Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    05. Lipanj 2020. 13:46

Demetria samo provocira😁😝
    I ja gledam svako malo da li je napisala sta. Mozda je u guzvi samo..

Marta14
    05. Lipanj 2020. 13:56

Opa Tashee cestitam onda na ulasku u 3ce 🎉

Hip_Hopsica
    05. Lipanj 2020. 14:04

Pozdrav, evo obavila pregled. Sve je u najboljem redu. Sve dimenzije su točno takve kakve trebaju biti. Bebač je aktivan... micao se cijelo vrijeme pregleda.
    https://ibb.co/chnSgxm

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Demetria
    05. Lipanj 2020. 14:04

Ubit će me banka što peglam karticu https://ibb.co/w7WczFF, brojevi su 56-62 ili 62-68, oni imaju ove kao duple brojeve.
    I svašta nešto na popustu
    A evo nešto i za mene....https://ibb.co/ngWK5mc gornji ću iskombinirati sa starima ako uspijem ugurati grudi u njih

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    05. Lipanj 2020. 14:05

I dobila sam mail od ginekologa da je sve uredu s nalazima. Nisam dobila vrijednosti :/
    Ali ako kaže da je sve u redu onda popodne idem na onu tortu sa jagodama što sam vam neki dan stavila. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    05. Lipanj 2020. 14:08

Lux, nadam se da je sve ok!🤞🏼❤️

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 14:16

Demetria

I dobila sam mail od ginekologa da je sve uredu s nalazima. Nisam dobila vrijednosti :/
    Ali ako kaže da je sve u redu onda popodne idem na onu tortu sa jagodama što sam vam neki dan stavila.

Prvi link ne valja, ne mogu ga otvoriti..  Gacice su odlicne... 
    Moja kolegica nije mogla naci odgovarajući gornji dio kupaceg pa se kupala u sportakom grudnjaku

Hip hopsica bebac je prekrasan 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 tocno vam zavidim svima na 3d fotkicama. Ja cekam hrvatsku pa cu onda odradit 3d

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 14:16

Demetria

Tako je meni cijelu trudnoću i to ako mi jave znaci da je nešto, ako mi ne jave sve je dobro

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 14:25

Mana_Mare

slatke_brige

Pogledajte si i na fajsu magro trgovina. To ju tu kraj vž, imaju dostavu. Prekrasne stvari

Znaci nisi fer😂😂😂😂 usla sam na fejs i gledam tu stranicu, divim se, i sama sebi govorim, ne treba ti vise nista, beba ima i vise nego dovoljno za pocetka. Samo gledas, samo gledas 🙈🙈😂😂😂😂

Mi smo tamo uzeli puno toga
    Baš je dučan za bebe 😍😍😍😍

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 14:26

Tejic

slatke_brige

Tejic

slatke_brige

Tejic

slatke_brige

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.

Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂

U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊

Ahaa, znaci susjede smo sad 😁 ja cu morati zvati tu u bolnicu kod nas i raspitati se dal mi muz ko pratnja mora poloziti tecaj, posto je tecaj u 14h a on radi u to vrijeme i to u Zg 🤔 🤔
    Posto svaki mjesec ide nova grupa, sljedeci mj mi je onda jedina i zadnja opcija da krenem 🙈

Čula sam da je ogromna navala u vž. Pola dvorane da stoji 😲 puno beba bude očito 😊 kod nas u čk 11 mj popunjeno kažu za tečaj

Ajmeee mozda sam vec i zakasnila s prijavom 🤦‍♂️ 😕🤦‍♂️ a svi mi do sad pametovali da je prerano…🤔 Dal znas dal se jos gdje odrzava tecaj osim u bolnicama? 🤔

Nemam poima stvarno ☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.