Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    05. Lipanj 2020. 15:57

Bosco

LUX

Hej cure evo me. Ipak su me ostavili u bolnici ali pise na nalazu "hospitalizacija radi obrade" i nesto se je promijenilo dolje ali nije nikakva panika, ne znam tocno rec sta jer su papiri kod njih. Napravili ctg, trudova nema,beba je dobro, prikopcali me na infuziju i spasmex, vadili krv, sutra ce urinokulturu da nije mozda neka infekcija..
    Meni je sad ok..samo sam gladna i dosadno mi je 😬

Baš otvaram cijelo jutro forum da vidim dal je sve okej, super da je s bebicom sve u redu, dobro da si otišla na hitnu da ustanove od cega te boli. 😊

Cure, koliko cesto vasa bebica udara? Ja od jucer ujutro ne osjetim 😐

Ja sam ti u tvojim tjednima kad je tek počelo udaranje osjetila samo navečer, uvijek u pola 10 😂 vjerojatno jer je to sve skupa bilo i slabije pa tek kad sam se primirila sam postala svjesna. A sad osjetim Non stop, po cijele Dane 🙈

enana
    05. Lipanj 2020. 16:05

LUX nek si ti otisla na hitnu pa si mirna i bolje da uvijek odes pa da nije nista, a sad si tam na licu mjesta pa ce se sve rijesiti, probaj se opustiti
    Mana_mare hvala na info za spavacice 😊
    Ja jucer bila po uputnice za briseve pa mi dao i doznake, i to sreca pa sam svratila jer ide na go do 7.mjeseca pa da ne moram hvatat zamjenskog doktora da mi da doznake...
    Sto se lupanja tice jos se ne vidi i ne osjeti prema van, al ja osjetim, isto zna bit dana kad luduju, a onda dan dva nista, kao da stalno spavaju 🤷‍♀️

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• LoMa

Tečajevi je li koja zna kaj o tečajevima u domovima zdravlja u zg? Ja sam zasad samo našla info da se održavaju online, ali ja bi svakako htjela bas ići tamo...ipak nije isto, bar meni...

• vitae

LoMa

Bosco

LUX

Hej cure evo me. Ipak su me ostavili u bolnici ali pise na nalazu "hospitalizacija radi obrade" i nesto se je promijenilo dolje ali nije nikakva panika, ne znam tocno rec sta jer su papiri kod njih. Napravili ctg, trudova nema,beba je dobro, prikopcali me na infuziju i spasmex, vadili krv, sutra ce urinokulturu da nije mozda neka infekcija..

Baš otvaram cijelo jutro forum da vidim dal je sve okej, super da je s bebicom sve u redu, dobro da si otišla na hitnu da ustanove od cega te boli. 😊

Ja sam ti u tvojim tjednima kad je tek počelo udaranje osjetila samo navečer, uvijek u pola 10 😂 vjerojatno jer je to sve skupa bilo i slabije pa tek kad sam se primirila sam postala svjesna. A sad osjetim Non stop, po cijele Dane 🙈

Tako je i kod mene. Preko dana rijetko kada osjetim ali kada navecer legnemni umirim se osjetim i pod rukom.

Princess Mimi
    05. Lipanj 2020. 16:10

Lux, drago mi je da je sve ok! Skini si neke igrice na mob. Ja igram Homescapes, nikad mi nece dosaditi 😂😂
    Bazeni- ja se iskreno ne bih usudila zbog raznoraznih infekcija i slicno...

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 16:14

Bosco

LUX

Moj se javi u jutro poslije kave, navečer obavezno, zna divljati ko lud. A kad mi je čudno i miran je pojedež slatko bilo kaj voće, malo čokolade, ili  upišem na mob uspavanka stavim malo mob na trbuh i evo fešta

Happymom
    05. Lipanj 2020. 16:45

Lux, dobro da si otišla. Bitno da nema trudova, a sad ce oni sve provjerit prije nego te puste doma tako da nema razloga za brigu :)

Udarci, ja maloga osjecan stalno stalno, cini mi se da nikad ne spava. Pocea mi je i stomak se pomicat kad udara. Ako ga slucajno ne osjetin krace vrime cin stavin ruku na stomak eto njega opet u akciji. Ujutro cin se probudin lupne me par puta, i tako... Tek se navikavan na te stalne udarce

Unakit
    05. Lipanj 2020. 18:36

LUX

Lux bitno je da ste vi dobro 💗

mara1992
    05. Lipanj 2020. 18:57

Lux bitno da ste vi dobro 😁.  https://ibb.co/njGNLXK evo slika spavaćica extra intimno trgovina na fejsu 😁

url=https://lilypie.com]

Demetria
    05. Lipanj 2020. 19:07

Lux drago mi je da ti je dobro. Ručala domaću nemesnu pizzu i pojela finu tortu onu od jagode i čokolade
    I iskreno sad ću zaspati malo pospana sam

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.