Cure koje sutra imate prve preglede jeste li nervoze i nestrpljive kao ja? Još me i zub počeo bolit☹️
Mučnine su i dalje prisutne al ne tako jake, moram doslovno svakih 2 sata da nešto pojedem da ih preduhitrio.
Gdje nam je nestala hope444?
Ja imam isto danas u 5 popodne, nervozna sam se probudila. Kad sam s 5+3 bila na hitnoj vidjela se samo gestacijska vrečica od 8mm. Nekako sam se smirila i rekla to je normalno, pa sam preživjela ova još dva tjedna.
Samo da kuca srčeko.
Što se tiče mučnina kako kad mi je, ali ugl mi paše suha hrana, čušpajze i povrće pojedem ali poslje mi je mučno jako.
Ni u ludilu se ne tuširajte vrucom vodom!! Svaki ginekolog ce vam reci to. Topla voda je ok, mlaka najbolja, negdje sam citala da je kao preporučena toplina 36°… Vruca voda potiče otvaranje, i nikako to nemojte… Isto tako ako je moguće izbjegavajte kupanje…
Mislim da je rijec o toplim kupkama, a ne o tusiranju. Nigdje nisam procitala da se trudnice ne smiju tusirati u vrucoj vodi niti su mi to rekli ginekolozi. Mozda ako se radi o rizicnoj trudnoci? Ja sam se normalno tusirala u vrucoj vodi cijelu prvu trudnocu. Cak sam bila nekoliko puta na bazenima i plivala u olimpijskom, a jednom i u toplicama (prije nego sto sam saznala da se ne smije). Moguce da se sve smije umjereno, ali ako se pretjeruje onda je opasno.
Ajme toliko toga ima kaj mi trudnice ne smijemo, i cega se sve moramo paziti da smo prvo trebale doktorirati pa ici na trudnocu 🙄 puno toga sam saznala od vas cura, a bog zna cega jos sve ima a da ni neznamo kaj smijemo a kaj ne.
Cure koje ste vec bile trudne i imate djecicu, dal ikad prode ta briga oko sljedeceg pregleda? 😀 Ja mislila bit cu puno mirnija nakon sto vidimo srceko, ok I jesam malo, al sljedeci pregled imam tek 24.02.i imam osjecaj da ce to trajati citavu vjecnost 😀 ja bih da mogu isla svakih par dana samo da znam da je sve dobro 🙈🙈
Ajme toliko toga ima kaj mi trudnice ne smijemo, i cega se sve moramo paziti da smo prvo trebale doktorirati pa ici na trudnocu 🙄 puno toga sam saznala od vas cura, a bog zna cega jos sve ima a da ni neznamo kaj smijemo a kaj ne.
Cure koje ste vec bile trudne i imate djecicu, dal ikad prode ta briga oko sljedeceg pregleda? 😀 Ja mislila bit cu puno mirnija nakon sto vidimo srceko, ok I jesam malo, al sljedeci pregled imam tek 24.02.i imam osjecaj da ce to trajati citavu vjecnost 😀 ja bih da mogu isla svakih par dana samo da znam da je sve dobro 🙈🙈
Meni u prve dvije kad su počeli udarati, onda sam nekako bila mirnija
Da
Joj sta sam napravila 😂
Isla sam u Zimske bebe i one tamo radaju i gotova sam sad...
Da Boba, lakse je. kad osjetis bebu, onda sve postane nekako stvarno. Ali ja sam onda isto imala brige. Npr kad bi jedan dan manje osjetila.. Odmah panika 😅
Haha joj 🤦♂️ 😂 nisam jos vidjela dal je bila tema oko macaka? Dali je koja radila TORCH testiranje? Ja imam micu macu u stanu i nikad nije izlazila van, redovito ide na cijepljenje i jede samo kupovnu macju hranu. Citala sam puno o toxoplazmi i radila sam taj test i sad cekam rezultate. Naime ne cistim joj vise wc, i ne cesljam ju, to je odsad muzev zadatak, al mi je nepomjljivo da ju moram totalno izbjegavati ili nedaj boze nekome dati za to vrijeme kad sam trudna🙄🙄🤔
I ja mislim da kad se osjete udarci bebe da prestaje briga i nervoza između pregleda
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Meni u prve dvije kad su počeli udarati, onda sam nekako bila mirnija
Kad uopce osjetis prve pokrete bebice? 🙂 Ja stalno mislim bit cu mirnija nek mi prode jos ovaj mjesec, onda cu izaci iz prvog tromjesecja a kako kazu onda je sve lakse 😀🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji