Pokreti bebe - mislim da to ovisi kako je smješten bebač, nekad osjetim jače a nekad slabije. U početku je to bilo slabašno i čak 2 dana rjeđe nego prethodnih dana, ali je treći dan nadoknadio lupanje 🙈🙈
NEspavanje - evo mene već drugu noć za redom buđenje na wc pa zurenje u strop do jutra 😂
Tečajevi u Zagrebu - ne znam tko je pisao da su online samo. I ja sam gledala isto ali mi je glupo prek neta gledati, tak si mogu pogledati što hoću. Bolje je uživo sigurno. I htjela bi da i dečko bude prisutan a tečaj je isto od 14h. Ne znam kaj da radim. 🤔
Pokreti bebe- mislim da to ovisi kako je smješten bebač, nekad osjetim jače a nekad slabije. U početku je to bilo slabašno i čak 2 dana rjeđe nego prethodnih dana, ali je treći dan nadoknadio lupanje 🙈🙈
NEspavanje - evo mene već drugu noć za redom buđenje na wc pa zurenje u strop do jutra 😂
Tečajevi u Zagrebu - ne znam tko je pisao da su online samo. I ja sam gledala isto ali mi je glupo prek neta gledati, tak si mogu pogledati što hoću. Bolje je uživo sigurno. I htjela bi da i dečko bude prisutan a tečaj je isto od 14h. Ne znam kaj da radim. 🤔
Gdje je taj od 14 h? Ja nisam isto jos nigdje krenula, voljela bih na Sv duhu to odraditi jer idem roditi tamo.
Kako ste spavale cure?
Tejic, kako ti bude kad si aktivnija kroz dan? Mene je sinoc cijelu noc zatezao donji dio trbuha. Nije bila bas bol da odem na hitnu, nego neka tak cudna, i sad ujutro nista😅
Kako ste spavale cure?
Tejic, kako ti bude kad si aktivnija kroz dan? Mene je sinoc cijelu noc zatezao donji dio trbuha. Nije bila bas bol da odem na hitnu, nego neka tak cudna, i sad ujutro nista😅
Dobro jutroo ☺️, evo bas ta neka tupa bol i bh mene probudile ujutro pa zurim okolo od pola 6 😑 popila magnezij sad pa je trenutno oke. A osjecam da se i bebac poceo migoljiti 😁
Hm kroz dan kad sam bas aktivna i nesto radim onda ga ne osjetim, ocito spava jer mu pase to ljuljuskanje, a cim bi sjela osjetila bi lagana lupkanja kao signali "ajde daj jos sto si sjela" 😅 al bas zavisi kako koji dan, nema pravila, nekad bude mirniji nekad aktivniji 😀 recimo u ponedjeljak i utorak me izlupao kroz dan da me bolilo vec sve, a onda je sljedecih par dana bio mirniji.
Jutro...
Ja se jučer nisam mogla prijaviti.
LUX definitivno mi je drago da si otišla na hitnu, javljaj nam svaki nalaz. Bit ce sve ok, mora!
Moj je neki dan cijeli dan bio miran, nije te na nists, ali zsto navečer tulum kakav nikad nije imao
Dobro jutro cure,
uspjela sam se ulogirati na portal zdravlja ali tamo mi nema jučerašnjeg nalaza. Što mislite hoće li se naknadno pokazati idući tjedan ili se tamo ne pokažu svi nalazi?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro,
napokon shopping vozimo se u Split i bebac se uopce ne javlja, odgovara mu voznja. Kako koji dan ga osjetim, ovisi o mojoj aktivnosti.
Jako su lijepe spavaćice, mislim da ću i ja te naručiti.
Mimi i ja imam jedan jajovod, naravno da se može ostati trudan samo treba više strpljenja. Sretno!
Lux nadam se da je sve u redu!
Ugodan vikend svima, trudim se pratiti sve što pišete, ali zaboravim pola dok dođem do zadnje strane 😊
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mana Mare hvala na savjetima
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Dobro jutro,
napokon shoppingvozimo se u Split i bebac se uopce ne javlja, odgovara mu voznja. Kako koji dan ga osjetim, ovisi o mojoj aktivnosti.
Jako su lijepe spavaćice, mislim da ću i ja te naručiti.
Mimi i ja imam jedan jajovod, naravno da se može ostati trudan samo treba više strpljenja. Sretno!
Lux nadam se da je sve u redu!
Ugodan vikend svima, trudim se pratiti sve što pišete, ali zaboravim pola dok dođem do zadnje strane 😊
Hvala🥰
Dobro jutro,
napokon shoppingvozimo se u Split i bebac se uopce ne javlja, odgovara mu voznja. Kako koji dan ga osjetim, ovisi o mojoj aktivnosti.
Imaš i baby buvljak danas u Splitu.
Moj novčanik kaže ostaješ doma :)
Sretno i stavi nam slikice :)
Mene je bebita jutros lijepo izlupkala nakon toplog krašespresa. Sviđa joj se očito
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji