Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    05. Lipanj 2020. 10:39

Napokon 2804

Dinosaurus

Jutro cure!
    Meni ta tekucina sa secerom nije bila strasna ni malo ali mi je nakon drugog vadjenja doslo slabo pa mi je zato ostalo u losem sjecanju.
    Grozno vrime, kisa, puse, ali volim sta je frisko malo 😁
    Stiga mi jos jedan paketic pa evo slikice za dobro jutro 😍
    https://ibb.co/6PXXmyp
    https://ibb.co/X7YHPKR

Vauuuuu svida mi se 🥰🥰🥰🥰🥰 di si to narucila?

Lindex 😊
    E tila sam isto rec da na Vertbaudet ima lipih stvarcica i imaju njemacku stranicu i internacionalnu. Ja sam pikirala neke stvari ali nije bilo brojeva. Cesto imaju i dobre popuste pa valja bavit oko tu i tamo 😊

• Mimi_Mimi
    05. Lipanj 2020. 10:40

Napokon 2804

Mimi_Mimi

Mana_Mare

Mimi_Mimiujutro test pa nam javi! Ja sam isto imala bolove ko i pred svaku M, trajalo par dana, napravila test i +

Skakavac,hvalaaaa, dobrodosla u trece tromjesecje! 🤗
    Ostalo nista nisam popamtila 🙈🙈
    Danas smo opet imali neke radove u kuci, pa na preskoke citam🤷

Ništa negativan je😔 4. dan kasni

Javi se onda ginekologu, da provjeri kakva je situacija, možda je antiovularni ciklus

Da izgleda da ću morat zvat😐 ali čudno mi sve skupa...do sada sve normalno i na vrijeme i ovulacija svaki mjesec znam da ju imam jer me zaboli a pošto imam samo lijevoga jajnika jedino je i on u mogućnosti dati signale za sve🙂

Marta14
    05. Lipanj 2020. 10:53

Hvala Mare pogledat cu ☺️
    Dinosaurus ajme pa di su Lindex narucila, ja par puta gledala i pise da ne dostavljaju pa sam odustala😅

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 10:54

Pogledajte si i na fajsu magro trgovina. To ju tu kraj vž, imaju dostavu. Prekrasne stvari 

Napokon 2804
    05. Lipanj 2020. 11:01

Mimi_Mimi

Napokon 2804

Mimi_Mimi

Mana_Mare

Mimi_Mimiujutro test pa nam javi! Ja sam isto imala bolove ko i pred svaku M, trajalo par dana, napravila test i +

Skakavac,hvalaaaa, dobrodosla u trece tromjesecje! 🤗
    Ostalo nista nisam popamtila 🙈🙈
    Danas smo opet imali neke radove u kuci, pa na preskoke citam🤷

Ništa negativan je😔 4. dan kasni

Javi se onda ginekologu, da provjeri kakva je situacija, možda je antiovularni ciklus

Da izgleda da ću morat zvat😐 ali čudno mi sve skupa…do sada sve normalno i na vrijeme i ovulacija svaki mjesec znam da ju imam jer me zaboli a pošto imam samo lijevoga jajnika jedino je i on u mogućnosti dati signale za sve🙂

Meni je uvijek bio u minutu točan ciklus, nikad kasnilo, ni uranilo i kad smo poceli radit na bebi je pocelo divljati... Javi se i provjeri zbog cega je doslo do kasnjenja... 

Tejic
    05. Lipanj 2020. 11:07

slatke_brige

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.

Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂

Mina 29
    05. Lipanj 2020. 11:07

Dinosaurus

Jutro cure!
    Meni ta tekucina sa secerom nije bila strasna ni malo ali mi je nakon drugog vadjenja doslo slabo pa mi je zato ostalo u losem sjecanju.
    Grozno vrime, kisa, puse, ali volim sta je frisko malo 😁
    Stiga mi jos jedan paketic pa evo slikice za dobro jutro 😍
    https://ibb.co/6PXXmyp
    https://ibb.co/X7YHPKR

Slažem se.. Ja sam isto tam prvi puta reagirala.. Popila sve bez brige.. Ali mi nije sjelo baš.. I isto nakon nekog vremena sam se onesvjestila..isto mislim nakon drugog vađenja. 
    Zato i ja imam loše uspomene i sad kad će me slati nejdem sama baš iz tog razloga.. 

klupko_srece
    05. Lipanj 2020. 11:08

Tejic

slatke_brige

dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.

Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂

U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊

• LUX
    05. Lipanj 2020. 11:12

Cure.. Dajte mi savjet. 
    Gin mi radi tek popodne a mene od jucer popodne boli trbuh, znaci prvo se stvrdnuo (od Bh) i kad je pustilo to, poceli su menstrualni bolovi kao i tupa bol u donjem dijelu leda i evo sad opet. Po noci mi nista nije bilo.. Ne znam da li da cekam svog gina do 14h ili da idem na hitnu (ili di vec)

Malo me strah posto mi se cerviks poceo skracivat, na 36mm je i vidi se neka bijela linija po kojoj je on znao da su bile kontrakcije 

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    05. Lipanj 2020. 11:16

Ja bi otisla sad.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.