A da vidim, sorry , ja skuzila po potrebi i aspirator 🙈
Hvala za popis ☺️
.
E oces prat baby nest? Kako? Meni je dosao jucer i nista se ono ne vadi, moram cijelog..
Jeste sve kupile ili planirate kupit taj baby nest? Ja se nekako ne mogu odlucit izmedu toga jel mi to uopce potribno do toga jel to sigurno za spavanje... Bas sam oko toga neodlucna 🙄
Mare hvala na info za Dada&rocco, a ovo ja nekako ne bi u masinu, tko zna sta bi izaslo.. 🙄
Dinosaurus ja ju necu stavljat preko noci u taj nest, samo preko dana ako bude na kaucu spavala, lezala.. Pod nadzorom.
Mislim na zastite za krevetic Dadda &Rocco, sad vidim da sam taj dio izostavila 🤦
Ja imam vec 2 god one pojedinacne zastite od njih. Sve se strpa u masinu, osusi se isto jako brzo. Stvarno su super!
Ja necu kupovati baby nest, mislim da bi mi bilo nepotrebno uz sve sto smo nabavili...
Ni ja neću kupovati gnijezdo za bebu, imamo kolijevku od prvog djeteta tak da će mi bit u dnevnoj sobi i koristit ću za preko dana
Što se tiće onog popisa, stvari za mamu u rodilištu, ja bi stavila i jednokratne podloge. 1-2kom mislim da neće bit od viška za stavit na krevet ispod sebe u slučaju nekog obilnijeg krvarenja, pa bolje da prođe na to nego na krevet. Jer moje je iskustvo takvo da nema baš redovnog mijenjanja plahti i posteljine u bolnici, tak da.
Ja sam razmisljala sta bi mogla uzeti u rodiliste ako ne budem na wc mogla, neku hranu koja otvara..
Cokolade i kekse bolje da ne nosim jer ce mi otezati samo..
Dinosaurus meni je kao i Marti u planu stavljat samo preko dana na kaucu u to.
A nisam to vidila uzivo pa neznam, al kako onda oprati, potopit u kadi i onda stavit na sunce 🤷 neznam
Ja imam baby nest . Narucila od dada and rocco. Seka ga je koristila s malim,i super je pomogao i bas je dobar bio. Spas kad lezi pored nas na kaucu ili s njima u bracnom krevetu. Pa sam i ja narucila u pink boji. Ima navlaku koja se skine opere i vrati nazad ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji