Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️
Lux, drago mi je da si otišla i držim fige da bude sve ok.
Imam pitanje: htjela bih nekako oprati kolica (dok još mogu); čime da ih perem? da ih samo iščetkam vodom ili?
Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu...dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu...slikala sam ju al se na slici ne vidi... Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim...jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?
Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?
Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼
Neznam ako mi se pričinjava ili šta hahahaha😁 vidim i drugu crtu na testu al samo na full dobrom svjetlu…dosta je blijeda crta i vidi se na svjetlu…slikala sam ju al se na slici ne vidi… Ja svojim okom na vanjskom svijetlu vidim…jel može bit da i jako slabo vidljiva crta označava trudnocu ili?
Moze naravno 😊 idi izvadi betu pa ces biti sigurna. To mozes i privatno. Sretno 🤞🏼
Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂
Budem zvala ginekologicu🙊 sad tek Vjerujem i ako sad jesam trudna da mogu zatrudnit i sa jednim jajnikom🙂
Moze se i s jednim. U bivšoj grupi na drugom forumu je bilo takvih slučajeva.
Sretno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Moze se i s jednim. U bivšoj grupi na drugom forumu je bilo takvih slučajeva.
Sretno
Hvala🙊😊
Mara a koliko si visoka i do kud ti dodu spavacice?ja trazim nesto mrvu duze
Lux dobro da si otisla, i da je sve ok ☺️
165 dopiru do listova 😁
url=https://lilypie.com]
Ja sam takve dvi spavacice prije 2 god kupila u m&a desire. Isto neka nasa stranica za robu za trudnice. Dobre su, jedna je od debljeg materijala pa sam se u njoj znojila uzasno.
Evo cure kad nades crva u jednoj trisnji ali zelja je prejaka 😂
https://ibb.co/9HSSYPq
Sortiraj odgovore
Najstariji