Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    05. Lipanj 2020. 21:56

Mimi_Mimi

Princess Mimi

Mimi_Mimi

Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?

Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼

Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂

Ja iman jedan jajnik i jedan jajovod i ostala trudna ;)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Shine
    05. Lipanj 2020. 21:58

Curee, evo da se javim ☺️ Bila danas na pregledu, 16+2 tt i sve je super, prava skolska beba i trudnoca i bas sam nekako sretna. Ovo sam isla privatno mimo mog soc. dr. eto cisto da netko jos malo bolje pogleda mjere i sve i da me nekako umiri ❤️ Spol nismo mogli vidjeti jer je beba skroz spojila nogice, jel kome od vas mozda tako bilo? meni to bilo bas nekako slatko, mozda je cura pa se srami 😂😍

Princess Mimi
    05. Lipanj 2020. 22:12

Cure, jel se kojoj dogodilo da koji dan bas slabije osjeca pokrete? Osjetim ih tu i tamo ali bas slabije nekako danas. Probala sam pustati mu muziku i nista. Nesto slabo me lupne tu i tamo.... Baby watcher normalno ocitava otkucaje.

Minie
    05. Lipanj 2020. 22:15

Cure bok! Malo sam citala po internetu kako trudnice ne ni smjele lezati na ledjima jer moze povrijediti bebu, i splasila sam se. Kakvo je vase misljenje o tome? Jeste se i vi preŠaltale skroz na bok?

Velika pusa od Minnie 💕

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 22:16

[quote=It's a Girl 👧][quote=Mimi_Mimi][quote=Princess Mimi][quote=Mimi_Mimi]Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu...dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu...slikala sam ju al se na slici ne vidi... Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim...jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?[/quote]

Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼[/quote]

Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂[/quote]

Ja iman jedan jajnik i jedan jajovod i ostala trudna ;)[/quote]

Ajme super😍 i ja se nadam da će sad ovo uspjet ako je išta od toga.... Čvrsto se nadam da je🙊 da nisam umislila... Ali pa bože dragi nisam corava😂

Happymom
    05. Lipanj 2020. 22:42

Princess Mimi

Cure, jel se kojoj dogodilo da koji dan bas slabije osjeca pokrete? Osjetim ih tu i tamo ali bas slabije nekako danas. Probala sam pustati mu muziku i nista. Nesto slabo me lupne tu i tamo…. Baby watcher normalno ocitava otkucaje.

Nije mi se događalo, ali san i nešto manje trudna od tebe. Vidila san negdi da su najaktivniji od 24.do 28.tjedna kad imaju najviše mista pa se možda radi o tome da je već velik :) 

Marta14
    05. Lipanj 2020. 22:49

Mana_Mare

mara1992

Marta14

Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
    Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️

165 dopiru do listova 😁

Ja imam istu ovu sa baletnim cipelicama. Al gledam da su slicne kao i na str preko koje sam ja narucila.
    Marta ja sam oko 170 i meni dode taman do koljena, nisu mini

Hvala cure, ja sam niska pa ce biti taman ☺️

Mimi meni je tako sa bebom, ali od pocetka.. Jedan dan manje drugi vise. Evo jucer me bas izlupala cijeli dan a danas onako jedva osjetim, ali skuzila sam vec kako se okrene, kad jd na unutra osjetim malo..

Shine super za pregled i da je beba ok ☺️🍀

Marta14
    05. Lipanj 2020. 22:54

Minie

Cure bok! Malo sam citala po internetu kako trudnice ne ni smjele lezati na ledjima jer moze povrijediti bebu, i splasila sam se. Kakvo je vase misljenje o tome? Jeste se i vi preŠaltale skroz na bok?

Velika pusa od Minnie 💕

Bolje ne na leda, zbog bebe a i mame. Ionako ti nece niti odgovarati kad budes imala veci trbuh. 
    Ja se probudim na ledima ali sve manje..

Princess Mimi
    05. Lipanj 2020. 23:29

Happy, Marta, aktivirao se u svoje uobičajeno doba 😅 ovo nisam znala za tjedne, zanimljivo. Mislim da se tako nekako okrenuo mozda na unutra pa je zato bilo slabije, kako Marta kaze.

Tejic
    05. Lipanj 2020. 23:52

Lux bitno da je sve oke, dobro je da si otisla ☺️🤗
    Princess Mimi mi smo tu sa tjednima, tako i meni bude, 2 dana zaredom imam tulum u trbuhu a onda  sljedeci cijeli dan prespava 😄 osjetim ga ujutro kad se probudim i evo kad legnem, nekad i u noci osjetim, kroz dan u razlicito doba.. Nekad vise nekad manje, nema neki uobicajeni ritam, nego kak mu koji dan dode 😅😀 bit ce prevrtljiva beba, jao meni 🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.