Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?
Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼
Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂
Ja iman jedan jajnik i jedan jajovod i ostala trudna ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Curee, evo da se javim ☺️ Bila danas na pregledu, 16+2 tt i sve je super, prava skolska beba i trudnoca i bas sam nekako sretna. Ovo sam isla privatno mimo mog soc. dr. eto cisto da netko jos malo bolje pogleda mjere i sve i da me nekako umiri ❤️ Spol nismo mogli vidjeti jer je beba skroz spojila nogice, jel kome od vas mozda tako bilo? meni to bilo bas nekako slatko, mozda je cura pa se srami 😂😍
Cure, jel se kojoj dogodilo da koji dan bas slabije osjeca pokrete? Osjetim ih tu i tamo ali bas slabije nekako danas. Probala sam pustati mu muziku i nista. Nesto slabo me lupne tu i tamo.... Baby watcher normalno ocitava otkucaje.
Cure bok! Malo sam citala po internetu kako trudnice ne ni smjele lezati na ledjima jer moze povrijediti bebu, i splasila sam se. Kakvo je vase misljenje o tome? Jeste se i vi preŠaltale skroz na bok?
Velika pusa od Minnie 💕
[quote=It's a Girl 👧][quote=Mimi_Mimi][quote=Princess Mimi][quote=Mimi_Mimi]Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu...dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu...slikala sam ju al se na slici ne vidi... Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim...jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?[/quote]
Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼[/quote]
Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂[/quote]
Ja iman jedan jajnik i jedan jajovod i ostala trudna ;)[/quote]
Ajme super😍 i ja se nadam da će sad ovo uspjet ako je išta od toga.... Čvrsto se nadam da je🙊 da nisam umislila... Ali pa bože dragi nisam corava😂
Cure, jel se kojoj dogodilo da koji dan bas slabije osjeca pokrete? Osjetim ih tu i tamo ali bas slabije nekako danas. Probala sam pustati mu muziku i nista. Nesto slabo me lupne tu i tamo…. Baby watcher normalno ocitava otkucaje.
Nije mi se događalo, ali san i nešto manje trudna od tebe. Vidila san negdi da su najaktivniji od 24.do 28.tjedna kad imaju najviše mista pa se možda radi o tome da je već velik :)
Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️
165 dopiru do listova 😁
Ja imam istu ovu sa baletnim cipelicama. Al gledam da su slicne kao i na str preko koje sam ja narucila.
Marta ja sam oko 170 i meni dode taman do koljena, nisu mini
Hvala cure, ja sam niska pa ce biti taman ☺️
.
Mimi meni je tako sa bebom, ali od pocetka.. Jedan dan manje drugi vise. Evo jucer me bas izlupala cijeli dan a danas onako jedva osjetim, ali skuzila sam vec kako se okrene, kad jd na unutra osjetim malo..
.
Shine super za pregled i da je beba ok ☺️🍀
Cure bok! Malo sam citala po internetu kako trudnice ne ni smjele lezati na ledjima jer moze povrijediti bebu, i splasila sam se. Kakvo je vase misljenje o tome? Jeste se i vi preŠaltale skroz na bok?
Velika pusa od Minnie 💕
Bolje ne na leda, zbog bebe a i mame. Ionako ti nece niti odgovarati kad budes imala veci trbuh.
Ja se probudim na ledima ali sve manje..
Happy, Marta, aktivirao se u svoje uobičajeno doba 😅 ovo nisam znala za tjedne, zanimljivo. Mislim da se tako nekako okrenuo mozda na unutra pa je zato bilo slabije, kako Marta kaze.
Lux bitno da je sve oke, dobro je da si otisla ☺️🤗
Princess Mimi mi smo tu sa tjednima, tako i meni bude, 2 dana zaredom imam tulum u trbuhu a onda sljedeci cijeli dan prespava 😄 osjetim ga ujutro kad se probudim i evo kad legnem, nekad i u noci osjetim, kroz dan u razlicito doba.. Nekad vise nekad manje, nema neki uobicajeni ritam, nego kak mu koji dan dode 😅😀 bit ce prevrtljiva beba, jao meni 🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji