Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    05. Lipanj 2020. 19:09

Nj

Gea123

Marta14
    05. Lipanj 2020. 19:22

Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
    Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️

tashee7
    05. Lipanj 2020. 19:39

Lux, drago mi je da si otišla i držim fige da bude sve ok.
    Imam pitanje: htjela bih nekako oprati kolica (dok još mogu); čime da ih perem? da ih samo iščetkam vodom ili?

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 19:49

Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu...dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu...slikala sam ju al se na slici ne vidi... Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim...jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili? 

Princess Mimi
    05. Lipanj 2020. 19:55

Mimi_Mimi

Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?

Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 19:58

Princess Mimi

Mimi_Mimi

Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?

Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼

Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂

Demetria
    05. Lipanj 2020. 20:07

Mimi_Mimi

Princess Mimi

Mimi_Mimi

Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂

Moze se i s jednim. U bivšoj grupi na drugom forumu je bilo takvih slučajeva.
    Sretno

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 20:11

Demetria

Mimi_Mimi

Princess Mimi

Mimi_Mimi

Moze se i s jednim. U bivšoj grupi na drugom forumu je bilo takvih slučajeva.
    Sretno

Hvala🙊😊

mara1992
    05. Lipanj 2020. 20:42

Marta14

Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
    Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️

165 dopiru do listova 😁

url=https://lilypie.com]

Dinosaurus
    05. Lipanj 2020. 21:30

Ja sam takve dvi spavacice prije 2 god kupila u m&a desire. Isto neka nasa stranica za robu za trudnice. Dobre su, jedna je od debljeg materijala pa sam se u njoj znojila uzasno.
    Evo cure kad nades crva u jednoj trisnji ali zelja je prejaka 😂
    https://ibb.co/9HSSYPq

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.