Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    07. Veljača 2020. 07:06

Boba

Cure koje sutra imate prve preglede jeste li nervoze i nestrpljive kao ja? Još me i zub počeo bolit☹️
    Mučnine su i dalje prisutne al ne tako jake, moram doslovno svakih 2 sata da nešto pojedem da ih preduhitrio.
    Gdje nam je nestala hope444?

Ja imam isto danas u 5 popodne, nervozna sam se probudila. Kad sam s 5+3 bila na hitnoj vidjela se samo gestacijska vrečica od 8mm. Nekako sam se smirila i rekla to je normalno, pa sam preživjela ova još dva tjedna.
    Samo da kuca srčeko. 
    Što se tiče mučnina kako kad mi je, ali ugl mi paše suha hrana, čušpajze i povrće pojedem ali poslje mi je mučno jako. 

Lalla
    07. Veljača 2020. 07:25

Napokon 2804

Ni u ludilu se ne tuširajte vrucom vodom!! Svaki ginekolog ce vam reci to. Topla voda je ok, mlaka najbolja, negdje sam citala da je kao preporučena toplina 36°… Vruca voda potiče otvaranje, i nikako to nemojte… Isto tako ako je moguće izbjegavajte kupanje…

Mislim da je rijec o toplim kupkama, a ne o tusiranju. Nigdje nisam procitala da se trudnice ne smiju tusirati u vrucoj vodi niti su mi to rekli ginekolozi. Mozda ako se radi o rizicnoj trudnoci? Ja sam se normalno tusirala u vrucoj vodi cijelu prvu trudnocu. Cak sam bila nekoliko puta na bazenima i plivala u olimpijskom, a jednom i u toplicama (prije nego sto sam saznala da se ne smije). Moguce da se sve smije umjereno, ali ako se pretjeruje onda je opasno. 

Tejic
    07. Veljača 2020. 09:16

Ajme toliko toga ima kaj mi trudnice ne smijemo, i cega se sve moramo paziti da smo prvo trebale doktorirati pa ici na trudnocu 🙄 puno toga sam saznala od vas cura, a bog zna cega jos sve ima a da ni neznamo kaj smijemo a kaj ne.
    Cure koje ste vec bile trudne i imate djecicu, dal ikad prode ta briga oko sljedeceg pregleda? 😀 Ja mislila bit cu puno mirnija nakon sto vidimo srceko, ok I jesam malo, al sljedeci pregled imam tek 24.02.i imam osjecaj da ce to trajati citavu vjecnost 😀 ja bih da mogu isla svakih par dana samo da znam da je sve dobro 🙈🙈

Marta14
    07. Veljača 2020. 09:31

Brige tek pocinju Tejic😄😅

Boba
    07. Veljača 2020. 09:35

Tejic

Ajme toliko toga ima kaj mi trudnice ne smijemo, i cega se sve moramo paziti da smo prvo trebale doktorirati pa ici na trudnocu 🙄 puno toga sam saznala od vas cura, a bog zna cega jos sve ima a da ni neznamo kaj smijemo a kaj ne.
    Cure koje ste vec bile trudne i imate djecicu, dal ikad prode ta briga oko sljedeceg pregleda? 😀 Ja mislila bit cu puno mirnija nakon sto vidimo srceko, ok I jesam malo, al sljedeci pregled imam tek 24.02.i imam osjecaj da ce to trajati citavu vjecnost 😀 ja bih da mogu isla svakih par dana samo da znam da je sve dobro 🙈🙈

Meni u prve dvije kad su počeli udarati, onda sam nekako bila mirnija

Da

Marta14
    07. Veljača 2020. 09:39

Joj sta sam napravila 😂
    Isla sam u Zimske bebe i one tamo radaju i gotova sam sad... 

Marta14
    07. Veljača 2020. 09:40

Da Boba, lakse je. kad osjetis bebu, onda sve postane nekako stvarno. Ali ja sam onda isto imala brige. Npr kad bi jedan dan manje osjetila.. Odmah panika 😅

Tejic
    07. Veljača 2020. 09:41

Haha joj 🤦‍♂️ 😂 nisam jos vidjela dal je bila tema oko macaka? Dali je koja radila TORCH testiranje? Ja imam micu macu u stanu i nikad nije izlazila van, redovito ide na cijepljenje i jede samo kupovnu macju hranu. Citala sam puno o toxoplazmi i radila sam taj test i sad cekam rezultate. Naime ne cistim joj vise wc, i ne cesljam ju, to je odsad muzev zadatak, al mi je nepomjljivo da ju moram totalno izbjegavati ili nedaj boze nekome dati za to vrijeme kad sam trudna🙄🙄🤔

danchy1990
    07. Veljača 2020. 09:45

I ja mislim da kad se osjete udarci bebe da prestaje briga i nervoza između pregleda

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tejic
    07. Veljača 2020. 09:46

Boba

Tejic

Meni u prve dvije kad su počeli udarati, onda sam nekako bila mirnija

Kad uopce osjetis prve pokrete bebice? 🙂 Ja stalno mislim bit cu mirnija nek mi prode jos ovaj mjesec, onda cu izaci iz prvog tromjesecja a kako kazu onda je sve lakse 😀🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.