Pozdrav svima…citam Vas vec nekoliko dana i bas mi je super kako dijelite svoja iskustva te sam se odlucila pridruziti se.
26.1 sam ugledala + na testu i to mi je bila prva potvrda moje prve trudnoce.
Dan poslije vadila sam betu i bila je 37 a dva dana poslije 146.
S obzirom da imam dosta neredovite i produzene cikluse tesko mi je tocno izracunati koliko sam trudna ali s obzirom da sam 3 dana prije testa imala tockasto krvarenje ( pretpostavljam implatacijsko ) rekla bi da sam sada negdje u 5 tjednu 😃
Do prekjucer su me cicke dosta bolile, danas vise ne toliko ali imam pojacan miris i od prvog dana idem cesto na wc.
Na pregledam sam narucena 14.2 - nadam se da ce mi to biti najljepse valentinovo ❤❤
Naravno uzasno sam nestrpljiva, i malo zabrinuta zasto me cicke ne bole zadnja dva dana, jel imao netko slicna iskustva?
Oprostite na poduzem tekstu
Imala ja, jedan dan su me samo skoro prestale bolit i bas sam se prestrasila i onda mi je tu netko napisao da to nije nista neobicno i od onda ih vise ne pipam svakih pet minuta da vidim dali bole 😂
Imas pregled jedan dan nakon mene, jedva cekam 😍
Joooj sad se me bas smirila 😃 stvarno se nadam da ce sve bit uredu, ali dani nikako ne prolaze 😭😭 kako se sad osjecas?
Da, dani doslovno ne prolaze 😐
Ja sam dobro, jos mi nije nista, jajnik me dosta bolickao desetak dana, vise me ni to ne boli, cice onako, kako koji dan. Jos mi je pre rano za druge simptome, u kojem si ti tjednu? Ja sam 4+4, tek tako da tek ocekujem simptome za par i
Po kalendaru sam 6+4, ali s obzirom na duge cikluse i da mi je ovulacija kasnije, mislim da sam oko 5+4 mozda i koji dan manje.
Nadam se da ce ti sto dulje biti dobro 😃
Ja za sada dosta cesto idem na wc, i od prije dva dana mi se osjetilo mirisa bas pojacalo. Jucer sam bila u ducanu i na odjelu voca i povrca mi je sve s oprostenjem smrdilo na kiselo zelje, koje se nalazilo tek nekoliko redova dalje ( prvo sam ga osjetila a tek onda vidjela ) 😂😂🤷♀️
Bas mi je drago da imam s kim dijeliti iskustva, nekako je lakse kad te netko razumije 😍
Happy_m
Pa ti me sisas za cijeli tjedan, ja mislila da smo mozda u dan iste 😂😂
Da, super je kad dodjes ovdje sa nekim pitanjem i odmah te cure umire 😊😊😊
Ja i inace imam izrazen osjet mirisa, tako da nista jos. Evo jednom mi je doslo jako slabo nakon sta sam se tusirala sa vrucom vodom, pa sam od topline skoro pala dole i skoro povracala 🙄🙀😂😂
Radis jos uvijek?
Happy_m
Ja i inace imam izrazen osjet mirisa, tako da nista jos. Evo jednom mi je doslo jako slabo nakon sta sam se tusirala sa vrucom vodom, pa sam od topline skoro pala dole i skoro povracala 🙄🙀😂😂
Radis jos uvijek?
Sa dragim imam firmu, tako da si mogu dopustit da obveze prilagodavam svom stanju i raspolozenju 😃
Cekam da vidim sto ce mi doktorica rec, ali nadam se da necu morat mirovat...
Iskreno, jedva cekam pregled jer sam sad vise pod stresom i stalno razmisljam o tome nego sto uzivam 🤷♀️
Ti radis?
Ni u ludilu se ne tuširajte vrucom vodom!! Svaki ginekolog ce vam reci to. Topla voda je ok, mlaka najbolja, negdje sam citala da je kao preporučena toplina 36°... Vruca voda potiče otvaranje, i nikako to nemojte... Isto tako ako je moguće izbjegavajte kupanje...
Idla sam gledat postove unatrag... čini mi se da je Hope izbrisala profil i nestala iz foruma... 🙁
Heej,evo me. Srceko kuca. Sve super,jedino imam granicno neke bakterijice u urinu pa su mi rekli da samo pijem puno tekućine.
Bila sam tako nervozna prije pregleda a sad sam samo presretna 😍😍
Cestittaam, sad se mozes opustit i uzivat 😃😃
Ja idem za tjedan dana i uzasno sam nervozna…
U kojem si tocno tjednu?
6+4tt sam. Ultrazvuk je to i potvrdio.Nervoza je i kod mene bila jos od pozitivnog testa. Tek sad osjecam olakšanje
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Happy_m
Radis jos uvijek?
Sa dragim imam firmu, tako da si mogu dopustit da obveze prilagodavam svom stanju i raspolozenju 😃
Cekam da vidim sto ce mi doktorica rec, ali nadam se da necu morat mirovat…
Iskreno, jedva cekam pregled jer sam sad vise pod stresom i stalno razmisljam o tome nego sto uzivam 🤷♀️
Ti radis?
Radim jos uvijek, nadam se samo jos slijedeci tjedan i onda da cu uspijeti ici na komplikacije, jer svako toliko dizem teret, radim sa ljudima, svi smrcu, kaslju i tako da mi je bas bajno a ja sva puna straha 🙄🙄
Blago tebi jer mozes prilagoditi posao sebi. 😊
Ajme sad ste me bas prestrasili za toplu vodu 😐😐 pa mi trudnice nista ne smijemo, sve sta stavim u usta idem procitat i jedino vidim mogucnost pobačaja na sve strane 😐
:/ ja bas obožavam kipuću vodu 🤨
Hope??? Di si nestala?
I ja obožavam kipucu vodu, ali sad se tusiram u mlakoj... I savjet mog ginekologa je da si ne grijem sa toplim oblozima i tusem podrucje maternice...
Ako se ne varam hope je obrisala Profil da bi bila u glavi smirenija
Curke pratim Vas ali nikako od posla i obaveza ne stizem pisati.Dugo smo se trudili i vec sam izgubila nadu da ce ista biti, kada ono plusic❤ inace imam problema sa stitnom. Sada koliko sam happy toliko jedva cekam taj prvi pregled da vidim jel sve ok nekako sam sva zabrinuta i ustrasena. Pregled mi je tek 17.2 a dani nikako ne prolaze. Razmisljam si da danas idem izvaditi betu da se bar malo umirim. Inace sam u 6om tjednu
Sortiraj odgovore
Najstariji