Hej cure evo me. Ipak su me ostavili u bolnici ali pise na nalazu "hospitalizacija radi obrade" i nesto se je promijenilo dolje ali nije nikakva panika, ne znam tocno rec sta jer su papiri kod njih. Napravili ctg, trudova nema,beba je dobro, prikopcali me na infuziju i spasmex, vadili krv, sutra ce urinokulturu da nije mozda neka infekcija..
Meni je sad ok..samo sam gladna i dosadno mi je 😬
Baš otvaram cijelo jutro forum da vidim dal je sve okej, super da je s bebicom sve u redu, dobro da si otišla na hitnu da ustanove od cega te boli. 😊
Cure, koliko cesto vasa bebica udara? Ja od jucer ujutro ne osjetim 😐
Ja sam ti u tvojim tjednima kad je tek počelo udaranje osjetila samo navečer, uvijek u pola 10 😂 vjerojatno jer je to sve skupa bilo i slabije pa tek kad sam se primirila sam postala svjesna. A sad osjetim Non stop, po cijele Dane 🙈
LUX nek si ti otisla na hitnu pa si mirna i bolje da uvijek odes pa da nije nista, a sad si tam na licu mjesta pa ce se sve rijesiti, probaj se opustiti
Mana_mare hvala na info za spavacice 😊
Ja jucer bila po uputnice za briseve pa mi dao i doznake, i to sreca pa sam svratila jer ide na go do 7.mjeseca pa da ne moram hvatat zamjenskog doktora da mi da doznake...
Sto se lupanja tice jos se ne vidi i ne osjeti prema van, al ja osjetim, isto zna bit dana kad luduju, a onda dan dva nista, kao da stalno spavaju 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Tečajevi je li koja zna kaj o tečajevima u domovima zdravlja u zg? Ja sam zasad samo našla info da se održavaju online, ali ja bi svakako htjela bas ići tamo...ipak nije isto, bar meni...
Hej cure evo me. Ipak su me ostavili u bolnici ali pise na nalazu "hospitalizacija radi obrade" i nesto se je promijenilo dolje ali nije nikakva panika, ne znam tocno rec sta jer su papiri kod njih. Napravili ctg, trudova nema,beba je dobro, prikopcali me na infuziju i spasmex, vadili krv, sutra ce urinokulturu da nije mozda neka infekcija..
Baš otvaram cijelo jutro forum da vidim dal je sve okej, super da je s bebicom sve u redu, dobro da si otišla na hitnu da ustanove od cega te boli. 😊
Ja sam ti u tvojim tjednima kad je tek počelo udaranje osjetila samo navečer, uvijek u pola 10 😂 vjerojatno jer je to sve skupa bilo i slabije pa tek kad sam se primirila sam postala svjesna. A sad osjetim Non stop, po cijele Dane 🙈
Tako je i kod mene. Preko dana rijetko kada osjetim ali kada navecer legnemni umirim se osjetim i pod rukom.
Lux, drago mi je da je sve ok! Skini si neke igrice na mob. Ja igram Homescapes, nikad mi nece dosaditi 😂😂
Bazeni- ja se iskreno ne bih usudila zbog raznoraznih infekcija i slicno...
Moj se javi u jutro poslije kave, navečer obavezno, zna divljati ko lud. A kad mi je čudno i miran je pojedež slatko bilo kaj voće, malo čokolade, ili upišem na mob uspavanka stavim malo mob na trbuh i evo fešta
Lux, dobro da si otišla. Bitno da nema trudova, a sad ce oni sve provjerit prije nego te puste doma tako da nema razloga za brigu :)
Udarci, ja maloga osjecan stalno stalno, cini mi se da nikad ne spava. Pocea mi je i stomak se pomicat kad udara. Ako ga slucajno ne osjetin krace vrime cin stavin ruku na stomak eto njega opet u akciji. Ujutro cin se probudin lupne me par puta, i tako... Tek se navikavan na te stalne udarce
Lux bitno je da ste vi dobro 💗
Lux bitno da ste vi dobro 😁. https://ibb.co/njGNLXK evo slika spavaćica extra intimno trgovina na fejsu 😁
url=https://lilypie.com]
Lux drago mi je da ti je dobro. Ručala domaću nemesnu pizzu i pojela finu tortu onu od jagode i čokolade
I iskreno sad ću zaspati malo pospana sam
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji