Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    05. Lipanj 2020. 12:31

Lux sretno i javi se 😁. Zadnji put je i meni pozlilo na ogtt prije drugog vađenja krvi ali nije to tako strašno to je samo šećer. Što se tiče spavaćica ja naručila sa facebook stranice extra intimno trgovina 59 kn su sa dugmićima sa strane a 99 sa ogrtačem.

url=https://lilypie.com]

Demetria
    05. Lipanj 2020. 12:51

S obzirom da sam ja popiškila tek sjenicu mini mini sjenicu (koje oko jedne wannabe samo može vidjeti) na 17 dc, savjetujem ti da pričekaš još dan dva i ponoviš test, jer ti je moguće da ti je implatacija bila kasnije.
    Ja sam točno znala kad je bila ovulacija, koliko mi je trajao ciklus, pratila sam sluz i temperaturu ali po knjigama i literaturi i nema čemu nema nisam znala da i implatacija može dosta kasniti bez obzira na ovulaciju.
    Sretno i dok vještica ne dođe ima ti nade.
    *
    Dinosaur prekrasna ti je robica...Ja sam bila u lc waikikiju i kupila sam dva donja dijela kupaća, naravno i opet za bebitu  ubit će me muž
    *
    LUX i ja se slažem s curama, za svoj mir odi na hitnu, sretno
    *
    Tekućina je prvi dec baš bila super pomislila sam si zašto je ovo toliki problem, ali zadnji dec je bio baš bljak. Jedva sam u pet minuta popila, da su bar dali žlicu da mješam prije nego popijem pa bi se to lijepo rasporedilo ovako je palo na dno.
    Ali da preživjela sam nije stvarno tako strašno kako sam mislila.
    Sestrična mi pravila društvo morala sam tamo sjediti i brzo mi je prošlo. Jedino imam slabe vene pa se tu malo namučila i rekla mi je na trećem bockanju jadna ti u bolnici kad budeš išla roditi izmasakrirat će te zbog vena, a ja njoj nažalost to već znam jer sam bila par puta ležala.
    *
    Onka super ti je nalaz, meni šalju ginekologu pa ne znam kakav je nalaz.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    05. Lipanj 2020. 12:52

Mimi_Mimi S obzirom da sam ja popiškila tek sjenicu mini mini sjenicu (koje oko jedne wannabe samo može vidjeti) na 17 dc, savjetujem ti da pričekaš još dan dva i ponoviš test, jer ti je moguće da ti je implatacija bila kasnije.
    Ja sam točno znala kad je bila ovulacija, koliko mi je trajao ciklus, pratila sam sluz i temperaturu ali po knjigama i literaturi i nema čemu nema nisam znala da i implatacija može dosta kasniti bez obzira na ovulaciju.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    05. Lipanj 2020. 13:02

Dobila sam info za tecaj 😊 mogu krenuti od sljedece srijede pa prvo propusteno predavanje nadoknadim sljedeci mjesec, a muz kazu ZASAD nije obavezan prisustvovati, samo se nadam da ce tak i ostati a ne da bude samo ZASAD.
    ONKA bravoo takve sam i ja rezultate imala, da ne moze bolje (a davim se u slatkome) 👏😁😁 

Skakavac
    05. Lipanj 2020. 13:07

Dobar dan zene :) ja jutros oko 9 na noge, zobena kaša pa na vjezbe.. Vrime je ocajno pa cu dan vjer provest u kuci.
    Onka i Demetria super da ste obavile ogtt. 🤗
    Lux slozila bi se s curama, nadan se da si vec isla na pregled. Samo polako i pozitivno pa nam se javi 😇 
    Zelin vam svima lip i bezbolan dan 🤗

tashee7
    05. Lipanj 2020. 13:17

Lux, ne javljaš se, nadam se da si na hitnoj. I sretno!
    ogtt- onka, super za nalaz! baš je netko spomenuo ako nemaš sad šećer, da nećeš imati problema.. to je super, s obzirom da sam sladokusac. zezam se da nemam sad povišen šećer jer treniram cijeli život za to  :D
    ja obavila mini šoping u dm-u, kupila pavlovićevu, vlažne maramice, prvi paketić pelena... :) i da, po datumu zadnje menge (ne po tjednima) ušla sam u 7.mjesec! jeee!

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 13:27

Demetria

Mimi_MimiS obzirom da sam ja popiškila tek sjenicu mini mini sjenicu (koje oko jedne wannabe samo može vidjeti) na 17 dc, savjetujem ti da pričekaš još dan dva i ponoviš test, jer ti je moguće da ti je implatacija bila kasnije.

Da eto ništa pričekat ću ako dođe onda je vjerojatno ovulacija izostala ako ne dođe ponavljam test za par dana i zvat ću si gin. da pitam u čemu je problem jer sam u 2.mj radila papa test sve u redu čisto nema problema...neznam eto zbunjena sam...baš kao i vama ciklusi uredni, ovulacija svaki mjesec... Kažem za vikend prošli me trbuh bolio kao da ću dobit vješticu ali eto nisam i nema je 4 dana... Pričekat ću rade pa se javljam opet... Ako bude ista novoga ili neobičnoga pišemo si🙂 hvala na ohrabrenju😊

mc_mouse
    05. Lipanj 2020. 13:38

LUX jedva čekam da se javiš da je sve ok. 

Nalaz brisa cerviksa uredan. Ajd hvala bogu!! 

mc_mouse
    05. Lipanj 2020. 13:39

I da. Mene ni u prvoj trudnoći ni sada nije slao na taj ogtt 😑

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 13:44

Demetria, mislim stvarno, zar moramo toliko cekat na slikice robice... Hahahahaha... 
    Uh sad me nervoza hvata za LUX

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.