Bok cure. Cestitke svima na malim/velikim tockicama 😊 neka bude uredno i skolski 🤞
Evo,ja sam jucer ugledala ➕ i to cak na 4 testa,pa vam se pridruzujem. Nadam se da me prihvacate 😊
Naravnoooo 😉 dobro došla!! sretnu i mirnu trudnoću želim 🍀 svakim danom sve nas je više, baš mi je drago 😊 ja još ne mogu vjerovat da sam na trudničkim forumima, sve mi je to još nekako nestvarno 🥰
Bok cure. Cestitke svima na malim/velikim tockicama 😊 neka bude uredno i skolski 🤞
Evo,ja sam jucer ugledala ➕ i to cak na 4 testa,pa vam se pridruzujem. Nadam se da me prihvacate 😊
Naravnoooo 😉 dobro došla!! sretnu i mirnu trudnoću želim 🍀 svakim danom sve nas je više, baš mi je drago 😊 ja još ne mogu vjerovat da sam na trudničkim forumima, sve mi je to još nekako nestvarno 🥰
Hvala 😊❤️
Meni je isto ove sve cudno. Veselim se ali ipak sa jednom dozom opreza. Barem do prvog pregleda dok se ne utvrdi da je stvarno to to 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Koliki vam je bio tsh kad ste vadile krv?
Moj je bio 2,79 ako ti to sta znaci 😂
Meni je 0.8 ne znam jel to nisko. Znam da je u ref intervalu. Ali u trudnoci imaju neke druge intervale. Pa sad ne znam cekam pregled da idim sto ce dr reci
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja nist ne znam. Vadili krv mi jesu kao za krvnu grupu, a izvadili 3 epruvete krvi... Inace moj ginekolog kaze nesto samo u slučaju da nesto nije oke
Meni je 0.8 ne znam jel to nisko. Znam da je u ref intervalu. Ali u trudnoci imaju neke druge intervale. Pa sad ne znam cekam pregled da idim sto ce dr reci
Nisko je,vjerojatno će ti uključiti terapiju.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Čestitam i dobro nam došla! 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moj je sad 0,078. Baš jaako nizak,sad su mi promijenili terapiju pa se sad jako bojim jer mi nije odgovarala prije trudnoće takva terapija. Samo se molim Bogu da bude sve uredu i da doktori znaju šta rade 🙏
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pozdrav svima , biću mama treći put i osjećam se kao da mi je prvi put. Izgubljena sam u prostoru i vremenu ,pa odlučih da se malo družim sa vama 😁. Uživajte ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji