Jutro cure!😃🙋evo da se i mi malo javimo🤰💙👣pratim vas cijelo vrijeme, ali bas se puno pise u zadnje vrijeme i vec kad pozelim nesto napisati vec budu skroz druge teme😂
Mi smo super hvala Bogu🙏od nedjelje smo poceli osjecati prve bas prave udarce, cak je i muz osjetio🥰i nesto stvarno prekrasno, nedjelju je navecer bas ludovao jako, a od tad evo svaki dan se javlja, najvise navecer bude aktivan iako ga nekad i preko dana osjetim..Ovaj vikend smo dosli kod mojih na neko druzenje i slavlje, i rekla mu je baka da si dobar bio, i od jucer on ko bubica😂😂stvarno slusa
LUX drago mi je da si odma otisla i da si pod nadzorom, drzim fige da bude sve dobro!🤞🍀
Demetria super da si rijesila taj ogtt i da je eto sve u redu🤗a robica je prekrasna😃 Onka takoder mi je drago da je sve super🥳😃
Vita26 samo ti draga uzivaj s muzekom, a mi se vec tipkamo ima vremena☺️🤗
Sve cure koje ulaze u 30-i tjedan cestitam!😃🤗
Sve nase trudnice,pupe i bebe prekrasne ste!🥰❤️Za robicu da ne spominjem topim se svaki put kad nesto stavite i bas me vesele fotkice🥰
Puse svima😘😘😘😘🤰💙👣
🌈💙👣🙏
Dobro jutro,
napokon shoppingvozimo se u Split i bebac se uopce ne javlja, odgovara mu voznja. Kako koji dan ga osjetim, ovisi o mojoj aktivnosti.
Jako su lijepe spavaćice, mislim da ću i ja te naručiti.
Mimi i ja imam jedan jajovod, naravno da se može ostati trudan samo treba više strpljenja. Sretno!
Lux nadam se da je sve u redu!
Ugodan vikend svima, trudim se pratiti sve što pišete, ali zaboravim pola dok dođem do zadnje strane 😊
Hvala🥰
Mimi_Mimi bas lijepe vijesti eto, drzim fige za lijepu i urednu skolsku trudnocu!😃Napravi betu pa nam javi!🤗
🌈💙👣🙏
Ivana nema na cemu, ja sam u utorak bila i bilo je takvo stanje sa popustima, nadam se da to jos traje za vikend. Naravno cekamo slikice
Demetria cekat cemo i tvoje, bez obzira da novcanik kaze ostajes doma hahahahha
ako mi padnu pare s neba do 10 h....ionako je muž otišao pomoći nekome u selidbi pa sam i bez prijevoza....a vidjela sam da imaju od dada&rocco vreće za spavanje što bi mi bilo super jer su njihove preskupe a ovdje su u pola cijene
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro svima 😁 napokon sunceeeeee 😊
Lux neka su te zadržali da vide što se točno događa. Sretno i neka ti brzo prođe 😊
Ivana sretno u shoppingu danas,napokon si i to dočekala 😊
Svima ostalima želim ugodan vikend. Pozdrav iz Istre 💚😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro jutro curke❤️
Puno ste izpisala 🙈🙈🙈
LUX neka si ostala u bolnici nek provjeri sta je u pitanju i Bice to sve super❤️
SmaliA i ti uzivaj ❤️Ljepo sto osjetis bebicu ja osjetim isto ali ne svaki dan ili neznam prepoznati 😂😂imam osjecaj da mi crjeva su to.imam sad 18.6 pregled pa cemo vidjeti kako na predujemo,nekad mi i zabrinjava da ja neznam prepoznati dali je to bebica ali onda se tjesim da je rana trudnoca.stomacic raste 🙈🙈
Svim ostalem curama ljep pozdrav ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Lux sta je bilo na kraju? Jesi isla doma?
Ma ostavili me...rade pretrage, pa cemo vidjet. Ali sad mi je ok, ne boli me nista i nema Bh. Sumnjam da ce me prije utorka pustit jer tek u pon planiraju radit briseve 😬😬
[link=https://lilypie.com][/link]
Lux. Vjerujem da ti se neda bit u bolnici, posebno ako te nista ne boli, ali bolje, za svaki slucaj 😊
Meni je ovo jedna od najgorih noći. Nisam mogla prvo 2,5 sati uopce zaspad i onda sam se probudila za 2 sata jer se muž probudio i cijelu vecer okretanje jer su me leđa bolila. Imamo novi, trvd madrac.. Da nije mozda od tog? 🤔
Danas cemo malo do mojih i do prijatelja, cijeli tjedan sam doma zbog leđa, ne mogu vise. 😞
Princess Mimi - gledala sam za dom zdravlja istok. Za godišnji raspored im piše da su od 17h predavanja ali zbog korone su online predavanja od 14h. Pretražila sam samo trudnički tečaj dom zdravlja Zagreb i ima na stranici tako napisano.
Jutro cure, u mene nista nova, sve kao i inace.
Curica na dane se migolji a na dane boksa bez milosti 😂😂
Polako se blizim brojci 3 😱 uskoro moram obavit zadnju kupnju u DM, da sam ja spremna, volim da sve imam doma spremno! 😁
Vracam se na temu spavacica od jucer, ja ih svakako preporucam, cijena je ok, pidame su pamicne i lagane.
Ivana sretno sa shoppingom!Mislim da ti je cijeli ovaj tjedan u City-u zuti tjedan, pa se nadam da ces nac sto si zamislila. U Takko je bila neka akcija na sve duge rukave, ali ne znam do kad traje. Plus ja sam imala i njihove kupone sa popustima. Pa sam super prosla. C&A isto imalo popust, ja sam jedan kompletic platila na 50% jer eto nisam mogla odolit!
Nadam se da sam barem malo pomogla 🤗🤗
Draga i ja ću u zadnju kupnju nekih stvari 👶👶👶😵😎😮🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji