Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 11:33

Tejic

slatke_brige

Tejic

slatke_brige

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.

Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂

U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊

Ahaa, znaci susjede smo sad 😁 ja cu morati zvati tu u bolnicu kod nas i raspitati se dal mi muz ko pratnja mora poloziti tecaj, posto je tecaj u 14h a on radi u to vrijeme i to u Zg 🤔 🤔
    Posto svaki mjesec ide nova grupa, sljedeci mj mi je onda jedina i zadnja opcija da krenem 🙈

Čula sam da je ogromna navala u vž. Pola dvorane da stoji 😲 puno beba bude očito 😊 kod nas u čk 11 mj popunjeno kažu za tečaj 

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 11:36

LUX

Ići ću.. Ali se nadam da ce me stjerat jer sam dosla bezveze 😬

Ako ti isra budu brojali, stjeraj i ti njih. To im je posao i neka ga obave kako spada! A ti, hocu cuti da si vec na putu ka hitnoj. I nema ici cu, nego idem. 

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 11:38

Napokon 2804

LUX

Ako ti isra budu brojali, stjeraj i ti njih. To im je posao i neka ga obave kako spada! A ti, hocu cuti da si vec na putu ka hitnoj. I nema ici cu, nego idem.

Nemoj mislit da sam agresivna, samo se sekiram i hocu znati da ste sve dobro i da je sve savrseno

Marta14
    05. Lipanj 2020. 11:38

Sretno Lux, bolje provjeriti i nadam se da nije nista. Javi se.. 

Dinosaurus
    05. Lipanj 2020. 11:43

LUX

Tako bi i ja razmisljala ali realno to je glupo razmisljanje obzirom da ides provjerit nesto sta ti se ne cini normalno i strah te. Trudnoca je drugo stanje i triba uvik bit oprezan a oni su tu da nas pregledaju i kazu nam jel sve ok. Na kraju krajeva bolje da ti je 5min neugodno nego da zalis cili zivot ako kuzis sta ocu rec. Bit ce sve ok, samo hrabro i samouvjereno odi provjerit svog bebana i javi nam se 🤗

Tejic
    05. Lipanj 2020. 11:50

slatke_brige

Tejic

slatke_brige

Tejic

slatke_brige

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.

Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂

U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊

Ahaa, znaci susjede smo sad 😁 ja cu morati zvati tu u bolnicu kod nas i raspitati se dal mi muz ko pratnja mora poloziti tecaj, posto je tecaj u 14h a on radi u to vrijeme i to u Zg 🤔 🤔
    Posto svaki mjesec ide nova grupa, sljedeci mj mi je onda jedina i zadnja opcija da krenem 🙈

Čula sam da je ogromna navala u vž. Pola dvorane da stoji 😲 puno beba bude očito 😊 kod nas u čk 11 mj popunjeno kažu za tečaj

Ajmeee mozda sam vec i zakasnila s prijavom 🤦‍♂️ 😕🤦‍♂️ a svi mi do sad pametovali da je prerano...🤔  Dal znas dal se jos gdje odrzava tecaj osim u bolnicama? 🤔 

nada23
    05. Lipanj 2020. 11:58

Trudnički tečaj- Kod nas u Dbk bolnici je počeo prošlu srijedu.  Bilo nas je samo 4 žene I 2 muža ( moj i prijateljicin 😉). Očito se informacija o tečaju nije dovoljno proširila pa nitko nije informiran. Ne bih ni ja znala za tečaj da nije bilo Ivane_Du. Kod nas muževi nisu obavezni polaziti tečaj iako će biti pratnja na porodu. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

05. Lipanj 2020. 12:03

Jeeej cure presretna sam evo mog nalaza ogtt-a 
    https://ibb.co/nLPYRpf

Bosco
    05. Lipanj 2020. 12:12

LUX. Sretno 🤞
    Onka.  Oo sve izgleda super, baš lijepo 😊

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 12:19

Onka

Jeeej cure presretna sam evo mog nalaza ogtt-a
    https://ibb.co/nLPYRpf

Porcija velikih ćevapa, kila sladileda sa litrom preljeva od cokolade. Nagradi se. Bravooo🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.