Jutro cure, u mene nista nova, sve kao i inace.
Curica na dane se migolji a na dane boksa bez milosti 😂😂
Polako se blizim brojci 3 😱 uskoro moram obavit zadnju kupnju u DM, da sam ja spremna, volim da sve imam doma spremno! 😁
Vracam se na temu spavacica od jucer, ja ih svakako preporucam, cijena je ok, pidame su pamicne i lagane.
Ivana sretno sa shoppingom!Mislim da ti je cijeli ovaj tjedan u City-u zuti tjedan, pa se nadam da ces nac sto si zamislila. U Takko je bila neka akcija na sve duge rukave, ali ne znam do kad traje. Plus ja sam imala i njihove kupone sa popustima. Pa sam super prosla. C&A isto imalo popust, ja sam jedan kompletic platila na 50% jer eto nisam mogla odolit!
Nadam se da sam barem malo pomogla 🤗🤗
Draga i ja ću u zadnju kupnju nekih stvari 👶👶👶😵😎😮🤰
Ajme meni cim citan vas dvi sta ste mi blizu po terminu 🤯 ja neman apsolutno nista. Promislin da san mozda lezerno to svatila. Do kraja ovog mj moran sredit sve, pa kako bilo.
Lux dobro da ti je bolje, ali mogu misliti kak ti je tamo.. Nadam se da ce brzo proci ☺️
.
Cure mislila sam kad kupite nesto (osim robe jel😂) da napisete jer ima 100 sitnica kojih se tesko sjetiti. Nemamo mi sve potrebu za istim stvarima ali eto mozda nekome dobro dode..
Popis od Mimi je 👌👌 i vodim se njime, al mozda ima jos nesto ☺️
Hej cure, mene je danas baš uhvatila fjaka. Ovo vrijeme je ludo.
Upravo pijem prvi put kavu nakon 4 mjeseca i baš mi godi. Nadam se da će mi bar malo skočiti tlak. 😊
Udarci i pokreti bebe- najčešće ih osjetim kada sjedim ili ležim. Jučer je beba bila mirnija nego inače. Ako je želite “probuditi” upalite bateriju i usmjerite je prema trbuhu. Meni je upalilo. 😊 Odmah se počela migoljiti.
Ivana_Du sretno u shoppingu! 🍀😊 I ja planiram u Split možda kroz nekih mjesec dana. Još ništa nisam kupila za bebu, ali nadoknadit ću ja to. 😃
Lux drago mi je da je sve ok. Izdrži u bolnici, ali barem ćeš napraviti sve potrebne pretrage i bit ćeš mirna. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mana_Mare istina, ako ti nije blizu, bolje je rjesavat se cim prije. Vec sna pisala kako na mene vrucine utjecu, sigurno cu bit grintava. Aj samo promisli, neman ni kolica ni krevetic, ni kadicu, ni komad robice.. Bas nisan normalna, sve ka ima vrimena. Pregled za dva tjedna i rekla san samoj sebi, 30i tjedan ce bit, moran uzet sve sta triba. Robicu cu vjer nac ali i morat malo skuplje platit zbog neutralnih boja ili zbog cinjenice da necu sve uspit nac. Meni se sve cini nekako daleko, a muzu pogotovo. Ka di je prisa, ima Vrimena 🤯 cudno mi je jer ako san ista u zivotu, nisan nonsalantna, uvik radin samoj sebi presing da sve bude na vrime i prije od toga. Sad nekako prva trudnoca, straj od ruzno razvoja me blokira jedan dobar period. Sad polako sve teza, drob sve veci, dani lete a ja se česljan 😅 morat cu ubacit u petu, koliko mi tilo bude dozvoljavalo. Jedino olakotno je sta smo pare ostavili pa se necu morat mislit oko toga. Raspisala san se Al me sokira koliko toga ste vec vridno obavile a ja ko da se meni ne događa.
I da, mogla bi te zamolit da proslijedis ili screenshot tog popisa 🤧🤷♀️
Ja u hladu na plaži gledam muža kako se kupa.
Meni je u utorak 23 tjedan i to gledam po uzv i po ovulaciji, ovako bi mi bio 25 po zadnjoj mengi.
Ulazak u 6 mjesec kud prije 🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ide vrijeme... Ima još dosta dana a opet tako malo. Mi spremni viša manje. Danas sam baš popis gledala.... Još prašak za pupak, par tetrica, uzela budem paket rukavica, maski (kad je cijena donekle normalna) , čepiče, par vitamina za sebe, lupocete, protiv bolova za sebe i muža i još nešto odjeće za malog . Cijelo vrijeme si mislim kaj ako opet budu zabrane, ako se opet ponovi korona. Samo se bojim da ne fali, ko zna kak bude.
Zaboravila sam jos
Mi smo narucili baby phone tj.kameru i jedino jos nemam onaj vrtuljak za krevetic
Eto to sam izostavila🙈🙈🙈
Koliko sam se raspisala neznam ni di sam ni kud sam 😂😂😂😂
Skakavac ma rijesit ces u dva tri navrata sve.
Bitno da je trudnoca uredna i da budes pokretna za shopping.
Nama je isto prvo pa sam ja suprotno od tebe, krenila dosta rano nabavljat neke stvari
Ja sam eto tila u par puta, da rijesimo, i volim da stoji doma i neka ceka.
I nama je prvo i od kad znamo spol laganini svaki mjesec, 💞💞
Zaboravila sam jos
Mi smo narucili baby phone tj.kameru i jedino jos nemam onaj vrtuljak za krevetic
Eto to sam izostavila🙈🙈🙈
Koliko sam se raspisala neznam ni di sam ni kud sam 😂😂😂😂
Skakavac ma rijesit ces u dva tri navrata sve.
Bitno da je trudnoca uredna i da budes pokretna za shopping.
Nama je isto prvo pa sam ja suprotno od tebe, krenila dosta rano nabavljat neke stvari
Ja sam eto tila u par puta, da rijesimo, i volim da stoji doma i neka ceka.
Hvala ti lipa 🤗 a da, eto kod mene uredna trudnoća Bogu hvala ali straj i mozda pretjerana racionalnost me doveli do toga da nisna u nekim ranijim tjednima kupovala stvari za bebu. Onda potrefila pandemija, muza nema.. Pa sad popustilo, ja se navikajen opet na zivot u dvoje nakon dva mj i tako. Dani lete da je to nevjerojatno. Lakse mi je kad znan da cu kolica i krevetic online, robicu cu u dan dva, bar se nadan. A kad krenen za sebe tj za rodilište, to bi isto mogla odjedanput uz ovako dobre popise.
Demetria bucni bar noge 😍 ja cekan bas sunce sunce i pomalo cu i ja.
Sortiraj odgovore
Najstariji