Demetria samo provocira😁😝
I ja gledam svako malo da li je napisala sta. Mozda je u guzvi samo..
Pozdrav, evo obavila pregled. Sve je u najboljem redu. Sve dimenzije su točno takve kakve trebaju biti. Bebač je aktivan... micao se cijelo vrijeme pregleda.
https://ibb.co/chnSgxm
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ubit će me banka što peglam karticu https://ibb.co/w7WczFF, brojevi su 56-62 ili 62-68, oni imaju ove kao duple brojeve.
I svašta nešto na popustu
A evo nešto i za mene....https://ibb.co/ngWK5mc gornji ću iskombinirati sa starima ako uspijem ugurati grudi u njih
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I dobila sam mail od ginekologa da je sve uredu s nalazima. Nisam dobila vrijednosti :/
Ali ako kaže da je sve u redu onda popodne idem na onu tortu sa jagodama što sam vam neki dan stavila.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I dobila sam mail od ginekologa da je sve uredu s nalazima. Nisam dobila vrijednosti :/
Ali ako kaže da je sve u redu onda popodne idem na onu tortu sa jagodama što sam vam neki dan stavila.
Prvi link ne valja, ne mogu ga otvoriti.. Gacice su odlicne...
Moja kolegica nije mogla naci odgovarajući gornji dio kupaceg pa se kupala u sportakom grudnjaku
Hip hopsica bebac je prekrasan 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 tocno vam zavidim svima na 3d fotkicama. Ja cekam hrvatsku pa cu onda odradit 3d
Tako je meni cijelu trudnoću i to ako mi jave znaci da je nešto, ako mi ne jave sve je dobro
Pogledajte si i na fajsu magro trgovina. To ju tu kraj vž, imaju dostavu. Prekrasne stvari
Znaci nisi fer😂😂😂😂 usla sam na fejs i gledam tu stranicu, divim se, i sama sebi govorim, ne treba ti vise nista, beba ima i vise nego dovoljno za pocetka. Samo gledas, samo gledas 🙈🙈😂😂😂😂
Mi smo tamo uzeli puno toga
Baš je dučan za bebe 😍😍😍😍
dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.
Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂
U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊
Ahaa, znaci susjede smo sad 😁 ja cu morati zvati tu u bolnicu kod nas i raspitati se dal mi muz ko pratnja mora poloziti tecaj, posto je tecaj u 14h a on radi u to vrijeme i to u Zg 🤔 🤔
Posto svaki mjesec ide nova grupa, sljedeci mj mi je onda jedina i zadnja opcija da krenem 🙈
Čula sam da je ogromna navala u vž. Pola dvorane da stoji 😲 puno beba bude očito 😊 kod nas u čk 11 mj popunjeno kažu za tečaj
Ajmeee mozda sam vec i zakasnila s prijavom 🤦♂️ 😕🤦♂️ a svi mi do sad pametovali da je prerano…🤔 Dal znas dal se jos gdje odrzava tecaj osim u bolnicama? 🤔
Nemam poima stvarno ☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji