili poremećaja tako da ne brinem, ali otisla sam doslovno eto… 'kad vec imam uputnicu' :)

Tonks, znas li mozda koliko dana moze najvise proci izmedu ultrazvuka i vadenja krvi? 

Napokon 2804
    15. Veljača 2020. 09:09

Mana_Mare

Jutro cure. Ja sam na pocetku imala osjecaj u donjem dijelu kao da cu dobit. A u zadnje vrijeme to bas ne osjetim, rijetko kad i to bude sekundarno. Inace mi je ok. Cak su mi i mucnine prestale prije 5-6 dana. Apetit se jos nije vratio skroz al nadam se da ce i to s vremenom doci. Tako da se nadam da je kod mene sve u redu, a opet postoji mala nervoza jer u pon imam pregled.
    Zanima me kakve ste s odnosima? Ja prvo nisam htjela od straha jer je rano, onda sam imala mucnine pa nista, al zadnjih tjedan dana imam tako cudne snove da me vec izluduju 😂😂😂😂😂 a cekam taj pregled da pitam gin imamo li zeleno svjetlo 🙈🙈😂😂

Mi smo jutros probali sa pola snage 😂😂 vidim po muzu da ga je strah

Napokon 2804
    15. Veljača 2020. 09:27

Mana_Mare

Napokon 2804

Mana_Mare

Jutro cure. Ja sam na pocetku imala osjecaj u donjem dijelu kao da cu dobit. A u zadnje vrijeme to bas ne osjetim, rijetko kad i to bude sekundarno. Inace mi je ok. Cak su mi i mucnine prestale prije 5-6 dana. Apetit se jos nije vratio skroz al nadam se da ce i to s vremenom doci. Tako da se nadam da je kod mene sve u redu, a opet postoji mala nervoza jer u pon imam pregled.
    Zanima me kakve ste s odnosima? Ja prvo nisam htjela od straha jer je rano, onda sam imala mucnine pa nista, al zadnjih tjedan dana imam tako cudne snove da me vec izluduju 😂😂😂😂😂 a cekam taj pregled da pitam gin imamo li zeleno svjetlo 🙈🙈😂😂

Mi smo jutros probali sa pola snage 😂😂 vidim po muzu da ga je strah

Hahahaha tako bi sigurno i kod nas bilo 😂😂😂
    Eto sad nemogu docekat da pitam mozemo li, mislim da sam ja vise sad zaludena, a strpit cu se jos ova dva dana kad sam ovoliko vec 🙈🙈🙈😂😂😂😂

Tak da danas smo i to obavezno sa kondomom (citala sam i rečeno mi je s obzirom da je zena osjetljivija u ovom periodu da se preporuča kondom radi bakterija i slicno) i pitanje je kad cemo opet 
    😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.